Rütbe için Msj sayıları artmaya başladı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Haklısın.

goliykorol

Üye
aslinda benim de bir fikrim var yeni bir konu acalim orada sitede dolasirken gereksiz mesajlarin cok oldugu konularin linklerini toplayalim yonetici arkadaslarda o linkleri kontrol edip silsinler hem onlarin isi kolaylassin hemde gereksiz kalabaliklardan kurtulalim tabii sadece bir oneri

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Hangi mesajın gereksiz olduğunun ölçütünü ne belıryecek kı:)
Kime göre neye göre meselsi gibi bi hal alırsa iş içinden cıkılmaz bir hal alır ama uygulanırsa guzel olur

goliykorol

Üye
demek istedigim hani 5-6 sayfa sadece tesekkurler saol dostum eline saglik gibi mesajlar yazili konular var onlardan bahsediyorum bu klimeler yerine tesekkur butonunu kullanmayi yayginlastirmak ve acilan sayfalari kucultup direk sadete gelmek icin bunlari silebiliriz yani konuyu degil sadece bu tur mesajlari sileriz

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Aslında gerçekten de o teşekkür butonunun ne işe yaradıgını tam olarak kavrayamayanlar var.Mesela bana sırf tesekkurler bravo gıbı yazılanları toplasan oooooooo olur:)Diğer sekılde 100 konu acsak 30 tanesı butonlanmış bu sefer de kalıtesız konu acmıs gıbı bı ızlenım oluyor.İlla tesekkur butonunu kullanın mı yazmalıyız yanı her konunun sonuna .İnsanları anlamak güç,ben içeriğini indirmedıgım konuya bıle tesekkur ettıgımı bılırım butonlu oolarak kı bu bır emektır kesınlıkle gocunmam

Odysseus

Odysseus

Üye
Konuları rapor etmek icin konu acmamıza gerek yok. Sikayet et butonunu kullanabilirsiniz. Konu bize ulasacak ve gereken yapılacaktır.

arslansem

arslansem

Üye
Anıl'a katılıyorum.Fakat senin de dediğin gibi yapacak pek bişey yok sanırım ;)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslinda benim de bir fikrim var yeni bir konu acalim orada sitede dolasirken gereksiz mesajlarin cok oldugu konularin linklerini toplayalim yonetici arkadaslarda o linkleri kontrol edip silsinler hem onlarin isi kolaylassin hemde gereksiz kalabaliklardan kurtulalim tabii sadece bir oneri
hangi msjları ama adam teşekkür yazmış buna yazma diyemezsin
Hangi mesajın gereksiz olduğunun ölçütünü ne belıryecek kı:)
Kime göre neye göre meselsi gibi bi hal alırsa iş içinden cıkılmaz bir hal alır ama uygulanırsa guzel olur

haklısın

demek istedigim hani 5-6 sayfa sadece tesekkurler saol dostum eline saglik gibi mesajlar yazili konular var onlardan bahsediyorum bu klimeler yerine tesekkur butonunu kullanmayi yayginlastirmak ve acilan sayfalari kucultup direk sadete gelmek icin bunlari silebiliriz yani konuyu degil sadece bu tur mesajlari sileriz
Çok zor bende senin gibi teşekkür butonu kullnımından yanayım ama napalım
Anıl'a katılıyorum.Fakat senin de dediğin gibi yapacak pek bişey yok sanırım ;)
Saol kardeşim aynen yapılcak bişey yok.Umarım bu konuyu okurlarda yanlışlarını görürler

goliykorol

Üye
neyse bu da bir gelisme en azindan aramizda forumun sorunlari icin de kafa yorup cozum arayan bircok arkadasimizin olmasini gormek de gelecegimizin parlak oldugunu gosteriyor zaman ayiran herkese kocaman TESEKKURLER

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşım bende bir kere yaptım sırf yarışmalara girebilmek için malum 50 mesajın altı yarışmalara katılamıyor 50 mesaj olduktan sonra daha yapmadım bundan sonrada tövbe yapmam çünkü maxicep ailesini çok seviyorum sizlerdende çok özür diliyorum

goliykorol

Üye
helal sana gayet açık yüreklisin:oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
Maxicep ailesini gerçekten çok seviyorum pc de internet olmadığı için cepten yazıyorum ama çok yakında birçok paylaşım yapacağım

Neverex

Üye
:allalla:

olivetti

olivetti

Üye
bu konuyada 'teşekkürler güzel paylaşım' gibi şeyler derlerse mesaj arttıranlar gülmekten ölürüm zaten :D

macman

macman

Üye
msj yazan kişi belki yazdıgı tüm konulardaki proları indirip kurdu o yüzden teşekkür mesajı braktı bunu nerden anlarsın? +belki msj yazan kişi başka yerlerden pro bulamıyor maxicepi sevdiği için hep burda takılıyo olabilir.. örneyin yeni bir üye bir pro paylaştı o üyenin konusunda bir binbaşının teşekkür etmiş olması yada emeğini takdir etmiş olması o yeni üyeye ne hissettirir? üye emeğinin boşa gitmedigini bin başının ona teşekür ettigini anlar ve daha çok paylaşım yapmak ister buda maxicepteki paylaşımı arttırır..msj yazan kişi belki rütbe için yazmıyo? ben bir konu açsam daha dün üye olan biri bana teşekkür etse bu niye benim hoşuma gitmesin? kendi adıma konuşuyorum..dans guardian die bir sistemle internette geziniyorum bu sistem bana yeni konu açmama fazla olanak tanımıyo sitelerin çogu yasaklı çünkü +elimde paylaşacak pro. olmadığı için konu açamıyorum ama bu şimdilik. yakında PDA bölümündeki prolarımı göreceksiniz ;) +rütbe seni rahatsız ediyosa üyelerin konu ve teşekkürlerine bak.. paylaşımlarının devamını dilerim..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aslinda arkadasin dedigi dogru. Ornegin bir uye soru soruyor diger uye soruya cevap yazmak yerine tesekkur ediyor. Arkadasda yazisinda belirtmis zaten.
evet bende çok rastladım,adam yardım istiyor vatandaşın biride teşekkür ediyor.neya neden teşekkür ettiği belli değil.çünkü ortada teşekkür edilecek bir durum yok adam sadece yardım istemiş.ha bana bunun bana zararı yok..mu biryerde var aslında.konuyu görüyorum ilgimi çekiyor bakıyorum birsi mesaj yazmış son cevabı görmek için tıklıyorum ama karşıma çıkan alakasız bir teşekkür mesajı.boş yere mesaj kirliliği oluşuyor.(hatta 1-2 tanesine sen kime-niye teşekkür ettin diyede sordum)

PRHACKX

PRHACKX

Üye
teşekkür güzel bir şey ama neye niçin teşekkür ettiğini bilmeyecek kadar kör olanlar da var

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İyi konuya değinmişsin Anıl..

Sitede dikkat çekecek hızda mesaj sayısı artan üyeler zaten izlenmeye alınıyor.
Sırf bu sebeple siteden süresiz uzaklaştırılan üyeler var.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ewet haklısın sanahak veriyorum sacma sapankonular acıyorlar anlamsız mesaj yazıyorlar buda bize göre sitenin kalitesini bozuyor ama yoneticilerinde işine geliyor