Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
morki05

morki05

Üye
isminden anlaşıldığı gibi uzun süre kullanmadığın veya kullanmayacağın uygulamaların uyutmak şarj dan tasarruf etmek

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

bahattin0755

Üye
Flash Player sorunu var diyorum bi yardımcı olsanız ?

mr_luci

Üye
Digiturk play uygulaması çalışıyor mu acaba.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar facebook'ta ne dinlediğim, ne izlediğim, ne hissettiğim gibi şeyleri paylaşamıyorum.
o sayfa geliyor ve seçimimi yapıyorum ama paylaş kısmı çıkmadan yine en başa dönüyor.
kaldır kur yaptım yine aynı.
ne diyorsunuz bu işe?

İsmail Çolak

Üye
arkadaşlar facebook'ta ne dinlediğim, ne izlediğim, ne hissettiğim gibi şeyleri paylaşamıyorum.
o sayfa geliyor ve seçimimi yapıyorum ama paylaş kısmı çıkmadan yine en başa dönüyor.
kaldır kur yaptım yine aynı.
ne diyorsunuz bu işe?
Bende dün farkettim bunu ama etiketler diye birşey silmiştim jumobile ile ondan dolayı sandım. Demek ki genel birşeymiş

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Bende dün farkettim bunu ama etiketler diye birşey silmiştim jumobile ile ondan dolayı sandım. Demek ki genel birşeymiş

evet arkadaşlar bende farkettim :(
ne yaptimsa olmuyo
romdan mi kaynaklaniyo sizce ???

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
vardır bi açıklaması ama nette bi cevap bulamadım.

Son düzenleme:

İsmail Çolak

Üye
Blekotaninda telefon bozulmuş yani uzun zaman kalacak böyle

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
geçen haftada arkadaşa verdim yazmıştı.
ulem ne dağınık şirket bu adam yav :D

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
ondan önceki haftada ekrani kirmistiii :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
v10 şöyle bir sorun var arkadaş bazen telefonu yeniden başlattığımda açıldığında tam pin kodunu girecekken tel donuyor sonra yeniden başlıyor sizde var mı bu sorun

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
sonuc v10 da stabil değil v11 cikarmi acaba ?
v10 cikmadan önce 4.4.4 tabanlı olacagi söyleniyordu
v9 daha iyiydi sanki :(

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
v10 şöyle bir sorun var arkadaş bazen telefonu yeniden başlattığımda açıldığında tam pin kodunu girecekken tel donuyor sonra yeniden başlıyor sizde var mı bu sorun

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Arkadaşlar ben v5 kullandım ardından v7 ve şimdi v9 kullanmaktayım.Rom için yaptığım yorumlar belli çünkü hakkaten iyi oturmuş bir rom ve bir kactane göz ardı edilebilecek sorun dışında fazlasıyla kullanıcısını tatmin eden bir rom olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim tabiki bu görüşüme bu romu kullananlar da ister istemez katılacaklardir, ancak ram optimizasyonu gerçekten ciddi sıkıntı sanıyorum ki bu 1GB ramin olumsuzluğu yani romdan kaynaklı olmayabilir gelin görün ki belli bir kullanım sonrası telefon ciddi olarak yavaşlayıp ağırlaşıyor ne kadar da telefonu açıp kapatsam bir süre sonra aynı durum en önemli sorun da bana göre programlar arası geçişte oluyor misal 3 program aynı anda açıkken arka planda birbiri arasında geçiş yapmak istenildiği vakit program şak diye gelmiyor baştan açıyor kendini herhalde herkeste olan bir sıkıntı, belki yeri değil ama bu rom optimizesi iyi olan rom varsa öneri alabilirim

byAndroid

byAndroid

Üye
S3 kullanmadim ama cogu telefon icin cyanogen candir deneyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: tdd46

ufuk_37x

Üye
Arkadaşlar sizdede bu romları 1-2 hafta kullandıktan sonra şarj performansı düşüyormu?
Benim kullandığım v8.1 ve v9 da bu sorun oldu. İlk yüklediğimde 8 saat beklemede hiç şarj gitmiyodu sonra yarım saatte bir %1 şarj gitmeye başladı. Beoffla kernel yüklü neden anlamadım. Kasma falan yok ilk günki gibi ama şarj sorunu var bataryadan da değil tekrar rom kurulumu yaptığımda düzeliyor sorun.
Yardım!!!! :D

seronet

seronet

Üye
Pil kalibrasyonu yapabilirsin yazılımla alakali ise düzelecektir.

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
pil kalibrasyonu nedir nasıl yapılır :D

Üst Alt