Abicim bence cok stabil.sen hangi hatalari aldin ki boyle dedin.bence samsung bu romu alip ota ile millete dagitsin o derece yanibeyler bu port romdur fazla stabilite beklemeyin hatalar elbette olucak samsung s3 için kitkat yayınlasaydı böyle olmazdı
Benim şuan kullandığım 4.3'ten stabil olamaz herkese söylüyorum stabil 4.3 arayan olursa buyursun kursun .Abicim bence cok stabil.sen hangi hatalari aldin ki boyle dedin.bence samsung bu romu alip ota ile millete dagitsin o derece yani
Dostum bence stock rom bu romdan stabil degil.ben dunya kadar rom kurmus ve 1 bucuk yil samsung stock romu kullanmis birisi olarak tecrubemi soyluyorum.blekotayi ise alsin elindekileri kovsun samsung benceBenim şuan kullandığım 4.3'ten stabil olamaz herkese söylüyorum stabil 4.3 arayan olursa buyursun kursun .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konuda nasıl yüklendiği hakkında video ve link var oralardan bakabilirsinizArkadasa kesinlikle katılıyorum. Bu konu tutmus ama hiçbir tatmin edici açıklama yok. Nasıl kurarız diye soran adama flasla demek ne kadar dogru adam daha romu nasıl kuracağını bilmiyor siz flastan cvm den bahsediyorsunuz. Bence konuyu toparlamalısınız. Yeni bir başlık altında madde madde ayrıntılı bir şekilde nasıl yapılacağını anlatmalısınız. Şahsen stock rom vs yükleyebiliyorum ama burda kafam karman çorman oldu herkes başka birşey söylüyor sonucta sizler kadar tecrübeli olmayan arkadaşlar da var . Konuyu tekrardan maddeler halinde toparlarsanız bizde kurup tecrübelerimizi paylaşabilirz.
Konuyu dagitmayalim lutfen arkadaslar.tecrube ve deneyimlwrimizi paylasalim sadece ve yararli olmaya calisalim herkeseKonuda nasıl yüklendiği hakkında video ve link var oralardan bakabilirsiniz
Banada rom yüklemeyi kimse öğretmedi internetten araştırarak öğrendim![]()
Konuda nasıl yüklendiği hakkında video ve link var oralardan bakabilirsiniz
Banada rom yüklemeyi kimse öğretmedi internetten araştırarak öğrendim![]()
Sanki ben burda düşmanım herkes ne emek harcamışsın diye sorgu sualSize rom yüklemeyi öğretin demedim sadece açıklamayı daha anlaşılır yapabilirdiniz. Video türkçe değil anlasılamayabilir ben yada siz anlıyorsunuz diye herkes anlayacak diye bir kaide yok. Ya da ben sizin yerinize açıklamasını araştırp buraya yapıstırayım en azından anlamayan arkadaşlara bi faydam olur..
Ana Özellikler:
# S5 Kullanıcı arayüzü
# S5 Framework
# S5 Boot animasyonu
# S5 Sesleri
# S5 Kilit ekranı (düzgün olarak boyutlandırıldı)
# S5 Ayarlar (Yuvarlak ikonlarla)
# S5 S-Planlayıcı
# S5 Touchwiz launcher (4x5 and 5x5 App Drawer)
# S5 İnternet tarayıcısı
# S5 Hesap Makinesi
# S5 Dosya yöneticisi
# S5 Müzik Çalar
# S5 Video player
# S5 Not uygulaması
# S5 SMS/MMS uygulaması
# S5 Telefon & Kişiler
# S5 Hava durumu widgeti
# S5 Klavyesi (ek diller içerir)
# S5 S Voice (Ayrı olarak)
# S5 Dergim uygulaması (Ayrı olarak)
# S5 Görev yöneticisi
# S5 Quick connect ve S Finder (Ayrı olarak)
# UPSM Manager ile S5 Ultra Güç Tasarruf Modu
# S5 Araç kutusu
# 8 Kilit ekranı efekti
# 4 seçenekli yeniden başlat menüsü
ve çok daha fazlası...
Çalışanlar/Çalışmayanlar:
Çalışanlar:
- Aramalar
- Wi-Fi
- GPS
- 3G
- SMS / MMS
- Kamera
- Kilit ekranı efektleri
- Uygulamaların çoğu ve fonksiyonları
- Tüm sensörler
- Otomatik döndürme
- Android 4.4.2
- Çalışmayanlar kısmında yazılanlar dışında her şey çalışıyor.
Çalışmayanlar:
- Cihazı kapatıp şarja taktığınızda her zaman boot edecektir.
Diğer hatalar:
- bazı grafik hataları
Kurulum İşlemi
Romu yükleyebilmek için cihazınız root iznine sahip ve cihazınızda CWM Recovery yüklü olmalıdır. Root ve CWM Recovery için CWM Recovery Nedir | Nasıl Yükleme yapılır | Nasıl Kullanılır? - MaxiCep yer alan konuyu inceleyiniz..
Root ve CWM Recovery işlemlerini hallettikten sonra;
- Rom dosyasını hafıza kartına atın.
- Telefonu kapatıp "Ses Açma+Ana Sayfa+Güç" tuşlarına basarak CWM Recovery Mode'a girin. Karşınıza gelen ekranda "Install zip -> choose zip from /sdcard1" kısmından ROM dosyasını yükleyin.
- En son "restart system now" seçeneğini seçerek telefonunuzu yeniden başlatın.
- Cihaz yeniden başladıktan sonra kapatın ve "Ses Açma+Ana Menü+Güç" tuşlarına basarak "Recovery Mode" açın. Karşınızdaki ekranda sırasıyla "wipe data/factory reset" ve "wipe cache partition" işlemlerini uygulayın. Bu işlem telefonu sıfırlayacaktır.
Not: Daha iyi bir performans için "Ayarlar -> Güç tasarrufu modu" yolunu izleyerek Güç tasarrufu modunu etkinleştirip tüm seçeneklerin işaretini kaldırın. Bu işlem güç tasarruf modunu devre dışı bırakacaktır.
Bu çok zor değil kolay gelsin..
Megawipe yapinca hafiza karti gitmezki.nasil oliyor buOff Kardeşim Ya Mega wipe Yaptım Rom Dosyasıda Silindi Restore Dosyalarıda Silindi Ne Yapıcam Ben Şimdi Telefon Kaldı Böyle pöff ya
Sanki ben burda düşmanım herkes ne emek harcamışsın diye sorgu sual
Eğer bundan daha iyi konu açabiliyorsanız elinden geldiğince soruları cevaplayabiliyorsanız yapın ben sizi tutmuyorum için rahat ettimi?
Sanki ben burda düşmanım herkes ne emek harcamışsın diye sorgu sual
Eğer bundan daha iyi konu açabiliyorsanız elinden geldiğince soruları cevaplayabiliyorsanız yapın ben sizi tutmuyorum için rahat ettimi?
Tamam o zaman bir kaç kişi daha böyle söyledi onlar birikmişti biraz içimde neyse çevirinizi kullanmadım google çeviriyi kullandımEmeğinizden dolayı teşekkür ederim. Fakat ben daha anlasılabilir olmalı dediğim için alınıyorsanız alınmayın söylediklerimde art niyet yok sadece anlasılabilirlik zor ve karmasık. Oysaki yazdıklarımıza kızmak yerine konuyu toparlamayı deneseniz bu insanlar da faydalanır size de teşekkürü borç bilirler. Bu şekilde çok karmasık yine de emeğinize sağlık..
Sanki ben burda düşmanımSanki ben burda düşmanım herkes ne emek harcamışsın diye sorgu sual

Eee öyle ama sanki ben burdan para kazanıyorumda emek vermiyoşum gibi olduSanki ben burda düşmanım![]()
Akilli diraklama yok maaleaef bosuna ugrasma dostum.belki ilerde blekota koyar romaYa Beyler Ne Yaptıysam Bir Türlü Gelmedi Bildirim Paneline Akıllı Duraklatma Çok İstiyorum o özelliği lütfen yardım
Marketten boeffla config v2 uygulamasini indir ordan yapiliyor [emoji6]Arkadaşlar ben boefla kerneli cwm ile flash yaptım fakat boefla uygulaması telefonda çıkmadı yani ses ve zram ayarı gerekli Teşekkürler