ykpknl
Üye
o zmn sıkıntıı yokk yedeği aldıkkkk rom denemeye başlayablirim herşey için saoll dostummyükleyebilirsiniz

o zmn sıkıntıı yokk yedeği aldıkkkk rom denemeye başlayablirim herşey için saoll dostummyükleyebilirsiniz

Önemli değilo zmn sıkıntıı yokk yedeği aldıkkkk rom denemeye başlayablirim herşey için saoll dostumm![]()
4.2.2 statusbarı sordum birkaç güncelleme sonra koycak galiba daha hazır değil dedi 
şimdi bu romu indiriyom şu saydam statusbar olayı kilit ekranında tam orjinaldeki gbi olmuyo heralde ?Önemli değil4.2.2 statusbarı sordum birkaç güncelleme sonra koycak galiba daha hazır değil dedi
![]()
yoo oluyoda 4.2.2 gibi basınca dönen yer gelcekti kısayollar ayrı bildirimler ayrı onu dıyorum ben bı kac guncelleme sonra koycakmısşimdi bu romu indiriyom şu saydam statusbar olayı kilit ekranında tam orjinaldeki gbi olmuyo heralde ?

Bencede guzelgayet güzel kitkat tadında
Kullaniyim atarim.Uzun süredir bu romu kullanan varsa, bana sık kullanımda telefonun şarjının kaç saat dayandığını söyleyebilir mi?
Ve ayarlar pil kısmından fotoğraf atabilirseniz çok iyi olur.
Evet rootludur.Peki rootlu mu bu rom
hayırTelefonu kapatıp açtığınızda şarj azalıyor mu ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben bir pil programı yukledim onu kullandim bu romu da bugün kulandım iyiydi sarjim %4 ken programda bi profil seçtim ve 1.30 saat sarjim hala %4 kaldı orda kırmızılık var işte .yeri geldi mi 3g kullandim bence iyi.ama telefon modelim gt-i8190l olarak değişti normalde benimki 8190 goldenBirde romun menüyü düzeltmesi hata veriyor telefon kapanıyor vs donuyor bazen şimdilik başka birşey göremedim ve swap yapılmıyor
evetya da bende oyle olduPeki rootlu mu bu rom
s4 grı klavye yapmak ısteyenler konuya ekledım
bende hiç donma vs. olmadı kapanmadı ama swap derken kaydırarak yazmamı dıyorsunuzrom I8190L I8190N(sorunlu biraz)I8190 modelleri varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben bir pil programı yukledim onu kullandim bu romu da bugün kulandım iyiydi sarjim %4 ken programda bi profil seçtim ve 1.30 saat sarjim hala %4 kaldı orda kırmızılık var işte .yeri geldi mi 3g kullandim bence iyi.ama telefon modelim gt-i8190l olarak değişti normalde benimki 8190 goldenBirde romun menüyü düzeltmesi hata veriyor telefon kapanıyor vs donuyor bazen şimdilik başka birşey göremedim ve swap yapılmıyor
Neden ki ?? Ne eksiği var acaba ??beyler bırakın biraz daha gelişsin rom şuan kullanılabilir değil şahsımca
bence gayet güzelbeyler bırakın biraz daha gelişsin rom şuan kullanılabilir değil şahsımca
katılıyorum hiç bir rom 4/4 lük değileksik illa olur ama mesela pil performansi olarak bakarsak bence oldukca guzel cm yukledim gunde iki defa pil sarj ediyordum prizden cikmiyordu cihaz resmen telefondan sogudum sonra baktimki kabahat telde degil romdaymis bunu yukledim dun aksamdan beri hala % 54 de cm de gece 100 iken sabah durdugu yerde 14-10 seviyesinde buluyorsun benim icin esas olan bu
ben pek eksık goremedım amaNeden ki ?? Ne eksiği var acaba ??
aynenBen bunda karar kildim bence guzel rom
bende donma olmadı ama bende v1 de 8190L di v2 de 8190 a döndü bir de 8190N sürümü çıkmış ama o sorunlu galiba 8190 indirin ama L de de sorun çıkmıyor bir şey olmazHayr sanal ram bahsettigim swap birde benim modelim 8190L oldu sorun yapar mi ddiye dusunuyo ru mBide eklentileri kurmak ise yariyor mu ?? Sanki arada kasiyor bu rom ama kurdugum en iyi rom wallahiV2 romunu yukleyen biri bana cihaz hakkinda kisminin ss sini atabilir mi rica etsem ?
oha ben v1 mi indirmisimbence gayet güzel
katılıyorum hiç bir rom 4/4 lük değil
ben pek eksık goremedım ama
aynen
bende donma olmadı ama bende v1 de 8190L di v2 de 8190 a döndü bir de 8190N sürümü çıkmış ama o sorunlu galiba 8190 indirin ama L de de sorun çıkmıyor bir şey olmaz