hepsini denedim s3 için en beğendiğim rombir sorum olacak bu rommu yoksa blekota note4 v3 mü
gençler şu youtube olayına bi el atın sevabına![]()
![]()
Boeffla confing ayarlarını yaptıysan bu kadar kasmaması lazım.Herşey Güzel de beoffla kernel yükledm ve config ayarları da yaptım telefon en fazla bir saat idare ediyor. ram çok kasıyor.
iki kez silip romu tekrar kurdum yine aynı ram konusunda çok kötü .
var mı çözümü ?

dostum bildigin tüm gerekli şeyleri yaptım gereksiz ne varsa sildim devre dışı bıraktım . aksine facebook uygulaması daha iyi geliyorBoeffla confing ayarlarını yaptıysan bu kadar kasmaması lazım.
Çok kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırak ayrıca skype ve face gibi uygulamalar ramı sömürüyor resmen bilgin olsun![]()

Kardesim nasil ayarliyacagiz tavsiyen nedir .v11 bir kere final base.telefon şuan sabahtan beri uyanık ram 460-580 civarında. arriyetten blekota v11 için özel bir optimization uyguladı.iddia ediyorum v11 v10a göre kat kat iyi her yönden.
v10 eski base ram optimizasyonu denen bir şey yok 1 saat sonra ram 710larda.acil durum oluyor rehberi açıyosun aramak için rehberden atıyor vb çok sorunlar vardı v11 de hepsi halledildi.
bu arkadaşlar nasıl stabil romun ayarını kaçırmış anlamadım![]()
zaten bi terslik vardr diye yeniden romu kurdum biraz önce.v11 bir kere final base.telefon şuan sabahtan beri uyanık ram 460-580 civarında. arriyetten blekota v11 için özel bir optimization uyguladı.iddia ediyorum v11 v10a göre kat kat iyi her yönden.
v10 eski base ram optimizasyonu denen bir şey yok 1 saat sonra ram 710larda.acil durum oluyor rehberi açıyosun aramak için rehberden atıyor vb çok sorunlar vardı v11 de hepsi halledildi.
bu arkadaşlar nasıl stabil romun ayarını kaçırmış anlamadım![]()
Pull up nedir ne ise yarar?zaten bi terslik vardr diye yeniden romu kurdum biraz önce.
Pullup diye bir özellik vardı . bu yüklememde gelmedi. romun içinde de aradım bulamadım. nette ve blekota nın kendi konusunda da bulamadım. yükleyen arkadaşlardan rica ediyorum varsa sistemden ( Sanırım System/priv-app içinde ) kopyasını paylaşabilir mi?
DİKKAT DÜZENLEME : Pull Up apk işini hallettim![]()
parmağını home tuşundan yukarı dogru kaydırdıgında atamış olduğun bir uygulamayı çalıştırmaya yarayan minik apk...Pull up nedir ne ise yarar?
Bu dedigin v11 deyse bende yok ?parmağını home tuşundan yukarı dogru kaydırdıgında atamış olduğun bir uygulamayı çalıştırmaya yarayan minik apk...