anl_tr
Emekli Yönetici
Rütbe için Msj sayıları artmaya başladı!!
Mrb saygı deger maxicep ailesi siteyele ilgli bir sıkıntımı daha dogrusu gerçegi sizlerle paylaşmak istedim.
Dikkat ediyorumda son 1,5-2 ay içinde sitede gözlemledigim bazı arkadaşlar her konuya msj yazmaya başladı.Bundan öncede bazıları vardı ama dile getirmemiştim.Ben msj yazmalarına karşı degilim ama sırf rütbeyi yükseltmek için yapılan bu hareket hiç etnik bir davranış deil. 2ay önceki yeni üyeye bakıyorum binbaşı olmuş açtıgı konulara ve yorumlara bakıyorum boş kayda deger hiç birşey yok.
Hele bazıları varki konuyu bile okumadan yorum yapıp veya "soru sorulmuş bir konuya teşekkürler" deyip msj sayılarını yükseltiyorlar.Bu ne kadar dogru bir hareket!
Bunu dur denmesini istiyecegim ama bir netice çıkmıycak.Çünkü nsl dur diyebilirsin.Adminler normal olarak "yorum yazmayınmı diyelim" diyecekler bana ama bence rütbe sistemini msj ve yıla göre ayarlayabilirler gibime geliyor.
Çünkü forumda herşeye msj atıp rütbeyi yükseltmeye hevesli çok kişi var.
Bimiyorlarki gerçek paylaşım rütbeyle ölçülmez...
Bilmiyorlarki rütbe saygınlık getirmez
Saygınlık paylaşınmlarındadır
Saygınlık maxiceple geçirdigin yıllardır..
Ama bunu görmeleri biraz geç olacak gbime geliyor
Bunu sizlerle paylaşmak istedim bu konuyu adminler isterlerse silebilirler kendileri bilir.
Ama ben maxicep'i sevdigim için bir sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim
okudugunuz için teşekkürler.
aNL (Anıl)
Dikkat ediyorumda son 1,5-2 ay içinde sitede gözlemledigim bazı arkadaşlar her konuya msj yazmaya başladı.Bundan öncede bazıları vardı ama dile getirmemiştim.Ben msj yazmalarına karşı degilim ama sırf rütbeyi yükseltmek için yapılan bu hareket hiç etnik bir davranış deil. 2ay önceki yeni üyeye bakıyorum binbaşı olmuş açtıgı konulara ve yorumlara bakıyorum boş kayda deger hiç birşey yok.
Hele bazıları varki konuyu bile okumadan yorum yapıp veya "soru sorulmuş bir konuya teşekkürler" deyip msj sayılarını yükseltiyorlar.Bu ne kadar dogru bir hareket!
Bunu dur denmesini istiyecegim ama bir netice çıkmıycak.Çünkü nsl dur diyebilirsin.Adminler normal olarak "yorum yazmayınmı diyelim" diyecekler bana ama bence rütbe sistemini msj ve yıla göre ayarlayabilirler gibime geliyor.
Çünkü forumda herşeye msj atıp rütbeyi yükseltmeye hevesli çok kişi var.
Bimiyorlarki gerçek paylaşım rütbeyle ölçülmez...
Bilmiyorlarki rütbe saygınlık getirmez
Saygınlık paylaşınmlarındadır
Saygınlık maxiceple geçirdigin yıllardır..
Ama bunu görmeleri biraz geç olacak gbime geliyor
Bunu sizlerle paylaşmak istedim bu konuyu adminler isterlerse silebilirler kendileri bilir.
Ama ben maxicep'i sevdigim için bir sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim
okudugunuz için teşekkürler.
aNL (Anıl)

mesajından sonra