Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

Woleee

Üye
Blekota v7-v8-v8.1-v9 bu romlardan her hangi biri varsa ve pc müsaitse team id şifre ver özelden yardımcı olmaya çalışırım
Hocam onlari indirmedim sadece b11 var nerden bulabilirim ?

Aziz04

Aziz04

Üye
Valla kardeşim bende Blekotanın hiçbir romu kalmadı hepsini sildim
Birden fazla dosya lazım rom içinden almamız gereken.
Bu yüzden v10-v11 dışında eski versiyon blekota rom kimde varsa yardımcı olsun.
Ondan bazı dosyalar isteyeceğim. upload etsin alır zip yaparım.
@Woleee

• Beğen
Tepkiler: Woleee ve burak1553

bedrama

Üye
Bu rom rehberden atiyo varmi cozumu. Azizin v 11 dede YouTube calismadi bir turlu

Woleee

Üye
Valla kardeşim bende Blekotanın hiçbir romu kalmadı hepsini sildim
Birden fazla dosya lazım rom içinden almamız gereken.
Bu yüzden v10-v11 dışında eski versiyon blekota rom kimde varsa yardımcı olsun.
Ondan bazı dosyalar isteyeceğim. upload etsin alır zip yaparım.
@Woleee
Sağolasın hocam :)

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar youtube için aşağıdakini yükleyin.
youtube un önceki sürümüdür.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
v11, v10, aziz edit v11 hepsinde çalışıor ;)

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar youtube un güncellenmesini nasıl önleriz.
güncelendiği anda videoları oynatmıyor.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
markete gidip uygulamanın olduğu yerde sağ üstte 3 noktaya tıklayınca otomatik güncellemenin yanındaki çentiği kaldırdık mı tamamdır.
;)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Bende videolari oynatiyordu son guncellemeyle bile. Sizde nasıl oynatmiyor anlamıyorum. Romda tek sorun yoktu. (I am using now QS-i9300KK)

Woleee

Üye
Arkadaşlar svoiceyi nasıl kurabiliriz ?

funny_halil

Üye
@Aziz04 hocam 4.4.2 sizin romu kullanıyorum.Çok iyi güzel normal kullanımda ama mobil veri wifi de 1-2 dk da %1 gidiyor batarya yeni sorun yok normal mi ne yapabilirim ayar olarak ???

croaton

Üye
arkadaşlar bu işi ilk yapacak biri olarak başarısız oldum. yardım ederseniz sevinirim. phil touch u winrar olarak indirdim içinden image dosyası çıktı. fakat odinden pda kısmında sadece winrar görünüyor. oda yükleme yapmıyor. md5 uzantılı bir dosya olması gerekmezmiydi bunun ???

serdar431

serdar431

Üye
arkadaşlar bu işi ilk yapacak biri olarak başarısız oldum. yardım ederseniz sevinirim. phil touch u winrar olarak indirdim içinden image dosyası çıktı. fakat odinden pda kısmında sadece winrar görünüyor. oda yükleme yapmıyor. md5 uzantılı bir dosya olması gerekmezmiydi bunun ???
indirdiğin philz md5 uzantılı ise odin ile zip uzantılı ise recovery ile yükleme yapacaksin ve telefonun rootlu olması gerekiyor

croaton

Üye
indirdiğin philz md5 uzantılı ise odin ile zip uzantılı ise recovery ile yükleme yapacaksin ve telefonun rootlu olması gerekiyor
Konunun ilk sayfasinda paylasilan linklerde md5 uzantili degil iki linktede zip. Sd karta atip denesem bile hata veriyor. Rootlamak ayri birseymi bu islemi yapabilmem icin once root mu getekiyor. En kolay nasil yapabilirim. Tesekkurler.

serdar431

serdar431

Üye
Konunun ilk sayfasinda paylasilan linklerde md5 uzantili degil iki linktede zip. Sd karta atip denesem bile hata veriyor. Rootlamak ayri birseymi bu islemi yapabilmem icin once root mu getekiyor. En kolay nasil yapabilirim. Tesekkurler.
her türlü hata veriyorsa önce telefonunu root yap sonra Philz yükle sd karta atip. s3 nasil root yapilir diye aratirsan google da yuzlerce sonuc cikar uygula birisini.

Üst Alt