Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
o zmn sıkıntıı yokk yedeği aldıkkkk rom denemeye başlayablirim herşey için saoll dostumm :D
Önemli değil :)4.2.2 statusbarı sordum birkaç güncelleme sonra koycak galiba daha hazır değil dedi :D

• Beğen
Tepkiler: meymenetli
ykpknl

ykpknl

Üye
Önemli değil :)4.2.2 statusbarı sordum birkaç güncelleme sonra koycak galiba daha hazır değil dedi :D
şimdi bu romu indiriyom şu saydam statusbar olayı kilit ekranında tam orjinaldeki gbi olmuyo heralde ?

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bu romu indiriyom şu saydam statusbar olayı kilit ekranında tam orjinaldeki gbi olmuyo heralde ?
yoo oluyoda 4.2.2 gibi basınca dönen yer gelcekti kısayollar ayrı bildirimler ayrı onu dıyorum ben bı kac guncelleme sonra koycakmıs
bu arada v2 tanıtım vıdeosu eklendıacıkcası ben tanıtım vıdeolarını pek alısamadım :D :D

hasanbaglan1981

Üye
gayet güzel kitkat tadında

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Uzun süredir bu romu kullanan varsa, bana sık kullanımda telefonun şarjının kaç saat dayandığını söyleyebilir mi?
Ve ayarlar pil kısmından fotoğraf atabilirseniz çok iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve meymenetli
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Uzun süredir bu romu kullanan varsa, bana sık kullanımda telefonun şarjının kaç saat dayandığını söyleyebilir mi?
Ve ayarlar pil kısmından fotoğraf atabilirseniz çok iyi olur.
Kullaniyim atarim.

cemoko19

Üye
Telefonu kapatıp açtığınızda şarj azalıyor mu ?

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
ben bir pil programı yukledim onu kullandim bu romu da bugün kulandım iyiydi sarjim %4 ken programda bi profil seçtim ve 1.30 saat sarjim hala %4 kaldı orda kırmızılık var işte .yeri geldi mi 3g kullandim bence iyi.ama telefon modelim gt-i8190l olarak değişti normalde benimki 8190 goldenBirde romun menüyü düzeltmesi hata veriyor telefon kapanıyor vs donuyor bazen şimdilik başka birşey göremedim ve swap yapılmıyor

• Beğen

xxburak canxx

Üye
Peki rootlu mu bu rom

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp açtığınızda şarj azalıyor mu ?
hayır
ben bir pil programı yukledim onu kullandim bu romu da bugün kulandım iyiydi sarjim %4 ken programda bi profil seçtim ve 1.30 saat sarjim hala %4 kaldı orda kırmızılık var işte .yeri geldi mi 3g kullandim bence iyi.ama telefon modelim gt-i8190l olarak değişti normalde benimki 8190 goldenBirde romun menüyü düzeltmesi hata veriyor telefon kapanıyor vs donuyor bazen şimdilik başka birşey göremedim ve swap yapılmıyor
Peki rootlu mu bu rom
evetya da bende oyle oldu :D s4 grı klavye yapmak ısteyenler konuya ekledım
bende hiç donma vs. olmadı kapanmadı ama swap derken kaydırarak yazmamı dıyorsunuzrom I8190L I8190N(sorunlu biraz)I8190 modelleri var

Son düzenleme:
joker.lg

joker.lg

Üye
Hayr sanal ram bahsettigim swap birde benim modelim 8190L oldu sorun yapar mi ddiye dusunuyo ru m :hmmmBide eklentileri kurmak ise yariyor mu ?? Sanki arada kasiyor bu rom ama kurdugum en iyi rom wallahiV2 romunu yukleyen biri bana cihaz hakkinda kisminin ss sini atabilir mi rica etsem ?

• Beğen

hasanbaglan1981

Üye
Ben bunda karar kildim bence guzel rom

• Beğen
yavuz14

yavuz14

Üye
beyler bırakın biraz daha gelişsin rom şuan kullanılabilir değil şahsımca

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve verynice

hasanbaglan1981

Üye
eksik illa olur ama mesela pil performansi olarak bakarsak bence oldukca guzel cm yukledim gunde iki defa pil sarj ediyordum prizden cikmiyordu cihaz resmen telefondan sogudum sonra baktimki kabahat telde degil romdaymis bunu yukledim dun aksamdan beri hala % 54 de cm de gece 100 iken sabah durdugu yerde 14-10 seviyesinde buluyorsun benim icin esas olan bu

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
beyler bırakın biraz daha gelişsin rom şuan kullanılabilir değil şahsımca
bence gayet güzel
eksik illa olur ama mesela pil performansi olarak bakarsak bence oldukca guzel cm yukledim gunde iki defa pil sarj ediyordum prizden cikmiyordu cihaz resmen telefondan sogudum sonra baktimki kabahat telde degil romdaymis bunu yukledim dun aksamdan beri hala % 54 de cm de gece 100 iken sabah durdugu yerde 14-10 seviyesinde buluyorsun benim icin esas olan bu
katılıyorum hiç bir rom 4/4 lük değil
Neden ki ?? Ne eksiği var acaba ??
ben pek eksık goremedım ama :D
Ben bunda karar kildim bence guzel rom
aynen
Hayr sanal ram bahsettigim swap birde benim modelim 8190L oldu sorun yapar mi ddiye dusunuyo ru m :hmmmBide eklentileri kurmak ise yariyor mu ?? Sanki arada kasiyor bu rom ama kurdugum en iyi rom wallahiV2 romunu yukleyen biri bana cihaz hakkinda kisminin ss sini atabilir mi rica etsem ?
bende donma olmadı ama bende v1 de 8190L di v2 de 8190 a döndü bir de 8190N sürümü çıkmış ama o sorunlu galiba 8190 indirin ama L de de sorun çıkmıyor bir şey olmaz

joker.lg

joker.lg

Üye
bence gayet güzel
katılıyorum hiç bir rom 4/4 lük değil
ben pek eksık goremedım ama :D
aynen
bende donma olmadı ama bende v1 de 8190L di v2 de 8190 a döndü bir de 8190N sürümü çıkmış ama o sorunlu galiba 8190 indirin ama L de de sorun çıkmıyor bir şey olmaz
oha ben v1 mi indirmisim :)

• Beğen

Üst Alt