Arkadaşlar bu konuda bu romdan konuşalım başka rom daha iyi geliyorsa konu açabilirsinizBirçok romu denedim ama Aosp'dan başkası stabil değil. En fazla 1 yada 2 hafta gidiyor daha sonra sapıtıyor romlar. Ama Aosp öyle değil yağ gibi akıyor telefon parmağınızda. Paranandroid romdan başkasını kurmam artık.![]()

arkadaslar menu tusu v9 daki gibi isteyenler icin zip hazirladim cwmden yukleyerek v9 daki haline kavusabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayar tusu derken hangi tustan bahsediyorsunuz ?bu şekilde menü tuşu eski işlevine kavuştu. fakat ayar tuşu hiçbir işlev yapmıyor etkisiz bir tuş haline geldi.
ayar tusu derken hangi tustan bahsediyorsunuz ?bu şekilde menü tuşu eski işlevine kavuştu. fakat ayar tuşu hiçbir işlev yapmıyor etkisiz bir tuş haline geldi.
Kusura bakmayın hocam.Arkadaşlar bu konuda bu romdan konuşalım başka rom daha iyi geliyorsa konu açabilirsiniz
Herkes gelip bir rom önerirse konu dağılır
Ayrıca herkes başka romları blekotayla karşılaştırıyorsa bu rom daha iyidir![]()
Yalnız bu sözüm bu rom için de geçerli zaten ben sadece fikrimi belirttim ama yanlış belirtmişim. 
Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.bu şekilde menü tuşu eski işlevine kavuştu. fakat ayar tuşu hiçbir işlev yapmıyor etkisiz bir tuş haline geldi.
bu şekilde bir deneme yapmadım ama tekrar soruyorum.Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.
Böylece sol dokunmatik tuşa bastığında son uygulamalar değil, ayarlar çıkacaktı.
Yani önceki sürümlerdeki gibi
Evetbu şekilde bir deneme yapmadım ama tekrar soruyorum.
aziz04
bu dediğin yapılırsa v9 gibi mi işlev göreceksol alttaki dokunmatik tuş?
hayirdir kardes noldu ?serdar kardeş alooooooooo
aziz bocam ben sadece zipi flasladim duzeldi hersey yolunda menu tusuda calisiyor.Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.
Böylece sol dokunmatik tuşa bastığında son uygulamalar değil, ayarlar çıkacaktı.
Yani önceki sürümlerdeki gibi
Aslında sol dokunmatik tuşa basınca son uygulamaların çıkması bence daha güzel. Note 4 ve s5 gibi.aziz bocam ben sadece zipi flasladim duzeldi hersey yolunda menu tusuda calisiyor.