Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
menu tuşu bence böyle daha iyi. daha kolay

ek olarak bildirim çubuğu sisirilmis bide daha stability geldi başka bişi yok. menu tusu simdiki haliyle çok daha iyi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yani kardeş menü tuşları değiştirilmiş mi

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
evet değiştirilmiş daha güzel olmuş tabi kişiye göre değişir

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hm yani v9 daki gibi mi olmuş

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya kardeşim son uygulamalar tuşu sol dokunmatik tuşta

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
onu biliyorum kardeş ilk çıkan v10 romu 1.25 gb dı sonra silmişler 1.20 olanı çıkmış demekki bi farkı yok

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Arkadaslar ilk cikan v10u kurmustum 1.25 olan
1.20 ile arasındaki ki fark ne lütfen biri aciklasin boşuna tekrar kurmayim :) fark varmı ? yükleyelim mi sizce

Nevarres

Üye
Birçok romu denedim ama Aosp'dan başkası stabil değil. En fazla 1 yada 2 hafta gidiyor daha sonra sapıtıyor romlar. Ama Aosp öyle değil yağ gibi akıyor telefon parmağınızda. Paranandroid romdan başkasını kurmam artık. :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Birçok romu denedim ama Aosp'dan başkası stabil değil. En fazla 1 yada 2 hafta gidiyor daha sonra sapıtıyor romlar. Ama Aosp öyle değil yağ gibi akıyor telefon parmağınızda. Paranandroid romdan başkasını kurmam artık. :)
Arkadaşlar bu konuda bu romdan konuşalım başka rom daha iyi geliyorsa konu açabilirsiniz
Herkes gelip bir rom önerirse konu dağılır
Ayrıca herkes başka romları blekotayla karşılaştırıyorsa bu rom daha iyidir :)

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, helppo ve ekremesiroglu

İsmail Çolak

Üye
arkadaslar menu tusu v9 daki gibi isteyenler icin zip hazirladim cwmden yukleyerek v9 daki haline kavusabilirsiniz.

bu şekilde menü tuşu eski işlevine kavuştu. fakat ayar tuşu hiçbir işlev yapmıyor etkisiz bir tuş haline geldi.

Nevarres

Üye
Arkadaşlar bu konuda bu romdan konuşalım başka rom daha iyi geliyorsa konu açabilirsiniz
Herkes gelip bir rom önerirse konu dağılır
Ayrıca herkes başka romları blekotayla karşılaştırıyorsa bu rom daha iyidir :)
Kusura bakmayın hocam. :) Yalnız bu sözüm bu rom için de geçerli zaten ben sadece fikrimi belirttim ama yanlış belirtmişim. :)

Aziz04

Aziz04

Üye
bu şekilde menü tuşu eski işlevine kavuştu. fakat ayar tuşu hiçbir işlev yapmıyor etkisiz bir tuş haline geldi.
Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.
Böylece sol dokunmatik tuşa bastığında son uygulamalar değil, ayarlar çıkacaktı.
Yani önceki sürümlerdeki gibi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
serdar kardeş alooooooooo

Sk.Safak

Üye
Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.
Böylece sol dokunmatik tuşa bastığında son uygulamalar değil, ayarlar çıkacaktı.
bu şekilde bir deneme yapmadım ama tekrar soruyorum.
aziz04
bu dediğin yapılırsa v9 gibi mi işlev göreceksol alttaki dokunmatik tuş?

serdar431

serdar431

Üye
aziz bocam ben sadece zipi flasladim duzeldi hersey yolunda menu tusuda calisiyor.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
aziz bocam ben sadece zipi flasladim duzeldi hersey yolunda menu tusuda calisiyor.
Aslında sol dokunmatik tuşa basınca son uygulamaların çıkması bence daha güzel. Note 4 ve s5 gibi.
Hem home tuşuna uzun basma ve bozulma derdinden kurtuluyoruz böylece.
Edit: Sol dokunmatik tuşa basılı tutunca zaten Ayar menüsü geliyor. Galeride iken, Rehber, Mesaj vs...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: helppo ve morki05

Üst Alt