MEGAWİPE ÖNERMEM HERŞEY SİLİNİYOR ROOTLUYSA BİLGİSAYARA YEDEĞİNİ AL ESKİ ROM DOSYALARINI SİL SONRA ROMU YÜKLEyapacaklarımızı sıraya koyabilir misinz.
Konuya uzak değilim ama kafam karıştı iyice.
mega wipe, kernel, touchphriliz flan hangisini önce yapacamroot flan derken sırası karıştı bende
)
NASIL YANİ ?Arkadaşlar bilen varmı yardimci olabilirmi ? Rehberde ki isimlere arama ilave etmek istiyorum kullanan varsa ya4dım aderse teşekkür ediyorum
@1553 isimlerin yanında telefon işareti konulabiliyor birçok romda bu vardı
arama kaydında var ama rehberde yok benim için sorun olmuyor
Gibi
Bak yeniceri007 ilk once...saka saka .
Ilk once megawipe sonra rom sonra eger istersen kernel dosyasini yukluycen ok
Philz recovery dosyasini flashla kur.sonra romu bu yeni recovery den ustune kur islem tamam.hata vermez.oko dediğin gibi yaptım kamera hata veriyor işte.
Ex dialer programi kur onu kullan.super pro.ben paralisini aldim markettenArkadaşlar bilen varmı yardimci olabilirmi ? Rehberde ki isimlere arama ilave etmek istiyorum kullanan varsa ya4dım aderse teşekkür ediyorum
Ya da: root explorer programı ile, sistem-csc-feature.xml-contacts kısmına gel daha sonraEx dialer programi kur onu kullan.super pro.ben paralisini aldim marketten
Bizde kasma yok dostum.gariplik olmaliya bu rom mu çok kasıyor yoksa benim tel mi kasıyor sadece![]()
Ya da: root explorer programı ile, sistem-csc-feature.xml-contacts kısmına gel daha sonra
<CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList> Burayı (True) yapacaksın
orjinalinde false olarak gelir. daha sonra cihazı yeniden başlat
Bu işlemler Root gerektirir...
Edit: Bu işlemleri yapmadan önce dosyanın yedeğini almayı unutma..!
Romdan kaynıklıdır o zaman stock romlarda oluyor bu işlem fakat costum romda denemedim ama bi bakayım yinede
Şekilde görüldüğü gibi true yazdım fakat değişiklik yok
Bizde kasma yok dostum.gariplik olmali

Philz recovery ilemi kuruyorsun onu soyle bir dostumkamera da çalışmıyor. belki bug olmuştur.
tekrar kuracam![]()
Philz recovery ilemi kuruyorsun onu soyle bir dostum
Temiz kurulum yapın ram kullanımı önemli değil benceyok sağolasın hocam. o şekilde şimdi kuracam.
kasma var gibi de bende normal kurunca o kasma da olmuyordur o zaman.
bir de siz de ram durumu ne?
çok fazla ram kullanıyor gibi gldi de bana
Philz recovery ilemi kuruyorsun onu soyle bir dostum

Temiz kurulum yapın ram kullanımı önemli değil bence
Şarja gelince sabah 8.30 tan beri kullanıyorum
Güç tasarrufu modunda % 75 şarjı gitti![]()

Yaptigina sevindim.ram kullanimi cok iyi.genelde 500 lerde 600 lerin basinda bostaykenbu sefer kamera da çalıştı.
eyvallah hocam
hocam tekrar eline sağlık ama klavye bazen çalışmıyor. Haberin olsun![]()