Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

verynice

Üye
Karşılaştığın herhangi bir problemi var mı? Şarj durumu nasıl?

Tepkiler: theeternal
Şarj durumunu şöyle diyim dün gece kullandım biraz sonra yattım. Ama mobil veri ve FM radyo açıktı bu şekilde 7 saatte %35 falan gitmişti.. Görünüm olarak performans olarak gayet güzel fakat uzun zamandır kullanmadığım içib şarj süresine sadece bunu diyebilirim

Konu Sahibi
İyiymiş

Tepkiler: ibrahimyuksel
Fly mod on hangi sürümü indirecez?

yav 5 aydır stock kullanıyom garantiden korktuğum için. İçim bunaldı telefonda hiç heyecan yok

Konu Sahibi
yav 5 aydır stock kullanıyom garantiden korktuğum için. İçim bunaldı telefonda hiç heyecan yok
ilk başlarda bende korktum boyle ıslerden ama ınsan sıkılıyor ya bı başladımı rom atmaya her gun rom deıştırırsın

Tepkiler: verynice

cavci7

Üye
Ben dün yükledim. V11 e göre çok yavaş ve takılmalar oldu. Ben de v11 e geri döndüm

arkadaslar sanki rami biraz fazlami kullaniyor..

cpu olayını hangini seçsek daha iyi onu deneyen oldumu arkadaşlar

cavci7

Üye
Bu
temiz kurulum yapmalısın bende cok daha stabil calısıyorcrossbreder kurdunmu

QUOTE="Androbot, post: 6944647, member: 2382387"]temiz kurulum yapmalısın bende cok daha stabil calısıyorcrossbreder kurdunmu[/QUOTE]
AEvet kurmuştum.

Konu Sahibi
?????
birde crossbreder kurulunca wifi paylasim muhabbeti calisiomu arkadaslar
denemedım
Bu

QUOTE="Androbot, post: 6944647, member: 2382387"]temiz kurulum yapmalısın bende cok daha stabil calısıyorcrossbreder kurdunmu
AEvet kurmuştum.[/QUOTE]
anlamadım
cpu olayını hangini seçsek daha iyi onu deneyen oldumu arkadaşlar
ben kafama gore yapıyom

Tepkiler: meymenetli
ben kafama gore yapıyom
onun ince bir ayarı var hem performans hemde bataryayı gayet iyi kullandırıyor cpu ya. ama nasıl ayrıca Crossbreeder kurunca wifi paylaşımı hakkaten çalışmıyormus arkadaşlar. araştırmam sonusunda onu buldum bilginiz olsun...

Konu Sahibi
cpu yerını kaybettım bulamıyom nerdeydi karıştırırken bulmuştum teşekkürler bilgi için ama crossbrederda cok onemlı benım ıcın telefonu canlandırıyor resmen ama cokta gereklı degıl tabıkı