denisjr
Üye
Cidden geliyor mu? Link verirmisin?beyler güzel haber galaxy s3 için 21 ocak 4.3 geliyosamsung yazdı
Cidden geliyor mu? Link verirmisin?beyler güzel haber galaxy s3 için 21 ocak 4.3 geliyosamsung yazdı
Aynenwidget değiştirme var almanya sürümünde

aynen internette okudum sammobile acıklamıs türkiye cıkısı 21 ocak diyeCidden geliyor mu? Link verirmisin?
Peki wifi den mi güncellenir? Bununla ilgili bilginiz var mı?aynen internette okudum sammobile acıklamıs türkiye cıkısı 21 ocak diye
evet güncelleme gelince uyarı verir yada elle denetleyebilirsiniz ayarlar/cihaz hakkında/yazılım güncelleme bölümündenPeki wifi den mi güncellenir? Bununla ilgili bilginiz var mı?
Teşekkür ederimevet güncelleme gelince uyarı verir yada elle denetleyebilirsiniz ayarlar/cihaz hakkında/yazılım güncelleme bölümünden
Ben bizzat s3 e ispanya sürümünü kurdum hiç sıkıntı yok hatta note 2 ye de almanya sürümü yükledim yine sorun yokBelkide Türkiyea sürümü wifiden falan yüklemediğiniz içindir. Herkes odinden yükleyin bir sorun olmaz diyor ama. Bence bu yüzden sorun oluyor.