Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
önceki sürümü yüklemiştim ancak sorun yine devam ediyor.
nedendir bulamadım bi türlü.
hatta kerneli bile 6.3 yaptım. yine çözüm olmadı...

mhmzergn

mhmzergn

Üye
bir sorum olacak bu rommu yoksa blekota note4 v3 mü

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
gençler şu youtube olayına bi el atın sevabına :) :)

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Sorun o değil. Bi süre sonra çalışmıyor.

meyrock

meyrock

Üye
Herşey Güzel de beoffla kernel yükledm ve config ayarları da yaptım telefon en fazla bir saat idare ediyor. ram çok kasıyor.

iki kez silip romu tekrar kurdum yine aynı ram konusunda çok kötü .
var mı çözümü ?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
arkasinda dediği gibi ram çok kasiyo 670 700 arasi v10 daha iyiydi gibi @nediyelimyani sen ne diyosun bu konuda bi çözüm varsa bizimlede paylasin arkadaşlar ;)

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ben v10 dayım.
v11 bi süre sonra ayarı kaçıyo.
ram 700leri buluyo, ki bu güne kadar olmuyordu. sadece v11 de başıma geldi.
naçizane tavsiyem v10 daha uygun.
kernel 6.3 yüklü.

Aziz04

Aziz04

Üye
Herşey Güzel de beoffla kernel yükledm ve config ayarları da yaptım telefon en fazla bir saat idare ediyor. ram çok kasıyor.

iki kez silip romu tekrar kurdum yine aynı ram konusunda çok kötü .
var mı çözümü ?
Boeffla confing ayarlarını yaptıysan bu kadar kasmaması lazım.
Çok kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırak ayrıca skype ve face gibi uygulamalar ramı sömürüyor resmen bilgin olsun :)

• Beğen
Tepkiler: meyrock
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Peki v11 ile v10 arasında fark nedir her zaman bir üst güncelleme daha iyi diyolar ya @nediyelimyani ?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
pek bi fark göremedim.
dediğin gibi bir üst sürüm performansa yönelik olur hep ama bunda pek bi değişiklik yok.
sonuçta oturmuş bir rom ve daha ne gibi değişiklik olabilir :)

Son düzenleme:
meyrock

meyrock

Üye
Boeffla confing ayarlarını yaptıysan bu kadar kasmaması lazım.
Çok kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırak ayrıca skype ve face gibi uygulamalar ramı sömürüyor resmen bilgin olsun :)
dostum bildigin tüm gerekli şeyleri yaptım gereksiz ne varsa sildim devre dışı bıraktım . aksine facebook uygulaması daha iyi geliyor :)

tarayıcı ile giriyorum daha çok kasıyor.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
v11 bir kere final base.telefon şuan sabahtan beri uyanık ram 460-580 civarında. arriyetten blekota v11 için özel bir optimization uyguladı.iddia ediyorum v11 v10a göre kat kat iyi her yönden.

v10 eski base ram optimizasyonu denen bir şey yok 1 saat sonra ram 710larda.acil durum oluyor rehberi açıyosun aramak için rehberden atıyor vb çok sorunlar vardı v11 de hepsi halledildi.

bu arkadaşlar nasıl stabil romun ayarını kaçırmış anlamadım :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
uzman47

uzman47

Üye
v11 bir kere final base.telefon şuan sabahtan beri uyanık ram 460-580 civarında. arriyetten blekota v11 için özel bir optimization uyguladı.iddia ediyorum v11 v10a göre kat kat iyi her yönden.

v10 eski base ram optimizasyonu denen bir şey yok 1 saat sonra ram 710larda.acil durum oluyor rehberi açıyosun aramak için rehberden atıyor vb çok sorunlar vardı v11 de hepsi halledildi.

Kardesim nasil ayarliyacagiz tavsiyen nedir .

meyrock

meyrock

Üye

zaten bi terslik vardr diye yeniden romu kurdum biraz önce.
Pullup diye bir özellik vardı . bu yüklememde gelmedi. romun içinde de aradım bulamadım. nette ve blekota nın kendi konusunda da bulamadım. yükleyen arkadaşlardan rica ediyorum varsa sistemden ( Sanırım System/priv-app içinde ) kopyasını paylaşabilir mi?

DİKKAT DÜZENLEME : Pull Up apk işini hallettim ;)

Son düzenleme:
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
eğer romlardaki değişiklik için yayınlanan yazıyı okursan pek bi değişiklik olmadığını göreceksin.
zaten kendinde diyorsun final diyefinal olan v11 ile onun bir önceki sürümü arasında ne gibi çok büyük fark olacak ki?
aç iki romun da dosyalarını karşılaştır.
@Aziz04 ün romları gibi olur, her yeni gelen rom harbiden teli uçurur haklısın derim ama v10 ile v11 arasında öyle ahım şahım bir performans farkı yok ;)
sen kernel ayarı yaparken 60mb'ı 70mb yaparsın ve bunu yenilik olarak yayınlarsın ama çok bi değişiklik olmaz bu.
haa 60mb'ı 160mb yaparsın o zaman performans farkı olur, derim ki v11 uçurtuyor.
dediğim gibi @Aziz04 ün romların bir önceki ile bir sonraki arasında bariz performans farkı oluyo ;)

uzman47

uzman47

Üye
zaten bi terslik vardr diye yeniden romu kurdum biraz önce.
Pullup diye bir özellik vardı . bu yüklememde gelmedi. romun içinde de aradım bulamadım. nette ve blekota nın kendi konusunda da bulamadım. yükleyen arkadaşlardan rica ediyorum varsa sistemden ( Sanırım System/priv-app içinde ) kopyasını paylaşabilir mi?

DİKKAT DÜZENLEME : Pull Up apk işini hallettim ;)
Pull up nedir ne ise yarar?

meyrock

meyrock

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
  • Beğen
Tepkiler: meyrock

Üst Alt