Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
bu sefer kamera da çalıştı. :)
eyvallah hocam:)

hocam tekrar eline sağlık ama klavye bazen çalışmıyor. Haberin olsun:)

Klavye bende de sorun oluyordu kerneli ve uygulamasını yükleyince hiç sorun çıkarmadı

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

kartal2378

kartal2378

Üye
Klavye bende de sorun oluyordu kerneli ve uygulamasını yükleyince hiç sorun çıkarmadı
Klavyedede bende sikinti yok.bir kac gun kullan rom otursun sabirli olmalisin

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Rehbere direk arama butonu ekledim farklı bir feature.xml kopyalayarak ancak bu kezde biri beni aradığında ses gelmiyordu sanırım bir yerde hata yaptım.:off:
Wipe yaptım düzelmedi :dayak:

Rom'u yeniden kuruyorum :sinir

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve burak1553
morki05

morki05

Üye
Rehbere direk arama butonu ekledim farklı bir feature.xml kopyalayarak ancak bu kezde biri beni aradığında ses gelmiyordu sanırım bir yerde hata yaptım.:off:

Hocam sakin inşallah çöx2ersin

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Bunlar hep can sıkıntısından o kadar gerekli bir şey değil çıkın dışarıya biraz nefes alın yaz bitiyor ;)

Bunlar hep can sıkıntısından o kadar gerekli bir şey değil çıkın dışarıya biraz nefes alın yaz bitiyor ;)

Aziz04

Aziz04

Üye

Haklısın valla :) Cafedeyim manzara desen süper ee en güzel manitalarda gliyor ama gel gör ki can yinede sıkılıyor yaw uğraş lazım :hoba:

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
morki05

morki05

Üye
3 Gündür kullanıyorum tek tük kasmalar haricinde gerçekten sorunsuz boefla ile ram de kontrol altında s3 için şiddetle tavsiye ederim. Sağol @1553 eline emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Morki05 arkadaşımıza katılıyorum kullandıkça rom tele oturacaktır.
Bir haftadan sonra neredeyse hiç bug kalmıyormuş rom'un yapımcısı xda'da belirtmiş bunu.
Bu arada ilk sayfaya baktığımda gözlerim yaşarıyor:agla2: 1553 arkadaşımız konuyu bayağı bir derli toplu yapmış.
Şimdi daha anlaşılır ve güzel eline konuna sağlık:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Anroid, morki05 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Morki05 arkadaşımıza katılıyorum kullandıkça rom tele oturacaktır.
Bir haftadan sonra neredeyse hiç bug kalmıyormuş rom'un yapımcısı xda'da belirtmiş bunu.
Bu arada ilk sayfaya baktığımda gözlerim yaşarıyor:agla2: 1553 arkadaşımız konuyu bayağı bir derli toplu yapmış.
Şimdi daha anlaşılır ve güzel eline konuna sağlık:tşk:
Yaptığınız yorumlar size güzel bir konu olarak geri dönüyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve morki05
SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
FM Radyo bi bende mi yüklenmiyor?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben denedigimde radyo calisiyordu. xposed moduluyle xblast tool kurup kilit ekrani bildirimi de uygulayabilirsiniz. kendi mesaj ve cevapsiz arama bildirimini kaldirmak icin de modul var. xblastin bildirimi daha kullanisli. uzun zaman sonra ilk defa samsung romunu bu kadar begendim ama benim icin en onemli olan kernel ses ayari istedigim gibi olmadi. umarim onu da duzeltirler. ve kucuk bi ayrinti daha var ben sanal tus kullanmadan yanayim ama bu romda ekran yatayken sanal tuslar kayboluyor. istedigim gibi ses ayari olsa bunu rahatlikla gormezden gelebilirim:D

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
ben denedigimde radyo calisiyordu. xposed moduluyle xblast tool kurup kilit ekrani bildirimi de uygulayabilirsiniz. kendi mesaj ve cevapsiz arama bildirimini kaldirmak icin de modul var. xblastin bildirimi daha kullanisli. uzun zaman sonra ilk defa samsung romunu bu kadar begendim ama benim icin en onemli olan kernel ses ayari istedigim gibi olmadi. umarim onu da duzeltirler. ve kucuk bi ayrinti daha var ben sanal tus kullanmadan yanayim ama bu romda ekran yatayken sanal tuslar kayboluyor. istedigim gibi ses ayari olsa bunu rahatlikla gormezden gelebilirim:D

Sanal tuşlar derken klavyeyi demiyormusunuz bende yatay çalışıyor ses ayarına ben dokunmadım hiç bir sorun yok sesde ;)

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
geri ev ve son uygulamalar tusu nexus gibi ekranin alt kisminda oluyor onu demek istedimsese gelince bendeki suanki haliyle dokunulmamis halini kiyaslasan emin ol sen de istersin ses ayarini:ehe

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
geri ev ve son uygulamalar tusu nexus gibi ekranin alt kisminda oluyor onu demek istedimsese gelince bendeki suanki haliyle dokunulmamis halini kiyaslasan emin ol sen de istersin ses ayarini:ehe
Ses ayarını beğenmedim demiştin :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Ulan diyorum kusura bakmayın konu ile alakasızda olsa tepkimi dile getircem hıyarmısın samsung s5 mini donanımını görünce şok oldum bizim s3 donanım anlamında tek eksiği ram geri kalan özellikleri ile s5 miniden %100 daha güçlü neden bize kitkat yok safmıyız biz ya

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ses ayarını beğenmedim demiştin :)
suan eskiden beri kullandigim cm tabanli romdayim. blekotaya boeffla kernel guncellensin tekrar kurup yoluma devam edicem:D romun eksigi yok valla cok iyi sorun kernelin ses ayarinda

bytllh

bytllh

Üye
Klavyedede bende sikinti yok.bir kac gun kullan rom otursun sabirli olmalisin

Hocam senin şarj kaç saat gidiyor. Benim mobil internet açık, 3g flan kapalı. Ama şarj hemen bitiyor. Kerneli kurdum. Bo3ffle den flan batarya saving moduna geçtim ama farkeden bşy yok. Onu nasıl yapacaz:)

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
kartal2378

kartal2378

Üye
Hocam senin şarj kaç saat gidiyor. Benim mobil internet açık, 3g flan kapalı. Ama şarj hemen bitiyor. Kerneli kurdum. Bo3ffle den flan batarya saving moduna geçtim ama farkeden bşy yok. Onu nasıl yapacaz:)
Oyle aman aman sarj cokngitmiyor.4 bucuk saat ekran suresi aloyorum.kernelin ayarlari ile oynama fazla.zram acik olsun.bi de ses ayari yap.digerlwriyle oynama.cunku bilmiyoz ne ise yaradiklarini

• Beğen
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Telefondaki Güç tasarrufu modundaki özellikleri etkinleştir
Ve güç tasarrufu modunda kullan

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve kartal2378

Üst Alt