Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

romeo_4290

Üye
Arama yaptığımda karşı tarafın sesi boğuk ve arada kesik kesik geliyor. ilk mesajdaki modem dosyasını da flashladım ama sorun devam ediyor. Önerisi olan varsa çok makbule geçer

gokokoko

Üye
Kardes merhaba. Numara cevirirken cikan sesi rot explorerdan system auidi ui de bulamadim nasil bulacam ismini yazarmisin yada gonderebilirmisin cok lazim

liamgallagher

liamgallagher

Üye
İlk rom olarak bunu kurdum ve çok beğendim çok teşekkürler tekrardan. Daha sonrada sıkılıp Note 4 romunu kullandım ancak ondan sonra telefonda şebeke sorunu başladı. Şarjdan çıkardıktan 5 dakika sonra şebeke gidiyor ekran çizgileşiyor ve telefon kapanıyordu. Tekrardan şarja taktığımda düzeliyordu. İlginç olan şey batarya kısmını taktıktan sonra bir kısmı dışarıda kalıyor bataryanın. Sanırım şişmiş sanırım.

Şebeke sorunu olarak araştırdığımda IMEI sorunu olabileceğini gördüm ancak #*06* yaparak IMEI numarama baktım ve doğru çıktı yani IMEI ile ilgili bir sorunum yok. Büyük ihtimalle bataryadan kaynaklıyordur. Yarın yeni batarya alacağım umarım düzelir.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kardes merhaba. Numara cevirirken cikan sesi rot explorerdan system auidi ui de bulamadim nasil bulacam ismini yazarmisin yada gonderebilirmisin cok lazim
Root explorerdan pek anlamıyorum
Arama yaptığımda karşı tarafın sesi boğuk ve arada kesik kesik geliyor. ilk mesajdaki modem dosyasını da flashladım ama sorun devam ediyor. Önerisi olan varsa çok makbule geçer
Boeffla configteki ses ayarlarını değiştirdiniz mi

romeo_4290

Üye
Root explorerdan pek anlamıyorum

Boeffla configteki ses ayarlarını değiştirdiniz mi

Hayır değiştirmedim. Açıkçası romu çok beğendim ama ses sorunu yüzünden stock roma geri dönmek zorunda kalıcam

gokokoko

Üye
Rot brovserdan anlarmisin. Ama benim ic8n onemli olan numara cevirirken cikan ses onu nerden bulacaz

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar bende bir çok rom denedim ama bu romdada yaptı müzik dinlerken arada 1 2 sn takılıyor sonra şarkı devam ediyor bunun çözümü var mı yoksa note 2 dede takılma olduğundan port oldupu için bu romada geçmiş olabilirmi

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
baştan bende de oldu ama şimdi bi sıkıntı yok ;)

• Beğen
Tepkiler: burak1553
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
O zaman her gün bir kere restart atın ve kernel uygulamasınındaki ayarları yapıp deneyin
Sıkıntı devam ederse başka rom kurarsınız
Ama orijinal olmayan her romda ufak tefek aksilikler olur

Admin bile uyardı ama anlamıyorsun galiba
Buyrun boefflanın son çıkardığı kernel 6.1i yüklersiniz:
Hocam bu çocuğu görmezden gelin utanmadan birde özel mesajla seviyesizce konuşuyor

• Beğen
Tepkiler: burak1553
JosephLion

JosephLion

Üye
Benim kameram odaklama yapmiyor bu konu hakkinda bilgisi olan varmi lutfen acil yardim

JosephLion

JosephLion

Üye
Strock kerneli yükleyip bir fotoğraf çekin sonra boeffla kerneli yükleyin
Ben s3 e yeni gectim bana kernellerin linkini verebilirmisiniz ? Birde flaslarken wipe data flan yapacakmiyim ? Simdiden tesekkurler

ersinaksor

Üye
Hocam ekran kapalıyken şarja takınca tel açıldığında batarya kalibrasyonu yapamıyorum. Öneriniz varmıdır . Yada batarya kalin. en doğru nasıl yapılır bu vaziyette . Birde telefonun alt kısmındaki gizli menü ışığı yanmıyo basınca bilginize

GreaTH

GreaTH

Üye
Hocam ekran kapalıyken şarja takınca tel açıldığında batarya kalibrasyonu yapamıyorum. Öneriniz varmıdır . Yada batarya kalin. en doğru nasıl yapılır bu vaziyette . Birde telefonun alt kısmındaki gizli menü ışığı yanmıyo basınca bilginize

Batarya kalibrasyonu Yapmak istiyorsan Once Telefonu % 100 doldur Ama dolduktan sonra sarji cekme Google playden batarya kalibrasyonu Var ilk sirada onu yukle Bu sekilde yapabilirsin Kendimde denedim Basarili oluyo.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
linkler hemen her sayfada mevcut.
zip li dosyayı indirip normal kurulum yapar gibi flashlıyorsun.
wipe yapmaya gerek yok.

JosephLion

JosephLion

Üye
Kernel yüklerken wipe yapmaya gerek yok
Kernel linki güncellendi yeni çıkan boeffla kernel 6.2 stabil sürümü eklendi
Kerneli indirdim flaslayinca sorunum cözülecek mi yoksa ayrıca bsey yapmaya gerek varmi ?
Boeffla kerneli flasladim odaklama sorunu cozulmedi rica etsem bana stock kernelin linkini atarmisiniz gercekten acemiyim kusura bakmayin

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kerneli indirdim flaslayinca sorunum cözülecek mi yoksa ayrıca bsey yapmaya gerek varmi ?
Boeffla kerneli flasladim odaklama sorunu cozulmedi rica etsem bana stock kernelin linkini atarmisiniz gercekten acemiyim kusura bakmayin
Bende strock kernel linki yok
Ama bu yöntem hiç kamera açılmazsa yapılıyor
Romu kurarken temiz kurulum yaparsanız genelde sorun çıkmaz
Temiz kurulum yaptınız mı?

Başka bir kamera uygulaması yükleyip denediniz mi

Üst Alt