Usta sizin tecrübeniz var ram optimizasyonu nasil çoklu pencerede başarılı mi? Misal bende blekota v9 yüklü herseyi ile mükemmel ama bu özelliği çok kötü,aşırı kasiyor
Hocam şöyle söyleyim romla beraber gelen kerneli değiştirmek gerekiyor. Boeffla kerneli yükleyip zram ayarları yapılınca çoklu pencere dahil herhangi bi kasma olmadı...
Hocam şöyle söyleyim romla beraber gelen kerneli değiştirmek gerekiyor. Boeffla kerneli yükleyip zram ayarları yapılınca çoklu pencere dahil herhangi bi kasma olmadı...
Öncelikle cpu maximal frekansını 1600 minimal frekansını 400 olarak ayarladım gpu frekans profilini en alttaki 700lü olan profili seçtim alttaki gpu gerilimleri kısmını overvolt +50mv yaptım zram boyutunu 800 yaptım cihaz sayısı 4 cihaz durumu açık swappiness üzerine yaz açık değeride 95. Lmk değerleride şöyle yukarıdan aşağı 72 80 84 88 95 122. Tüm yaptığım değişiklikler bu kadar...
Arkadaşlar benim bir sorum olucak konuda çalışanlarda bütün sensörler yazıyor bu ne anlama geliyor , yani akıllı kaydırma akıllı durdurma gibi bütün sensörler çalışıyormu bu rom da
Arkadaşlar benim bir sorum olucak konuda çalışanlarda bütün sensörler yazıyor bu ne anlama geliyor , yani akıllı kaydırma akıllı durdurma gibi bütün sensörler çalışıyormu bu rom da
Peki bu romu mu önerirmisiniz yoksa dn4 mı ikisi arasında kararsız kaldım benim için sensörler önemli fakat stabilite de çok önemli çünkü telefonu çok yoğun kullanan biriyim
Peki bu romu mu önerirmisiniz yoksa dn4 mı ikisi arasında kararsız kaldım benim için sensörler önemli fakat stabilite de çok önemli çünkü telefonu çok yoğun kullanan biriyim