Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Fazla Bi emek harcamamışsın buda yorumlarda çok açık gösteriyor kendini. Hayatında ilk kez rom kurmak isteyen kişiler var ve dolayısıyla nasıl kurulduğu hakkında bilgileri yok. Nasıl kurulur hakkında bilgi paylaşımında bulunmamışsın. Bi kaç resim ve rom linkini konuya koymaktan başka birşey yaptığın yok.. Bu mu harcadığın emek???

Edit: Konuya koyduğun rom linkini dahi kullanmadım ben. Xda'dan aldım. -Ki sende zaten ordan almışsın- Buraya gelmemdeki amaç, Rom hakkındaki olumlu, olumsuz yorumlardan bilgi edinmekti.
Yaptığım emekler ilk 3 sayfada görebilirsin ayrıca bir şeyi eleştirmen önce ondan daha iyisini yapman gerekir eleştirmeye gelince herkes eleştirir iş yapmaya gelince kimseyi bulamazsın
Xda'dan almanın sebebi başkalarının emeğini çalmamak için burdaki konuyu görüp Xda'dan bulup indirmek bir şey farketmez

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

Aziz04

Aziz04

Üye
Yaptığım emekler ilk 3 sayfada görebilirsin ayrıca bir şeyi eleştirmen önce ondan daha iyisini yapman gerekir eleştirmeye gelince herkes eleştirir iş yapmaya gelince kimseyi bulamazsın
Xda'dan almanın sebebi başkalarının emeğini çalmamak için burdaki konuyu görüp Xda'dan bulup indirmek bir şey farketmez
Kendim için eleştirmedim seni zaten. Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar için bilgiler ilk sayfada verilir..!
Amacım seni kötülemek değildir emek harcamışsın, tşk ederim. Ama dediğim gibi yorumlarda romun nasıl kurulduğunu bilmeyen arkadaşlar var. En basitinden bi mega wipe linkinide konuya ekleyebilirdin.
Ben bu romu beta sürümlerinden beri takip ederim Xda'dan. Burda senin açtığın konuyu görerek Haberdar olmadım yani :)
Neyse konuyu dağıtmayalalım. Emeğine sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kendim için eleştirmedim seni zaten. Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar için bilgiler ilk sayfada verilir..!
Amacım seni kötülemek değildir emek harcamışsın, tşk ederim. Ama dediğim gibi yorumlarda romun nasıl kurulduğunu bilmeyen arkadaşlar var. En basitinden bi mega wipe linkinide konuya ekleyebilirdin.
Ben bu romu beta sürümlerinden beri takip ederim Xda'dan. Burda senin açtığın konuyu görerek Haberdar olmadım yani :)
Neyse konuyu dağıtmayalalım. Emeğine sağlık...
ilk yorumda sanki bi yerden konuyu çalmışım hiç bişey eklemeyip yorum yazanlara cevap vermemişim gibi oldu ama neyse
konuya yeni linkler ekliyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
ilk yorumda sanki bi yerden konuyu çalmışım hiç bişey eklemeyip yorum yazanlara cevap vermemişim gibi oldu ama neyse
konuya yeni linkler ekliyorum ;)
Aynen ilk yorumda öyle olmuştu biraz :ehe Tmm hocam iyi olur tşklr tekrardan

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
qüzel olmuş:tşk:

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
Kardeşim Bu Romu Kullananlardan Bazıları S3 De Smart Pause Çalışıyor Diyor Bende Şuan Smart Scrool Çalışıyor Ama Bildirim Panelinde Smart Pause Yok Olsa Oda Çalışır Bence Sonuçta Smart Scrool Çalışıyor :D

Gördüğün Gibi Kartal Kardeşimizdede Smart Pause Filan Çalışıyor Kardeşim :D
Pardon ya smart pause yokmus smart bekleme ve smart kaydirma var.sorunsuzda calisiyor

• Beğen
Tepkiler: EviLXHarD
kartal2378

kartal2378

Üye
Kardeşim Bu Romu Kullananlardan Bazıları S3 De Smart Pause Çalışıyor Diyor Bende Şuan Smart Scrool Çalışıyor Ama Bildirim Panelinde Smart Pause Yok Olsa Oda Çalışır Bence Sonuçta Smart Scrool Çalışıyor :D

Gördüğün Gibi Kartal Kardeşimizdede Smart Pause Filan Çalışıyor Kardeşim :D
Efextrem romda smart pause vardi ve denemostim calisiyordu sorunsuz.bu romada bir sonraki versiyonda gelebilir arkadaslar

mr_luci

Üye
Kullanışsız o özellikler teli kasıyor bana göre

mr_luci

Üye
Bu kadar güzel rom çok güzel çalışıyor digiturk play çalışmadığı için cuma günü başka rom a geçmek koyuyor

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla bende bütün özellikler çalışıyor temazsız kontroller hariç

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla mı

kartal2378

kartal2378

Üye
Temassiz kontrolu acacaksin o kadar.widget i da var hatta.araba modunu acarsan el hareketiyle telefonu acinca hoporlor aciliyor hemde

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş ben temassız kontrollere ayarlar durduruldu diyor ben yüklerken ayarlar kısmını note2 yapmıştım acaba ondan mı

kartal2378

kartal2378

Üye
Himm bakin bazi arkadaslardaki hatalar kurulumdaki seceneklerden kaynaklaniyor olabilir.ben s5 mini secmistim yanlis hatirlamiyorsam

kartal2378

kartal2378

Üye
Fazla bir secenek secmemek lazim.yani bence gereksiz seyler yuklemek performansi etkiler.stabiliteyide tabi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kartal kardeş hızlı bakış özelliği çalışıyormu bideArkadaslar açtığım bir konuda bana bu önerilmişti nedir bu zararı olur mu isteyen kendine yapsın. telefonu gözle görülğr derecede hızlandıraacağı söyledi arkadasın teki.

dalvik.vm.verify-bytecode=false
dalvik.vm.dexopt-flags=v=n,o=v,m=y
persist.sys.purgeable_assets=1
ro.config.nocheckin=1
profiler.force_disable_err_rpt=1
profiler.force_disable_ulog=1
ro.kernel.android.checkjni=0
ro.kernel.checkjni=0
ro.config.nocheckin=1

root file explorer indirin google playdan. root file explorer uygulamasına girip system in içinden build.propa yı bulun üzerine basılı tutup text editor dan acın bu dosyayı ve sonra sayfayı en aşağı cekip bunları yapıştırıp yeniden başlatın şeklinde anlayan varsa. bu mevzu nedir açıklamasını yapıversin haketen hızlandırıyor ama zarar verir mi ? bu işlemin adı nedir ?

kartal2378

kartal2378

Üye
Hizli bakis dedigin elini gecirince sensorden telefonun uyanmasi olayimi.bunu ben goremedim.ben 1 yildir wave2unlock uygulamasini kullaniyorum.telefonun dugmesini hic kullanmiyorum bu sayede.kapatmak icin ekrani ise easy lock uygulamasini kullaniyorum.tavsiye ederim dostum

Üst Alt