Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
meyrock

meyrock

Üye
Bu dedigin v11 deyse bende yok ?
Var dostum. ROM kurulumu yapınca tüm seçenekleri sana bırakıyor. uygulamaları SecSetting i task manageri vs vs seçerken oda geliyor.
Programlar arasında ozellikle göremedim ama geliyor :D bazen gelmedigi oluyor anlamadım gitti :D
Bu dedigin v11 deyse bende yok ?
Var dostum. ROM kurulumu yapınca tüm seçenekleri sana bırakıyor. uygulamaları SecSetting i task manageri vs vs seçerken oda geliyor.
Programlar arasında ozellikle göremedim ama geliyor :D bazen gelmedigi oluyor anlamadım gitti :D

• Beğen
Tepkiler: uzman47

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkada devamlı çalışan bir program olduğu için v11 de kaldırıldı.
kendisi arkada devamlı çalıştığı için ram den çalıyor ;)

• Beğen
meyrock

meyrock

Üye
arkada devamlı çalışan bir program olduğu için v11 de kaldırıldı.
kendisi arkada devamlı çalıştığı için ram den çalıyor ;)
kaldırılmadı. dediğim gibi bu romu yaklaşık olarak 5 defa kurdum iki kez dışında kurulumla beraber geldi..

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
kaldırılmadıysa bende yada diğer arkadaşlarda niye yok ;)
başka kimde var, kimde yok öğrenmek lazım ;)

meyrock

meyrock

Üye
Kullanmaya değer bir uygulama mi?
kişiye göre değişir dostum. benim için en çok kullanılan uygulamalar kamera ve ayarlardır. bunlara anında erişmek gerekiyor bazen durum itibariyle. bende ikisinden birini yerine göre seçip kullanıyorum.

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Ya arkadaslar aziz04 hocanin yayinlacagim dedigi v12 edit ne oldu bir haber var mi ? bu rom cok kasiyor artik...

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
teli çalmışlar
tel ile birlikte yeni rom da gitmiş :(

meyrock

meyrock

Üye
kaldırılmadıysa bende yada diğer arkadaşlarda niye yok ;)
başka kimde var, kimde yok öğrenmek lazım ;)
romun kurulumu esnasında seçilenlerle alakalı sanırım. daha onceki yüklemelerimde tüm uygulamaları seçerek yükleme yapıyordum geliyordu. sanırım dergi uygulamasını seçerken dergi yerine pull up u kuruyor

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
pull up yükleyiince kasma sorunu kalmiyomu arkadaşlar ?
v11 bir kere final base.telefon şuan sabahtan beri uyanık ram 460-580 civarında. arriyetten blekota v11 için özel bir optimization uyguladı.iddia ediyorum v11 v10a göre kat kat iyi her yönden.

v10 eski base ram optimizasyonu denen bir şey yok 1 saat sonra ram 710larda.acil durum oluyor rehberi açıyosun aramak için rehberden atıyor vb çok sorunlar vardı v11 de hepsi halledildi.

bu arkadaşlar nasıl stabil romun ayarını kaçırmış anlamadım :)

kardeşim naptinda rami o kadar dusurdun bizde 670 700 u geciyo bazen

uzman47

uzman47

Üye
Kasma ile alakali Değil uygulamalar icin kisayol ozelligiymis :)
Aziz hoca note4 v3 u yayinliyacam demisti bugunlerde ondan bir haber ciktimi arkadaslar?

• Beğen
Tepkiler: Woleee
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
arkadaşlar blekota note 4 rom mu yoksa s5 rommu daha iyi ? note 4 romu daha stabil sanki ? ;)

Woleee

Üye
  • Beğen
uzman47

uzman47

Üye
arkadaşlar blekota note 4 rom mu yoksa s5 rommu daha iyi ? note 4 romu daha stabil sanki ? ;)
Kardesim dogru soyluyorsun note 4 daha stabil ve hizli ama biliyorsun 3g arama ve malum sensorler çalismiyor bu 4.4.4 romlarda..

• Beğen
Tepkiler: alemdarsezer
meyrock

meyrock

Üye

kardeşim naptinda rami o kadar dusurdun bizde 670 700 u geciyo bazen
Bende de sürekli kasıyordu. defalarca romu kaldırıp kurdum bazı uygulamarı seçtim bazılarını seçmedim deneme yanılma derken stabiliteyi buldum.

öncelikle romu yeniden kurmayı göze alıyorsan ben böyle yaptım ve önceleri ram sorunu yaşardım şimdi sorun yok...
MegaWipe yaptm.
Romu kurdum.
ilk çıkan uygulama seçme kısmından ekstra olarak bişey seçme eğer s5 task manager işaretli ise onu kaldır. stock task manager daha verimli.
daha sonra google programları geliyor. ordan chromu kurma gmail youtube yeterli.
menüyü 5x5 ve galeri yapısını s5 seçtikten sonra setting olarakta note4 u seçtim.
ekstra geliştirici uygulamalardan da sadece upsm manageri kurdum.

ve kurulumdan sonra her ihtimale karşı kamera dan bi foto çekip kapattım ( kamera sorunu almamak adına )
sonra kerneli kurdum beoffla 6.3 stable. ve programını kurup sadece ama sadece ram i 800 e çektim. daha onceleri swappiness ile oynamalarda yaptım ama kesinlikler oynama 80 iyidir.

gerisine karışma. kullanmadıgın programlar varsada devredışı bırakabilirsin...

ben şimdiye dek stock romumda chrome kullandım. blekota da da alışkanlıktan chrome kullandım. ama blekotaya chrome kesinlikle gitmiyor :D

o yüzden telin kendi internet uygulamasını kullanmaya başladım bu daha az ram sömürüyor.

şimdilik boyle iyi benimki...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: alemdarsezer ve uzman47
birpesimist38

birpesimist38

Üye
bilen tecrübeli arkadaş, bu xposed ve modulleri stabiliteye sarja vs zarari var mi? bunlarla cok kullanisli oluyor telefon ama negatif etkisi var mi ?

Aziz04

Aziz04

Üye
V12 için bir çalışmam yok ne yazık ki. Note 4 v3 için çalışmalarım devam ediyor.
Bundan sonraki çalışmalarım note 4 rom ve lolipop üzerinde olacaktır

• Beğen
Tepkiler: cabbarxx, helppo, ezezel ve 2 diğerleri
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
V12 için bir çalışmam yok ne yazık ki. Note 4 v3 için çalışmalarım devam ediyor.
Bundan sonraki çalışmalarım note 4 rom ve lolipop üzerinde olacaktır
Aziz usta v3 ne zaman biter çalışmalarda bi sıkıntı yok dimi

Üst Alt