burak1553
Üye
bu sefer kamera da çalıştı.
eyvallah hocam
hocam tekrar eline sağlık ama klavye bazen çalışmıyor. Haberin olsun![]()
Klavye bende de sorun oluyordu kerneli ve uygulamasını yükleyince hiç sorun çıkarmadı
bu sefer kamera da çalıştı.
eyvallah hocam
hocam tekrar eline sağlık ama klavye bazen çalışmıyor. Haberin olsun![]()
Klavyedede bende sikinti yok.bir kac gun kullan rom otursun sabirli olmalisinKlavye bende de sorun oluyordu kerneli ve uygulamasını yükleyince hiç sorun çıkarmadı
Hocam sakin inşallah çöx2ersinRehbere direk arama butonu ekledim farklı bir feature.xml kopyalayarak ancak bu kezde biri beni aradığında ses gelmiyordu sanırım bir yerde hata yaptım.
Wipe yaptım düzelmedi
Rom'u yeniden kuruyorum![]()
Rehbere direk arama butonu ekledim farklı bir feature.xml kopyalayarak ancak bu kezde biri beni aradığında ses gelmiyordu sanırım bir yerde hata yaptım.
Wipe yaptım düzelmedi
Rehbere direk arama butonu ekledim farklı bir feature.xml kopyalayarak ancak bu kezde biri beni aradığında ses gelmiyordu sanırım bir yerde hata yaptım.
Wipe yaptım düzelmedi
Haklısın vallaBunlar hep can sıkıntısından o kadar gerekli bir şey değil çıkın dışarıya biraz nefes alın yaz bitiyor
Bunlar hep can sıkıntısından o kadar gerekli bir şey değil çıkın dışarıya biraz nefes alın yaz bitiyor![]()
Cafedeyim manzara desen süper ee en güzel manitalarda gliyor ama gel gör ki can yinede sıkılıyor yaw uğraş lazım 
1553 arkadaşımız konuyu bayağı bir derli toplu yapmış.
Yaptığınız yorumlar size güzel bir konu olarak geri dönüyorMorki05 arkadaşımıza katılıyorum kullandıkça rom tele oturacaktır.
Bir haftadan sonra neredeyse hiç bug kalmıyormuş rom'un yapımcısı xda'da belirtmiş bunu.
Bu arada ilk sayfaya baktığımda gözlerim yaşarıyor1553 arkadaşımız konuyu bayağı bir derli toplu yapmış.
Şimdi daha anlaşılır ve güzel eline konuna sağlık![]()
Kurulumda radyo'nun yanındaki tiki kaldırmışsınsın bu yüzden yüklenmemiştirFM Radyo bi bende mi yüklenmiyor?

ben denedigimde radyo calisiyordu. xposed moduluyle xblast tool kurup kilit ekrani bildirimi de uygulayabilirsiniz. kendi mesaj ve cevapsiz arama bildirimini kaldirmak icin de modul var. xblastin bildirimi daha kullanisli. uzun zaman sonra ilk defa samsung romunu bu kadar begendim ama benim icin en onemli olan kernel ses ayari istedigim gibi olmadi. umarim onu da duzeltirler. ve kucuk bi ayrinti daha var ben sanal tus kullanmadan yanayim ama bu romda ekran yatayken sanal tuslar kayboluyor. istedigim gibi ses ayari olsa bunu rahatlikla gormezden gelebilirim![]()
Ses ayarını beğenmedim demiştingeri ev ve son uygulamalar tusu nexus gibi ekranin alt kisminda oluyor onu demek istedimsese gelince bendeki suanki haliyle dokunulmamis halini kiyaslasan emin ol sen de istersin ses ayarini![]()

suan eskiden beri kullandigim cm tabanli romdayim. blekotaya boeffla kernel guncellensin tekrar kurup yoluma devam edicemSes ayarını beğenmedim demiştin![]()
romun eksigi yok valla cok iyi sorun kernelin ses ayarindaKlavyedede bende sikinti yok.bir kac gun kullan rom otursun sabirli olmalisin

Oyle aman aman sarj cokngitmiyor.4 bucuk saat ekran suresi aloyorum.kernelin ayarlari ile oynama fazla.zram acik olsun.bi de ses ayari yap.digerlwriyle oynama.cunku bilmiyoz ne ise yaradiklariniHocam senin şarj kaç saat gidiyor. Benim mobil internet açık, 3g flan kapalı. Ama şarj hemen bitiyor. Kerneli kurdum. Bo3ffle den flan batarya saving moduna geçtim ama farkeden bşy yok. Onu nasıl yapacaz![]()
Telefondaki Güç tasarrufu modundaki özellikleri etkinleştirHocam senin şarj kaç saat gidiyor. Benim mobil internet açık, 3g flan kapalı. Ama şarj hemen bitiyor. Kerneli kurdum. Bo3ffle den flan batarya saving moduna geçtim ama farkeden bşy yok. Onu nasıl yapacaz![]()