Önerilen philz touch ile kurulum yapmak ondan konuda philz recoverynin linkini verdimSimdi deniyorum sonucu soyleyecem
Ise yaramadi malesef(( yardim edinnnn
V9 da menü tuşu ile oluyordu v10 da böyle değişiklik yapılmışben kurdum çok akıcı yani 4.3 orjinalden çok daha hızlı ama bir sorum var nedense orta tuş basılı tutunca google arama geliyor onu nasıl ayarlarım s3 deki gibi olması için.
yani düzeltemezmiyim bir ara kendi düzeltti sonra yine eskisi gibi olduV9 da menü tuşu ile oluyordu v10 da böyle değişiklik yapılmış
Bir kaç sayfa önce bir arkadaş bir link paylaşmıştı işe yarayabiliryani düzeltemezmiyim bir ara kendi düzeltti sonra yine eskisi gibi oldu
Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.
Böylece sol dokunmatik tuşa bastığında son uygulamalar değil, ayarlar çıkacaktı.
Yani önceki sürümlerdeki gibi
arkadaslar menu tusu v9 daki gibi isteyenler icin zip hazirladim cwmden yukleyerek v9 daki haline kavusabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Belli olmaz ama elbette bir gün sona erecek note4 çıktı s6 tıda çıkınca devamı geleceğini sanmam çünkü android 4.4.2 üzerine kuruluarkadaşlar v10 un devami geleceği hakkında bilgisi olan var mi ? romun devami gelirmi yoksa v10 finalmi ?
Arkadaslar romu sevdim güzel hoşça şu kerneli yükledim sarjimi yuttu bitirdi.Nasil eski kernele çeviricem.?
Konuda şarjla ilgili resim vardı şarjı çok götürmüyor temiz kurulum yapıp boeffla config uygulamasını kurarsanızArkadaslar romu sevdim güzel hoşça şu kerneli yükledim sarjimi yuttu bitirdi.Nasil eski kernele çeviricem.?
Allah razı olsun hocam . Önce batarya doktoru indirdim full şarj yaptım ardından dediğiniz batary kalib. Prog indirdim . Tek yapmam gereken prog açıp basmak oldu . TeşekkürlerBatarya kalibrasyonu Yapmak istiyorsan Once Telefonu % 100 doldur Ama dolduktan sonra sarji cekme Google playden batarya kalibrasyonu Var ilk sirada onu yukle Bu sekilde yapabilirsin Kendimde denedim Basarili oluyo.
1553 kardeşim şu an v8 1 kullanıyom v10 na geçeçem klon imei hangi kernel uygun şarjı eniyi olanı ve stabli iyi olanı bana tavsiya et kardeşimKonuda şarjla ilgili resim vardı şarjı çok götürmüyor temiz kurulum yapıp boeffla config uygulamasını kurarsanız
Tabi sen bilirsin![]()