Haber S3 4.3 Ne zaman Türkiye'ye gelecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcat67

blackcat67

Üye
Türkiye için yazılım ne zaman gelicek diye soranlara cevap.

"Güncellemeler global çapta sıra ile farklı bölgeler ve farklı ülkelere sağlanmaktadır. Bu noktada farklı bölgelere Türkiye'den daha önce güncelleme yapılarak daha sonrasında ülkemizde yayınlanma durumu söz konusu olabilir. Ancak yapılan güncellemelerin ilk olarak farklı ülkelerde kontrol sağlanarak gelen kullanıcı yorumlarına göre küçük optimizasyonlara uğraması söz konusu olabilecektir. Bu yüzden Türkiye'ye gelecek yazılım sürümü en uygun ve stabil hale getirildikten sonra, sağlıklı olarak yapılmaktadır."

ben farklı bir ülkenin yazılımını kursam sıkıntı olurmu acaba snuçta samsung paylaşıyor orjinal yazılım ?

"Sorun oluşcaktır çünkü Sebebiyeti yazılımlarında Türkiyede yayınlanmamasının sebebi budur tamamı ile çekim şebeke olsun , band aralıkları olsun farklı olduğundan ürüne yüklenmesi Türkiyede kullanıma kapatır ve garanti kapsamı dışında bırakır."

Resim:

Son düzenleme:

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Beyler daha 3 gün önce güncellemelere bir bakayım dedim. 4.3 güncellemesi göründü galaxy s3' ümde. Hemen kurdum şuan gayet stabil çalışmakta. Size gelmedi mi? Gelmediyse bile 2 hafta içerisinde gelir muhakkak. Ya da bir update kontrol edin. Telefonu 1 kez bile root lamadım orjinal halinde bilgilerinize :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
The Shadow

The Shadow

Üye
Beyler daha 3 gün önce güncellemelere bir bakayım dedim. 4.3 güncellemesi göründü galaxy s3' ümde. Hemen kurdum şuan gayet stabil çalışmakta. Size gelmedi mi? Gelmediyse bile 2 hafta içerisinde gelir muhakkak. Ya da bir update kontrol edin. Telefonu 1 kez bile root lamadım orjinal halinde bilgilerinize :)
Cihazin CSC si farklidir.

TheMadness

TheMadness

Üye
Türkiye için yazılım ne zaman gelicek diye soranlara cevap.

"Güncellemeler global çapta sıra ile farklı bölgeler ve farklı ülkelere sağlanmaktadır. Bu noktada farklı bölgelere Türkiye'den daha önce güncelleme yapılarak daha sonrasında ülkemizde yayınlanma durumu söz konusu olabilir. Ancak yapılan güncellemelerin ilk olarak farklı ülkelerde kontrol sağlanarak gelen kullanıcı yorumlarına göre küçük optimizasyonlara uğraması söz konusu olabilecektir. Bu yüzden Türkiye'ye gelecek yazılım sürümü en uygun ve stabil hale getirildikten sonra, sağlıklı olarak yapılmaktadır."

ben farklı bir ülkenin yazılımını kursam sıkıntı olurmu acaba snuçta samsung paylaşıyor orjinal yazılım ?

"Sorun oluşcaktır çünkü Sebebiyeti yazılımlarında Türkiyede yayınlanmamasının sebebi budur tamamı ile çekim şebeke olsun , band aralıkları olsun farklı olduğundan ürüne yüklenmesi Türkiyede kullanıma kapatır ve garanti kapsamı dışında bırakır."

Resim:
Türkiyede kullanıma kapatmıyor çoğu modemi denedim avrupa sürümlerinden birini yüklerseniz sorun çıkmaz.

blackcat67

blackcat67

Üye
beceriksizler o kadar cihaz çıkardılar hızlı koşan atın bku seyrek düşermiş bunlarınkide aynen böyle bir durum

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
53 rizeli

53 rizeli

Üye
Benim telefona 3 ay oldu güncelleme geleli.ilk geldiğinde sorunluydu ama sonra küçük bir güncelleme daha geldi.gayetde iyi şuan.

alican3

alican3

Üye
beyler bizim telefonlara tam original olarak ne zaman gelicek bilgisi olan varmı ?

bydadaloglu

Üye
İndir almanyaya verilen 4.3 ü at bak keyfine beklemene gerek yok

xmustx

xmustx

Üye
Arkadaşlar merhaba hani bu 4.3 Ocak ayından önce gelicekti S3'lere kaç aydır bekliyoruz ne haber var ne bir şey ?

Dün akşam telefonumu 4.3 güncelledim mutluyum.git bi teknoloji markete 20 liraya güncellet derim.

alican3

alican3

Üye
dostum nasıl teknoloji market ya :) anlamadım orayı

blackcat67

blackcat67

Üye

i9505 s4 lte modeli olması lazım bunun için 4.4.2 yazılımı sızdırılmış of samsung ya cidden soğudum artık hiiç bir beklentim yok türkiye güncellemesinden ben kuruyorum almanya en son çıkanı sanki çok farklı s2 de öyle yapmıştık s3 dede aynısını yapcaz anlaşılan

The Shadow

The Shadow

Üye

i9505 s4 lte modeli olması lazım bunun için 4.4.2 yazılımı sızdırılmış of samsung ya cidden soğudum artık hiiç bir beklentim yok türkiye güncellemesinden ben kuruyorum almanya en son çıkanı sanki çok farklı s2 de öyle yapmıştık s3 dede aynısını yapcaz anlaşılan
Karadag surumu iyi gibi sanki :hmmm

blackcat67

blackcat67

Üye
inceleme videosu çekende yok sanki hiç s3 kullanan yok türkiyede :D

vega1977

vega1977

Üye
sammobilde bikaçtane almanya sürümü var hangisini indirecez

enterneoll

enterneoll

Üye
mk6 sürümünü tercih ederiminceleme istiyorsanız çok ayrıntıya girmeden genel hatlarıyla anlatabilirim

The Shadow

The Shadow

Üye
mk6 sürümünü tercih ederiminceleme istiyorsanız çok ayrıntıya girmeden genel hatlarıyla anlatabilirim
Zaten MK6 dan başka almanya sürümü yok ki :) Ama ML2 karadağ daha iyi bana kalırsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt