The Shadow
Üye
Zaten karadağ sürümünde ML2 rom + MK6 modem var üzerine devil kernel kurdum şimdilik iyi gibiMK6 modem + ML2 rom+kernel iyi olur bence

Zaten karadağ sürümünde ML2 rom + MK6 modem var üzerine devil kernel kurdum şimdilik iyi gibiMK6 modem + ML2 rom+kernel iyi olur bence

herhangi bi cep telefonu yazılım uydu vs işi yapan yeredostum nasıl teknoloji market yaanlamadım orayı

öyle bir sorun yokarkadaşlar klavye sorunu başlarsa 4.2.2 mi yapcazkorktum şimdi
Aynen öyle bir sorun yokarkadaşlar klavye sorunu başlarsa 4.2.2 mi yapcazkorktum şimdi

derin bi ohh![]()

Karadağ 4.3 gayet stabil ve hiçbir sorun yokya ben Germany t mobil ve vodafone u indirdim ama dosya bozuk dedi WinRAR acmadi odin tanimadi şuraya sağlam bir 4.3 ekleyebilir misiniz
Artmaz.sordummu unuttum soruyu şimdi beyler ben almanya yazılımı kullanıyorum fransanınkini kursam sayaç artarmı ?
o zaman benimkide mi fransa ?tamam artmadı wuhuufransa kurdum kilit ekranı widget değiştirme geldi bunda
oh be
renk ve incelik ayarlarıda varO tüm 4.3 lerde var ayarlar-kilit ekranı-multiple widgetlardan aktifleştirilebiliyotamam artmadı wuhuufransa kurdum kilit ekranı widget değiştirme geldi bunda
oh be

widget değiştirme var almanya sürümündealmanyanınkinde yoktu