ykpknl
Üye
Pardon yaa telefndayim gormemisim bde bnun bi ddgisiklgi varmi acabalinki ekledim zaten arkadaşım..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dilide turkce dimiPardon yaa telefndayim gormemisim bde bnun bi ddgisiklgi varmi acaba
stok romlarda bütün diller var için rahat olsun. hatalar giderilmiş sanırım. ben bi değişiklik göremedim. sonuçta 4.1.2 yaniPardon yaa telefndayim gormemisim bde bnun bi ddgisiklgi varmi acaba
Dilide turkce dimi
Yuklednmistok romlarda bütün diller var için rahat olsun. hatalar giderilmiş sanırım. ben bi değişiklik göremedim. sonuçta 4.1.2 yani
Neyse bnde denerim bi ara saollwalla animasyonları vs. kaldırınca gayet akıcı ve hızlı bir rom olmuş.
Menu gecisleri vs. HizlanirOnun telefona katkisi ne ?
Guzel romRomu kullandnmi rom nasill ??
YuklenebilirHmmm saoll peki romu oneriyomusun yukliyimmi sence ?
siyah derken: Dben sammobilden suan I8190XXANC2 stok romun black editionunu yukluyorum suan yeni çıktıgını gordum siyah muhabbetini merak ettim mesela
ne fark varDeneyince bizi bilgilendirirsen seviniriz black editionu .)ben sammobilden suan I8190XXANC2 stok romun black editionunu yukluyorum suan yeni çıktıgını gordum siyah muhabbetini merak ettim mesela
hmm daha mı ıyı performansı gorsellıkte felan degısım yok yanıhic bir fark yok arkadaslar.
ama sunu soyleyebilirim 680 kusur kisi var rehberimde. rehber acilisi bile gayet basarili..
rpoyladim da suan onu kullaniyorum ben..
benımde oyle telefonumun ılk aldıgı yedegı duruyor ama custom romları tercıh edıyorumbence daha iyi...
adamlar genelde stok rom olayinda surm yukseltmeden gorsellige dokunmuyolar genelde..
ama tavsiye ederim. kurun. rootlayin rahat rahat kullanin.
butun ayarlarini yapip programlarinizi yukleyin.
sonrada recovery ile yedek alin.
istediginiz romu deneyin. begenmedikce recovery den aldiginiz yedegi geri yukler rahat rahat kullanirsiniz..
ben oyle yapiorum.
şöylee bildiğin iyi bi rom varmı ?benımde oyle telefonumun ılk aldıgı yedegı duruyor ama custom romları tercıh edıyorum
şu an bundayımşöylee bildiğin iyi bi rom varmı ?
nası memnunmusun ?bide şimdi bn orjinal romdayım bnu yüklerken rootlu romu yüklememe gerek varmı ?şu an bundayım
usta rom' un bugun guncellenmıs halını yukledım. yıne aynı problem devam ediyor. demek kı bataryada sıkıntım var entegresınde de olabılır fakat yarın bataryayı degıstırıp test edecemRomdandr byuk ihtimal guncel surumu indir bastan yukle duzelebilir
yaa bnde kullandm cm 11 i sirf sarj icin braktm yoksa 10 numara rom btaryayi degisip yniden bi sarj knusnda bilgi versen iyi olurusta rom' un bugun guncellenmıs halını yukledım. yıne aynı problem devam ediyor. demek kı bataryada sıkıntım var entegresınde de olabılır fakat yarın bataryayı degıstırıp test edecem
rom zaten rootlu ama cwm kıldıınden yuklenıyor cwm acıksa sorun yoknası memnunmusun ?bide şimdi bn orjinal romdayım bnu yüklerken rootlu romu yüklememe gerek varmı ?
çalışıyorkardeşim şuan iniyor inşallah çalışı geçen indirmişti,m s5 romu çalışmadı inşallah bu çalışır
sorununuz neydiusta rom' un bugun guncellenmıs halını yukledım. yıne aynı problem devam ediyor. demek kı bataryada sıkıntım var entegresınde de olabılır fakat yarın bataryayı degıstırıp test edecem
bataryayı tam test edemedım ama ıyı gıbı gorunuyoryaa bnde kullandm cm 11 i sirf sarj icin braktm yoksa 10 numara rom btaryayi degisip yniden bi sarj knusnda bilgi versen iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?