Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
JosephLion

JosephLion

Üye
Evet az önce tekrardan kurdum romu twrp ile kuruyorum acaba ondan olabilir mi ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sanmıyorum ama içinizde şüphe kalmasın en temiz bir şekilde philzden kurmayı deneyin bence

JosephLion

JosephLion

Üye
Simdi deniyorum sonucu soyleyecem
Ise yaramadi malesef :((( yardim edinnnn

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
v11 i bekle ;)

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
işe yaramayan ne?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Simdi deniyorum sonucu soyleyecem
Ise yaramadi malesef :((( yardim edinnnn
Önerilen philz touch ile kurulum yapmak ondan konuda philz recoverynin linkini verdim
Bu arada hangi wipeları yaptınız konuda wipeları philze göre anlatmıştım

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar bende bir çok rom denedim ama bu romdada yaptı müzik dinlerken arada 1 2 sn takılıyor sonra şarkı devam ediyor bunun çözümü var mı yoksa note 2 dede takılma olduğundan port oldupu için bu romada geçmiş olabilirmi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Eski ve yeni telefonum antutunun son versiyonu :)
S3 te blekota note 4 v2.1rom yüklü

• Beğen
Tepkiler: helppo

okanhh

Üye
ben kurdum çok akıcı yani 4.3 orjinalden çok daha hızlı ama bir sorum var nedense orta tuş basılı tutunca google arama geliyor onu nasıl ayarlarım s3 deki gibi olması için.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
ben kurdum çok akıcı yani 4.3 orjinalden çok daha hızlı ama bir sorum var nedense orta tuş basılı tutunca google arama geliyor onu nasıl ayarlarım s3 deki gibi olması için.
V9 da menü tuşu ile oluyordu v10 da böyle değişiklik yapılmış

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
yani düzeltemezmiyim bir ara kendi düzeltti sonra yine eskisi gibi oldu
Bir kaç sayfa önce bir arkadaş bir link paylaşmıştı işe yarayabilir
Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.
Böylece sol dokunmatik tuşa bastığında son uygulamalar değil, ayarlar çıkacaktı.
Yani önceki sürümlerdeki gibi
arkadaslar menu tusu v9 daki gibi isteyenler icin zip hazirladim cwmden yukleyerek v9 daki haline kavusabilirsiniz.

Önce 1. Yöntemi denersiniz olmazsa 2yi denersiniz
Konuyu beğenmeyi unutmayın :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: helppo, alemdarsezer ve nediyelimyani
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
arkadaşlar v10 un devami geleceği hakkında bilgisi olan var mi ? romun devami gelirmi yoksa v10 finalmi ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar v10 un devami geleceği hakkında bilgisi olan var mi ? romun devami gelirmi yoksa v10 finalmi ?
Belli olmaz ama elbette bir gün sona erecek note4 çıktı s6 tıda çıkınca devamı geleceğini sanmam çünkü android 4.4.2 üzerine kurulu

enes2609

enes2609

Üye
Arkadaslar romu sevdim güzel hoşça şu kerneli yükledim sarjimi yuttu bitirdi.Nasil eski kernele çeviricem.?

ekremesiroglu

Üye
Arkadaslar romu sevdim güzel hoşça şu kerneli yükledim sarjimi yuttu bitirdi.Nasil eski kernele çeviricem.?

blekota s5 stock kernel

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Konuda şarjla ilgili resim vardı şarjı çok götürmüyor temiz kurulum yapıp boeffla config uygulamasını kurarsanız
Tabi sen bilirsin ;)

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

ersinaksor

Üye
Batarya kalibrasyonu Yapmak istiyorsan Once Telefonu % 100 doldur Ama dolduktan sonra sarji cekme Google playden batarya kalibrasyonu Var ilk sirada onu yukle Bu sekilde yapabilirsin Kendimde denedim Basarili oluyo.
Allah razı olsun hocam . Önce batarya doktoru indirdim full şarj yaptım ardından dediğiniz batary kalib. Prog indirdim . Tek yapmam gereken prog açıp basmak oldu . Teşekkürler

helppo

helppo

Üye
Konuda şarjla ilgili resim vardı şarjı çok götürmüyor temiz kurulum yapıp boeffla config uygulamasını kurarsanız
Tabi sen bilirsin ;)
1553 kardeşim şu an v8 1 kullanıyom v10 na geçeçem klon imei hangi kernel uygun şarjı eniyi olanı ve stabli iyi olanı bana tavsiya et kardeşim
:allalla:

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
v11 i bekle ;)

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

Üst Alt