Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

ilker712

Üye
aga senin mega wipe telefon depolama modunu da wsilmiyor umarım

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hayır sadece ekran geçişlerinde oluyor

ilker712

Üye
ulan gitti benim fotograflar müzikler :(

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
noldu

ilker712

Üye
megawipe ı kullandım telefonun kendi hafıza kartınıda sıfırladı olan bu yani numaralarında cogu gitti hayır işler yani :(ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM Bİ DENEYİN ŞARJDAYKEN TELEFONU KAPATIN TEKRAR AÇILIYOR MU Bİ BAKIN TELEFON ŞARJDAYKEN KAPALI DURMUYOR YA :D

• Beğen
Tepkiler: EviLXHarD
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
nasıl yani tamamen mi kapatalım

ilker712

Üye
şarjdayken telefonu kapat yada telefonu kapat sonra jarja tak telefon acılacak mı söylersin

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ok

ilker712

Üye
Arkadaslar açtığım bir konuda bana bu önerilmişti nedir bu zararı olur mu isteyen kendine yapsın. telefonu gözle görülğr derecede hızlandıraacağı söyledi arkadasın teki.

dalvik.vm.verify-bytecode=false
dalvik.vm.dexopt-flags=v=n,o=v,m=y
persist.sys.purgeable_assets=1
ro.config.nocheckin=1
profiler.force_disable_err_rpt=1
profiler.force_disable_ulog=1
ro.kernel.android.checkjni=0
ro.kernel.checkjni=0
ro.config.nocheckin=1

root file explorer indirin google playdan. root file explorer uygulamasına girip system in içinden build.propa yı bulun üzerine basılı tutup text editor dan acın bu dosyayı ve sonra sayfayı en aşağı cekip bunları yapıştırıp yeniden başlatın şeklinde anlayan varsa. bu mevzu nedir açıklamasını yapıversin haketen hızlandırıyor ama zarar verir mi ? bu işlemin adı nedir ?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ilkdefa görüyorum hızlanma derken ne mesela yeterince hızlı değilmi zaten bu romda telefon

ilker712

Üye
telefondaki kasmaları azaltıyor demişti bana arkadaş

EviLXHarD

EviLXHarD

Üye
megawipe ı kullandım telefonun kendi hafıza kartınıda sıfırladı olan bu yani numaralarında cogu gitti hayır işler yani :(ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM Bİ DENEYİN ŞARJDAYKEN TELEFONU KAPATIN TEKRAR AÇILIYOR MU Bİ BAKIN TELEFON ŞARJDAYKEN KAPALI DURMUYOR YA :D
Kardeşim Peki Megawipe Dan Sonra Romu Kurup Kerneli Yükleyince Ram den Az Yeyip Smart Pause Özelliği Filan Geldimi ?

ilker712

Üye
Smart pause olmasi icin telefonunda sensor olmasi gerekiyor bebim bildigimde s3 de hic oyle bisey yoktur. Sen herhangi baska bir romda calistigi i tespit etmismiydin dostumRam dun geceden beri acilip kapandikca baya farketti kartal arkadasimizinda dedigi gibi donuyo galiba muhabbet. Zaman gectikce rom telefona oturuyor bende su an hiccc bir kasma yok

EviLXHarD

EviLXHarD

Üye
Kardeşim Bu Romu Kullananlardan Bazıları S3 De Smart Pause Çalışıyor Diyor Bende Şuan Smart Scrool Çalışıyor Ama Bildirim Panelinde Smart Pause Yok Olsa Oda Çalışır Bence Sonuçta Smart Scrool Çalışıyor :D
Ben bu romu kullaniyorum bir haftadir.ama sizdeki hicbir sorun bende yok.gayet stabil ve hatasiz.calismayan birseyde yok smart pause falan hersey calisiyor. Anlamiyorum benim s3 mu farkli sizinkimi.bu rom nerdeyse kusursuz. Bi yerlerde yanlis yapiyorsunuz bence.boeffla kernel beta 3 kullaniyorum.ram kullanimi harika.ses optimizasyonu cok iyi.

Gördüğün Gibi Kartal Kardeşimizdede Smart Pause Filan Çalışıyor Kardeşim :D

ilker712

Üye
Agacim o sensorlu oluyor ya sasirmistir onlar. La gorupte arkadasa yardimci olmayanin ben taa . :D neyse evil oyle bir destek yom sanirim ama senin icin arastiricamSmart pauseyle baska biseyi karistirmistir o. Elini ekranin uzerine kapattigindada muzigi falan durduruyor s3 un normal kendi sensorleri calisiyor. hani smart pause falan kurarken secenek sunmuyor bu bir sunsada sunmasada ozellikler bolumunde gozukmuyor ki. Nasi emin olabiliriz rom un xda daki sayfasina bakarak konuyo blekota v7 ve onceki surumlerine bakaraktan arastir neyi var neyi yok ogren blekota romun

• Beğen
Tepkiler: EviLXHarD
EviLXHarD

EviLXHarD

Üye
Agacim o sensorlu oluyor ya sasirmistir onlar. La gorupte arkadasa yardimci olmayanin ben taa . :D neyse evil oyle bir destek yom sanirim ama senin icin arastiricamSmart pauseyle baska biseyi karistirmistir o. Elini ekranin uzerine kapattigindada muzigi falan durduruyor s3 un normal kendi sensorleri calisiyor. hani smart pause falan kurarken secenek sunmuyor bu bir sunsada sunmasada ozellikler bolumunde gozukmuyor ki. Nasi emin olabiliriz rom un xda daki sayfasina bakarak konuyo blekota v7 ve onceki surumlerine bakaraktan arastir neyi var neyi yok ogren blekota romun
Tamam Kardeşim Bilgin İçin Sağol

• Beğen
Tepkiler: ilker712
Aziz04

Aziz04

Üye
Bu kadar uğraşıp hazırladığım konuyu sadece 6 kişinin beğenmesi biraz üzücü :(
Fazla Bi emek harcamamışsın buda yorumlarda çok açık gösteriyor kendini. Hayatında ilk kez rom kurmak isteyen kişiler var ve dolayısıyla nasıl kurulduğu hakkında bilgileri yok. Nasıl kurulur hakkında bilgi paylaşımında bulunmamışsın. Bi kaç resim ve rom linkini konuya koymaktan başka birşey yaptığın yok.. Bu mu harcadığın emek???

Edit: Konuya koyduğun rom linkini dahi kullanmadım ben. Xda'dan aldım. -Ki sende zaten ordan almışsın- Buraya gelmemdeki amaç, Rom hakkındaki olumlu, olumsuz yorumlardan bilgi edinmekti.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ysfakc

ilker712

Üye
Evil sonucu bizede bildirirsen sevinirimSmart Pause İle ilgili bulabildiğim tek şey ama ben kimsenin bu romdan vazgeçip de stock atacagını pek düşünmüyorum :D

Üst Alt