Woleee
Üye
Hocam onlari indirmedim sadece b11 var nerden bulabilirim ?Blekota v7-v8-v8.1-v9 bu romlardan her hangi biri varsa ve pc müsaitse team id şifre ver özelden yardımcı olmaya çalışırım
Hocam onlari indirmedim sadece b11 var nerden bulabilirim ?Blekota v7-v8-v8.1-v9 bu romlardan her hangi biri varsa ve pc müsaitse team id şifre ver özelden yardımcı olmaya çalışırım
Sağolasın hocamValla kardeşim bende Blekotanın hiçbir romu kalmadı hepsini sildim
Birden fazla dosya lazım rom içinden almamız gereken.
Bu yüzden v10-v11 dışında eski versiyon blekota rom kimde varsa yardımcı olsun.
Ondan bazı dosyalar isteyeceğim. upload etsin alır zip yaparım.
@Woleee

Buyrun arkadaşlar philz touch ile install edin orta tuş eski işini yapsın.Aziz hocam zip li paylaş herkese yarasin ?
arkadaşlar youtube için aşağıdakini yükleyin.
youtube un önceki sürümüdür.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olmadı hocam philz le flaşladımBuyrun arkadaşlar philz touch ile install edin orta tuş eski işini yapsın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben şu an stock roma döndüm ama hem blekota v10'da hem de v11'de uyguladım sorunsuz bir şekilde kullandım.olmadı hocam philz le flaşladım
türkçe desteği varmıArkadaşlar svoiceyi nasıl kurabiliriz ?
indirdiğin philz md5 uzantılı ise odin ile zip uzantılı ise recovery ile yükleme yapacaksin ve telefonun rootlu olması gerekiyorarkadaşlar bu işi ilk yapacak biri olarak başarısız oldum. yardım ederseniz sevinirim. phil touch u winrar olarak indirdim içinden image dosyası çıktı. fakat odinden pda kısmında sadece winrar görünüyor. oda yükleme yapmıyor. md5 uzantılı bir dosya olması gerekmezmiydi bunun ???
Konunun ilk sayfasinda paylasilan linklerde md5 uzantili degil iki linktede zip. Sd karta atip denesem bile hata veriyor. Rootlamak ayri birseymi bu islemi yapabilmem icin once root mu getekiyor. En kolay nasil yapabilirim. Tesekkurler.indirdiğin philz md5 uzantılı ise odin ile zip uzantılı ise recovery ile yükleme yapacaksin ve telefonun rootlu olması gerekiyor
her türlü hata veriyorsa önce telefonunu root yap sonra Philz yükle sd karta atip. s3 nasil root yapilir diye aratirsan google da yuzlerce sonuc cikar uygula birisini.Konunun ilk sayfasinda paylasilan linklerde md5 uzantili degil iki linktede zip. Sd karta atip denesem bile hata veriyor. Rootlamak ayri birseymi bu islemi yapabilmem icin once root mu getekiyor. En kolay nasil yapabilirim. Tesekkurler.