Tavsiye S3 Icin Sarj Aleti

Ben bunu kullanıyorum. Çok hızlı şarj ediyor. Tavsiye ederim 1 dakika da %1 şarj ediyor diyebilirim.

Şarjı %100 doldurun ardından şarj aletini çıkarıp arama ekranına *#0228# yazıp Quick Start tıklayın. Şarj bir miktar düşecek ardından tekrar şarj edin.

Üst mesajda gönderdiğim şarj aleti ile aldığım değerler. Bu arada Türkiye'nin sözde en hızlı 3Gsi olan Turkcell'e saygılar. 2G bile çekmiyor. Görüldüğü gibi...

restmod

Üye
Bizde bosuna fizikci olmadik o zaman direk 220 volta baglayin sarj aletine ne gerek he 2 amper akimlada sarj olur telefon ama bir zaman sonra sorun cikarmaya baslar.

Bizde bosuna fizikci olmadik o zaman direk 220 volta baglayin sarj aletine ne gerek he 2 amper akimlada sarj olur telefon ama bir zaman sonra sorun cikarmaya baslar.
volt ile amper kavramını karıştırdınız

Tepkiler: TheMadness

Volt wtf ? O adaptor bosuna gelen elektrigi dusurmuyo amper ise kac olursa olsun bi zarar vermezki telefona

bende istiyorum o kablo ve adaptörden

Karistirmadim sebeke elektrigi kastettim farkli kavramlar oldugu gayet iyi biliyorum
gerçekten bildiğinize eminmisiniz bende lisede endüstriyel otomasyon okuyorum ve çok iyi bildiğime eminim kavramları o zaman kendi dediğiniz size ters düşüyor

restmod

Üye
Sebeke elektrigi 220v 16A dir genelde orda onu kastettim bisey olmaz diyenler icin dedim madem bi zarar vermez o zaman 16A ceksinler 10dk da dolsun batarya olmaz oyle sey.
1amperle dolan bataryaya 2 verirsen daha kisa surede dolar ama omrude kisalir zamanla siser patlayabilir bile.

PriZm

Üye
Note 2 bataryası 3100 mAh ve 2.0 amper ile şarj oluyor.S3 bataryası arasında tek fark amper değeri ve bu zararlı değil.

Tepkiler: Narutodth

SuxQQ

Üye

Bu mesaj gençleri fizikten uzaklaştırabilir bahanesiyle dava açsam kazanırım.

Batarya şoklanınca bile o kadar kısalmıyor ömrü 1Adan 2Aya çıkarınca mı azalacak ömrü