Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
meyrock

meyrock

Üye
bilen tecrübeli arkadaş, bu xposed ve modulleri stabiliteye sarja vs zarari var mi? bunlarla cok kullanisli oluyor telefon ama negatif etkisi var mi ?
şarj konusu çok homojen bir konu değil... yani telden çok kullanıcıya ve batarya ömrüne sonra telefon ve uygulamalara baglıdır.
stabilite konusunda ise şöyle diyeyim telefonu kendi rahatlıgına ve görsellik beğenine göre değiştirmeye olanak sağlayan modüllere sahip. bu durumda da bilinçli olmak gerekiyor. yanlış ayarlaamalar stabiliteyi bozabilir.
doğru kullanımlarda stabiliteyi arttırabilir...

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve birpesimist38

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
arkadaşlar v11in rami 700 lere cikmasinin nedeni boefla kernelin son çıkan güncellemeleri sebep oluyormuş 6.3 sürümünu yukledim ram 600u bulmuyo ;)

• Beğen
Tepkiler: uzman47
meyrock

meyrock

Üye
Birşey daha dikkatimi çekti deneme fırsatı olan varsa deneyebilir mi?

Evde bir modem var. laptop da wifi üzerinden telefonda wifi üzerinden aynı modeme bağlı.
internet hızı pc de son derece hızlı. örnegin saniye başına 1.500 kb indirme yaparken telde saniye başına en fazla 700 kb hızında indiriyor.

S5 romundan önce stock rom 4.3 de hemen hemen pc hızı kadar indirme yapabiliyordum.
Varsa aynı şartlara uygun bi arkadaş ; bunu test ederse çok memnun kalırım ve sorunun romdan olup olmadığını da bilmiş oluruz...

• Beğen
birpesimist38

birpesimist38

Üye
boeffla 6.5 stable çıkmış ;)

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve meyrock
uzman47

uzman47

Üye
arkadaşlar v11in rami 700 lere cikmasinin nedeni boefla kernelin son çıkan güncellemeleri sebep oluyormuş 6.3 sürümünu yukledim ram 600u bulmuyo ;)
Kardesim sende 6.4 varken 6.3 e mi döndün? Bide yukleme yaparken direk uzerinemi flashladin yoksa kernel clean kullanip mi flashladin?

• Beğen
Tepkiler: meyrock
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
geçenlerde 6.4 sürümünde sıkıntı çıktığını ve 6.3 ü yüklediğimi yazmıştım.
demek ki sorun bende değilmiş :)

• Beğen
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
bende 6.4 te vardı 6.5 te ikisinide denedim ram 600 ila 750 arası geziyodu kernel clean yapip ardindan 6.3u flasladim suan ram 520 lerde dediğim gibi 600 u bulmuyo ram arkadaşlar telefon öyle rahatladi ki valla ;)
hic düşünmeden v11 in üstüne 6.3u flashlayin rahat rahat kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
bende 6.4 te vardı 6.5 te ikisinide denedim ram 600 ila 750 arası geziyodu kernel clean yapip ardindan 6.3u flasladim suan ram 520 lerde dediğim gibi 600 u bulmuyo ram arkadaşlar telefon öyle rahatladi ki valla ;)
Ayarlarla oynadin mi yoksa uzerinde gelen ayarlarimi kullaniyorsun?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
azizin boefla kernel konusundaki ayarlarin yaptim
ardindan cpu 1600 mhz 400 yaptım

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
400mhz değil, 200mhz olarak kalsın.
altta kullanımda 200mhz daha çok kullanılıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: alemdarsezer ve uzman47
meyrock

meyrock

Üye
başından beridir bende 6.3 ^ü kullanıyorum... şuan 27 uygulama yüklü ve 5 saattir telefon aktif kullanımda ram durumum bu :

• Beğen
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
ama s5 romdan sıkıldım artık note 4 romuna gecmeyi planlıyorum ne diyosunuz bu konuda gecmelimiyim ;)

leogs05

leogs05

Üye
Dostlar kernel değiştirmek telefona zarar vermez, Ammaaa dikkat Kullandığınız Roma uygun kernel flaşlayın, örneğin konumuzdaki rom için boeflanın 6.1 ve devamı serisi kernel flaşlayabilirsiniz, önemli olan yeni kernel flaşlarken önce kernel temizleyici ile temizliği yapmak ve yeni kerneli sonrasında flaşlamak, ve tabii ki kuracağınız ve ya flaşlayacağınız tüm rom ve kerneller, temizleme Araçları mutlaka cihazınızın harici Hafıza kartına yüklü olmasıdır. Yine örneğin bu romda boeffla 6.4 kernel yüklü, 6.3 serisine dönmek istiyorsunuz, önce ultimate kernel clening flaşlayın , sonra da 6.3 flaşlayın, hiçbir sorun olmadan kullanın, eğer yanlış kernel flaşlarsanız,örn; 4.4.4 tabanlı romun kernelini ( boeffla 7.,,serisi) telefon açılmaz. Her kernel yükleme de temizlik mutlaka yapın,böylece çakışmalar,donmalar,kasmalar yaşamazsınız.

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
başından beridir bende 6.3 ^ü kullanıyorum... şuan 27 uygulama yüklü ve 5 saattir telefon aktif kullanımda ram durumum bu :
Kardesim sen gordugum kadariyla stock ram yoneticisi kullaniyorsun task manager kullanmiyorsun. sesli gorusme sonrasi incallui acik kaliyor mu son uygulamalarda?

• Beğen
Tepkiler: meyrock
meyrock

meyrock

Üye
Kardesim sen gordugum kadariyla stock ram yoneticisi kullaniyorsun task manager kullanmiyorsun. sesli gorusme sonrasi incallui acik kaliyor mu son uygulamalarda?
evet açık kalıyor maalesef

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
şu romda neden müzik çalarla video oynatıcısı beyaz temalı ?

hesap makinesi zaten ayrı bir dert :)

Woleee

Üye
Arkadaslar bu orta tustan son uygulamalari gormeyi nasil ayarlicaz ?

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaslar bu orta tustan son uygulamalari gormeyi nasil ayarlicaz ?
Blekota v7-v8-v8.1-v9 bu romlardan her hangi biri varsa ve pc müsaitse team id şifre ver özelden yardımcı olmaya çalışırım

• Beğen
Tepkiler: JosephLion
JosephLion

JosephLion

Üye
Aziz hocam zip li paylaş herkese yarasin ?

Üst Alt