pull up yükleyiince kasma sorunu kalmiyomu arkadaşlar ?
kardeşim naptinda rami o kadar dusurdun bizde 670 700 u geciyo bazen
Bende de sürekli kasıyordu. defalarca romu kaldırıp kurdum bazı uygulamarı seçtim bazılarını seçmedim deneme yanılma derken stabiliteyi buldum.
öncelikle romu yeniden kurmayı göze alıyorsan ben böyle yaptım ve önceleri ram sorunu yaşardım şimdi sorun yok...
MegaWipe yaptm.
Romu kurdum.
ilk çıkan uygulama seçme kısmından ekstra olarak bişey seçme eğer s5 task manager işaretli ise onu kaldır. stock task manager daha verimli.
daha sonra google programları geliyor. ordan chromu kurma gmail youtube yeterli.
menüyü 5x5 ve galeri yapısını s5 seçtikten sonra setting olarakta note4 u seçtim.
ekstra geliştirici uygulamalardan da sadece upsm manageri kurdum.
ve kurulumdan sonra her ihtimale karşı kamera dan bi foto çekip kapattım ( kamera sorunu almamak adına )
sonra kerneli kurdum beoffla 6.3 stable. ve programını kurup sadece ama sadece ram i 800 e çektim. daha onceleri swappiness ile oynamalarda yaptım ama kesinlikler oynama 80 iyidir.
gerisine karışma. kullanmadıgın programlar varsada devredışı bırakabilirsin...
ben şimdiye dek stock romumda chrome kullandım. blekota da da alışkanlıktan chrome kullandım. ama blekotaya chrome kesinlikle gitmiyor
o yüzden telin kendi internet uygulamasını kullanmaya başladım bu daha az ram sömürüyor.
şimdilik boyle iyi benimki...