Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

croaton

Üye
ilginize teşekkür ederim. başardım herşeyi harfiyen uyguladım. telefondaki her aksam düzgünce çalışıyor. tek bir sorun var telefon ilk açtığımda ram kullanımı 600 iken yarım saat sonra 700-750 gibi oluyor ve kasmaya başlıyor. bir video izlerken yada başka bir şeyi kurcalarken anasayfaya atıyor beni.
Not: telefonda hiç oyun vb. ram kullanımını arttıracak şey yüklü değil.
Sizce ram kullanımını abartan samsung uygulaması hangisi silmekle düzelirmi.
Ayrıca Telefona ekstradan kernel yüklemedim. Kendi orjinal kerneli. o yüzden olabilirmi bu sorun. Saygılar.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar kernel temizleyici ile kerneli temizleyip boffle kernel yükledim ve modem numarası mk6 oldu eskisi NL1 di sizce bu sorun oluştururmu

volkan crazy

volkan crazy

Üye
Menu tusunun eski halini atabilirmisiniz link kirikta

croaton

Üye
boffle denen birşey varmış gözümden kaçmış onunla ram sorununuda çözdüm bazen nadiren takılmalar oluyor yinede fakat rahatsız edecek boyutta değil.
telefon kapalıyken şarj olmuyor kendiliğinden açılıyor. buna çözüm varmıdır? pil kalibresi için kapalı şarj edemeyecekmiyiz??

serdar431

serdar431

Üye
boffle denen birşey varmış gözümden kaçmış onunla ram sorununuda çözdüm bazen nadiren takılmalar oluyor yinede fakat rahatsız edecek boyutta değil.
telefon kapalıyken şarj olmuyor kendiliğinden açılıyor. buna çözüm varmıdır? pil kalibresi için kapalı şarj edemeyecekmiyiz??
boeffla kernel 6.2 ve ustunde kapali iken sarj edebilirsin güncel versiyonu 6.5

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
6.5 te ram 700 leri geçiyor en iyisi 6.3 ram en fazla 570 lerde ;)

croaton

Üye
ben hiç kernel yüklemedim. ilk defa bu işe kalkışan biriyim. acemiyim. yardımcı olursanız sevinirim:)
kendi s3 ün kerneli yüklü halen sanırım. Kernel 6.3 kursam dahamı stabil olur dersiniz.
boffla ın 2.1.67 sini kabul etmedi kernel. fakat 1.4.8 versiyonunu kabul etti. şuan ram kullanımı 500 ile 600 arası gezmekte max. 700 oldu en fazla
arada yine ramden olduğunu düşündüğüm ufak takılmalar oluyor.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç kernel yüklemedim. ilk defa bu işe kalkışan biriyim. acemiyim. yardımcı olursanız sevinirim:)
kendi s3 ün kerneli yüklü halen sanırım. Kernel 6.3 kursam dahamı stabil olur dersiniz.
boffla ın 2.1.67 sini kabul etmedi kernel. fakat 1.4.8 versiyonunu kabul etti. şuan ram kullanımı 500 ile 600 arası gezmekte max. 700 oldu en fazla
arada yine ramden olduğunu düşündüğüm ufak takılmalar oluyor.
Kernel yüklemek rom yüklemek gibi zor değil

croaton

Üye
kasmalar ve ram kullanımı artınca kernel 6.3 ü kurdum. Kalkıştık bir işe ama hadi hayırlısı artık.
ram kullanımı 488 diyor yeni açtım henüz.
Boffle ı silmiştim tekrar kurmam gerekiyormu ?

orbitalkk

Üye
Merhaba

installation aborted hatası alıyorum yükleme yaparken 4.1.2 klon imai s3 telefon için neden olabilir ? :(

serdar431

serdar431

Üye

orbitalkk

Üye
Yükledim konuda verilmiş olan philz touch recovery v6.0.4.5 i fakat olmadı :( aynı hatayı alıyorum daha güncelinimi denesem acaba

serdar431

serdar431

Üye
Yükledim konuda verilmiş olan philz touch recovery v6.0.4.5 i fakat olmadı :( aynı hatayı alıyorum daha güncelinimi denesem acaba
telefonun rootlumu konudaki yukleme yapıyor sorun yok onda

orbitalkk

Üye
evet rootlu cwm supersu falan yüklü yani

orbitalkk

Üye
Yarına kaldı artık tekrar denemem lazım indirmek zaman alacak inşallah olur ama sadece ben mi aldıysam bu sorunu demek ki bende bir sorun var :)

orbitalkk

Üye
senin konudada bahsetiğin bunları yapmadan yüklemeye çalıştım o sebeple olabilirmi acaba ?

indirdigin romun zip dosyasi eksik yada hatalı inmis olabilir tekrar indir istersen bazen olabiliyor boyle sorunlar.

- wipe data factory reset
- wipe cache partition
- wipe dalvik cache
- install megawipe
- install rom
- reboot

serdar431

serdar431

Üye
senin konudada bahsetiğin bunları yapmadan yüklemeye çalıştım o sebeple olabilirmi acaba ?

- wipe data factory reset
- wipe cache partition
- wipe dalvik cache
- install megawipe
- install rom
- reboot

sen zaten megawipe yapmadan romu yuklersen romdan hic verim alamazsin cesit cesit hatalar olur stabil olmaz zaten pisman olursun. megawipe yap sonra romu kur

orbitalkk

Üye
sen zaten megawipe yapmadan romu yuklersen romdan hic verim alamazsin cesit cesit hatalar olur stabil olmaz zaten pisman olursun. megawipe yap sonra romu kur

Başta yapsaydım herşey gidicekti tel açılmayacaktı tekrar uğraşmak sorunda kalcaktım şuan tel çalışıyor rom yüklense onu yapıp sonra birdaha yüklerim diye düşünüyorum yani bi çalıştığını görsem çok iyi olur. yoksa teli kaput edip bırakıcaz :D

Üst Alt