foreverthe
Üye
Dünya üzerinde bir bende var bu sorunilginç

Dünya üzerinde bir bende var bu sorunilginç

Türkiyede kimseye gelmedi ki ?bendede gelmedi 4.3 güncellemesi kafayı yyiyicem kırıcam telefonu

Bende de vardi. Devil2 2.2.5 surumunden kaynaklaniyor. Bir kez kullanman yeterli sanirim sonra stock kernel kurup unroot ettiginde de kaliyordu. Hic bir sekilde pc ye baglanmiyor. 2.3.2 surumunde cozuldu bu tabiiDünya üzerinde bir bende var bu sorun![]()
Bir sekilde telefondan root yapmanin yolunu bulmalisin.Onu bulsam zaten umrumda değildeBende de vardi. Devil2 2.2.5 surumunden kaynaklaniyor. Bir kez kullanman yeterli sanirim sonra stock kernel kurup unroot ettiginde de kaliyordu. Hic bir sekilde pc ye baglanmiyor. 2.3.2 surumunde cozuldu bu tabiiBir sekilde telefondan root yapmanin yolunu bulmalisin.

Bi yol daha var aslinda pc olmadan custom recovery yuklemenin yolunu bulman lazimOnu bulsam zaten umrumda değilde![]()

Ustam siz biraz bakiverseniz. Benim dershanede lys sinavim vardqBi yol daha var aslinda pc olmadan custom recovery yuklemenin yolunu bulman lazim![]()

Nasil cikti ya ? Biz Türkiyede degil miyiz ?samsung sitesinde türkiyeye cıktı diyobunlar dalgamı geciyor ya benim pda 6 mf6 phone ma5 csc:Mf1 böyle yazıyo cıkmıs diyo
![]()

Ya kardeşim nalaka ?O övündüğünuz samsung un güncelleme destegi çok tatliydi ama![]()
bunlar en son 4.1.2 romunun ayrıntılarısamsung sitesinde türkiyeye cıktı diyobunlar dalgamı geciyor ya benim pda 6 mf6 phone ma5 csc:Mf1 böyle yazıyo cıkmıs diyo
![]()

Ben su pcsiz rootlamayi halletsem umrumda degilde stock romMart ayinada bise kalmadi ben bekleyip 4.4 kurcam turkiyeye bu gidisle anca şubatta verir 4.3 guncellemesini![]()

eminim en son 4.1.2 türkiye romunun ayrıntıları istiyosan sammobiledan bak kontrol etyok ya 4.3 ayrıntılar onlar
mart ayında 4.4 gelecek diye bir şey yok kiMart ayinada bise kalmadi ben bekleyip 4.4 kurcam turkiyeye bu gidisle anca şubatta verir 4.3 guncellemesini![]()