kartal2378
Üye
Rica ederim[emoji4]anladım eyvallah agam![]()
Rica ederim[emoji4]anladım eyvallah agam![]()
Sd kart silinmez.onun haricimdekiler komple siliniyot artik falan kalmiyoraga senin mega wipe telefon depolama modunu da wsilmiyor umarım
Kardeşim Peki Megawipe Dan Sonra Romu Kurup Kerneli Yükleyince Ram den Az Yeyip Smart Pause Özelliği Filan Geldimi ?megawipe ı kullandım telefonun kendi hafıza kartınıda sıfırladı olan bu yani numaralarında cogu gitti hayır işler yaniARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM Bİ DENEYİN ŞARJDAYKEN TELEFONU KAPATIN TEKRAR AÇILIYOR MU Bİ BAKIN TELEFON ŞARJDAYKEN KAPALI DURMUYOR YA
![]()
Ben bu romu kullaniyorum bir haftadir.ama sizdeki hicbir sorun bende yok.gayet stabil ve hatasiz.calismayan birseyde yok smart pause falan hersey calisiyor. Anlamiyorum benim s3 mu farkli sizinkimi.bu rom nerdeyse kusursuz. Bi yerlerde yanlis yapiyorsunuz bence.boeffla kernel beta 3 kullaniyorum.ram kullanimi harika.ses optimizasyonu cok iyi.

neyse evil oyle bir destek yom sanirim ama senin icin arastiricamSmart pauseyle baska biseyi karistirmistir o. Elini ekranin uzerine kapattigindada muzigi falan durduruyor s3 un normal kendi sensorleri calisiyor. hani smart pause falan kurarken secenek sunmuyor bu bir sunsada sunmasada ozellikler bolumunde gozukmuyor ki. Nasi emin olabiliriz rom un xda daki sayfasina bakarak konuyo blekota v7 ve onceki surumlerine bakaraktan arastir neyi var neyi yok ogren blekota romunTamam Kardeşim Bilgin İçin SağolAgacim o sensorlu oluyor ya sasirmistir onlar. La gorupte arkadasa yardimci olmayanin ben taa .neyse evil oyle bir destek yom sanirim ama senin icin arastiricamSmart pauseyle baska biseyi karistirmistir o. Elini ekranin uzerine kapattigindada muzigi falan durduruyor s3 un normal kendi sensorleri calisiyor. hani smart pause falan kurarken secenek sunmuyor bu bir sunsada sunmasada ozellikler bolumunde gozukmuyor ki. Nasi emin olabiliriz rom un xda daki sayfasina bakarak konuyo blekota v7 ve onceki surumlerine bakaraktan arastir neyi var neyi yok ogren blekota romun
Fazla Bi emek harcamamışsın buda yorumlarda çok açık gösteriyor kendini. Hayatında ilk kez rom kurmak isteyen kişiler var ve dolayısıyla nasıl kurulduğu hakkında bilgileri yok. Nasıl kurulur hakkında bilgi paylaşımında bulunmamışsın. Bi kaç resim ve rom linkini konuya koymaktan başka birşey yaptığın yok.. Bu mu harcadığın emek???Bu kadar uğraşıp hazırladığım konuyu sadece 6 kişinin beğenmesi biraz üzücü![]()