Rütbe için Msj sayıları artmaya başladı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Sehzade

Üye
aslinda rutbe onemsz zaten forumda iyi olanlari biliyrz zaten kisi kndini belli ediyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ne alakası var bir insana yardım ettiğin zaman sana " eyvallah Allah Razı olsun vb." sözler söylemesi bir butonun yerini tutar mı ?
Suistimal edenlerin kendi ayıbıdır ama her şeyi butona bağlamamak arada insanlığımızı göstermemiz gerekir diye düşünüyorum :)
yok zaten bizim söylediğimiz sağol teşekkür ederim TŞK v.b gibi sözler.Yoksa ALLAH(C.C) razı olsun gibi cümleleri kim duymak istemez ki :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Yarışmalarla rütbe veriyoruz kimse katılmıyor, gidiyorlar boş mesaj atıyorlar. Msnde herkes kontür istiyor ödül olarak verdiğimizde naz yapıyorlar.:allalla: Bu üyeleri anlasam arap olucam.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
O halde kontör isteyenleri zorla yarışmaya sok Burcu.. :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Yarışmalarla rütbe veriyoruz kimse katılmıyor, gidiyorlar boş mesaj atıyorlar. Msnde herkes kontür istiyor ödül olarak verdiğimizde naz yapıyorlar.:allalla: Bu üyeleri anlasam arap olucam.
:ehe:ehe:ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
ben alabilsem oynaya oynaya girerdim valla

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yarışmadan dağıtın kontörleri o halde..
Bak almıyorlar mı gör.. :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
armut piş ağazıma düş :d:

gökhanates

gökhanates

Üye
Sohbet koyuydu doğrusu

Teoratick

Üye
Haklısın Mesaj Kirliligi Oluşuyor Ama Buna Çözüm Buluna Bilecegini Pek Sanmıyorum :hmmm

mazlum1790

mazlum1790

Üye
peki ya admin olmak isteyenler ne yapacak

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adminlık için bana başvuruyorsun sana 3 tane denklem soruyorum bilirsen admin oluyorsun ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ozan Abi nasıl kurucu admin oldu zannediyorsun sen ... 4 soru bildi diğerlerine nazaran :hmmm

Aѕѕαѕѕiη™

Aѕѕαѕѕiη™

Üye
Yha zaten boş mesaj yazan 1 ay online olur 2 ay online olur bilemedin 3 ay ...Sonrasında bırakır üyeliğini gider ...Çok var böylesi...Profiline bakıyosun 2000 mesaj 10 konu ...giriyosun konulara bakıyosun verdiği programın oyunun sunun bunun linki kırık adam gibi caps yok yarısı virüslü yarısı yanlış bilgi...böyleleri beli eder kendini zaten...Mesala adamın biri s60v2 tema bölümünde bi istekte bulunmuş su temayı su modele uygun hale getirin diye tam 8 üye tsekkür etmiş..var böylesi zaten olmaması mumkun değil 1 küsür milyon üyesi olan bu forumda...
Böyle bişeyi dile getirdiğin için teşekkürler

ertu55

ertu55

Üye
bu konuya bende katılıyorum ben 2008 de üye olmuşum ve o yıldan beridir bişi arasam direk maxicep e bakıyorum şu anda pm bile atamıyorum hala çavuşum bence rütbenin falan önemi yok önemli olan insanlık

ozanulu

ozanulu

Üye
Evet arkadaşlar bence de sadece mesajla olmaması gerek. Gereksiz yere yazı yazmam. Ancak gerçekten ihtiyacım olduğunda PM bile atamıyorum. Reklam muamelesi görmek gerçekten zoruma gidiyor. Maxicep nerde internete girsem açmadan duramadığım bir site. Malesef sadece PM hakkı istiyorum.

Gerçek üyeyim ve işim kesinlikle reklam değil duyun beni yöneticiler. :(

Mesaj + Online Süresi + Üyelik Süresi + Paylaşım = Rütbe

Olmalı. Nacizene fikrim..

deha48

deha48

Üye
kesinlikle size katılıyorum