Diğer sekılde 100 konu acsak 30 tanesı butonlanmış bu sefer de kalıtesız konu acmıs gıbı bı ızlenım oluyor.İlla tesekkur butonunu kullanın mı yazmalıyız yanı her konunun sonuna .İnsanları anlamak güç,ben içeriğini indirmedıgım konuya bıle tesekkur ettıgımı bılırım butonlu oolarak kı bu bır emektır kesınlıkle gocunmamhangi msjları ama adam teşekkür yazmış buna yazma diyemezsinaslinda benim de bir fikrim var yeni bir konu acalim orada sitede dolasirken gereksiz mesajlarin cok oldugu konularin linklerini toplayalim yonetici arkadaslarda o linkleri kontrol edip silsinler hem onlarin isi kolaylassin hemde gereksiz kalabaliklardan kurtulalim tabii sadece bir oneri
Hangi mesajın gereksiz olduğunun ölçütünü ne belıryecek kı
Kime göre neye göre meselsi gibi bi hal alırsa iş içinden cıkılmaz bir hal alır ama uygulanırsa guzel olur
Çok zor bende senin gibi teşekkür butonu kullnımından yanayım ama napalımdemek istedigim hani 5-6 sayfa sadece tesekkurler saol dostum eline saglik gibi mesajlar yazili konular var onlardan bahsediyorum bu klimeler yerine tesekkur butonunu kullanmayi yayginlastirmak ve acilan sayfalari kucultup direk sadete gelmek icin bunlari silebiliriz yani konuyu degil sadece bu tur mesajlari sileriz
Saol kardeşim aynen yapılcak bişey yok.Umarım bu konuyu okurlarda yanlışlarını görürlerAnıl'a katılıyorum.Fakat senin de dediğin gibi yapacak pek bişey yok sanırım![]()
bu konuyada 'teşekkürler güzel paylaşım' gibi şeyler derlerse mesaj arttıranlar gülmekten ölürüm zaten![]()

evet bende çok rastladım,adam yardım istiyor vatandaşın biride teşekkür ediyor.neya neden teşekkür ettiği belli değil.çünkü ortada teşekkür edilecek bir durum yok adam sadece yardım istemiş.ha bana bunun bana zararı yok..mu biryerde var aslında.konuyu görüyorum ilgimi çekiyor bakıyorum birsi mesaj yazmış son cevabı görmek için tıklıyorum ama karşıma çıkan alakasız bir teşekkür mesajı.boş yere mesaj kirliliği oluşuyor.(hatta 1-2 tanesine sen kime-niye teşekkür ettin diyede sordum)Aslinda arkadasin dedigi dogru. Ornegin bir uye soru soruyor diger uye soruya cevap yazmak yerine tesekkur ediyor. Arkadasda yazisinda belirtmis zaten.