Rütbe için Msj sayıları artmaya başladı!!

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rütbe için Msj sayıları artmaya başladı!!
Mrb saygı deger maxicep ailesi siteyele ilgli bir sıkıntımı daha dogrusu gerçegi sizlerle paylaşmak istedim.
Dikkat ediyorumda son 1,5-2 ay içinde sitede gözlemledigim bazı arkadaşlar her konuya msj yazmaya başladı.Bundan öncede bazıları vardı ama dile getirmemiştim.Ben msj yazmalarına karşı degilim ama sırf rütbeyi yükseltmek için yapılan bu hareket hiç etnik bir davranış deil. 2ay önceki yeni üyeye bakıyorum binbaşı olmuş açtıgı konulara ve yorumlara bakıyorum boş kayda deger hiç birşey yok.
Hele bazıları varki konuyu bile okumadan yorum yapıp veya "soru sorulmuş bir konuya teşekkürler" deyip msj sayılarını yükseltiyorlar.Bu ne kadar dogru bir hareket!
Bunu dur denmesini istiyecegim ama bir netice çıkmıycak.Çünkü nsl dur diyebilirsin.Adminler normal olarak "yorum yazmayınmı diyelim" diyecekler bana ama bence rütbe sistemini msj ve yıla göre ayarlayabilirler gibime geliyor.
Çünkü forumda herşeye msj atıp rütbeyi yükseltmeye hevesli çok kişi var.
Bimiyorlarki gerçek paylaşım rütbeyle ölçülmez...
Bilmiyorlarki rütbe saygınlık getirmez
Saygınlık paylaşınmlarındadır
Saygınlık maxiceple geçirdigin yıllardır..
Ama bunu görmeleri biraz geç olacak gbime geliyor
Bunu sizlerle paylaşmak istedim bu konuyu adminler isterlerse silebilirler kendileri bilir.
Ama ben maxicep'i sevdigim için bir sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim
okudugunuz için teşekkürler.
aNL (Anıl)

• Beğen
Tepkiler: cptalperen, Lacoste, Reşwan ve 24 diğerleri

asedme

asedme

Üye
neden rahatsız oldugunuzu anlamadım

xErKaNx

Üye
Aslinda arkadasin dedigi dogru. Ornegin bir uye soru soruyor diger uye soruya cevap yazmak yerine tesekkur ediyor. Arkadasda yazisinda belirtmis zaten.

Da®kness

Da®kness

Üye
Sana katılmamak mümkün değil. Yardım amaçlı açılmış konulara teşekkür edenlere kıl oluyorum...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neden rahatsız oldugunuzu anlamadım
Nsl anlayamadınız bende onu anlamadım.
konuda belirtmişim gereksiz msjların sayısının çogaldıgını, üyelerin sırf rütbe için msj sayılarını artırdıgını dile getirmişim:pro:
Daha ne yapabilirim?:oke:

goliykorol

Üye
Mrb saygı deger maxicep ailesi siteyele ilgli bir sıkıntımı daha dogrusu gerçegi sizlerle paylaşmak istedim.
Dikkat ediyorumda son 1,5-2 ay içinde sitede gözlemledigim bazı arkadaşlar her konuya msj yazmaya başladı.Bundan öncede bazıları vardı ama dile getirmemiştim.Ben msj yazmalarına karşı degilim ama sırf rütbeyi yükseltmek için yapılan bu hareket hiç etnik bir davranış deil. 2ay önceki yeni üyeye bakıyorum binbaşı olmuş açtıgı konulara ve yorumlara bakıyorum boş kayda deger hiç birşey yok.
Hele bazıları varki konuyu bile okumadan yorum yapıp veya "soru sorulmuş bir konuya teşekkürler" deyip msj sayılarını yükseltiyorlar.Bu ne kadar dogru bir hareket!
Bunu dur denmesini istiyecegim ama bir netice çıkmıycak.Çünkü nsl dur diyebilirsin.Adminler normal olarak "yorum yazmayınmı diyelim" diyecekler bana ama bence rütbe sistemini msj ve yıla göre ayarlayabilirler gibime geliyor.
Çünkü forumda herşeye msj atıp rütbeyi yükseltmeye hevesli çok kişi var.
Bimiyorlarki gerçek paylaşım rütbeyle ölçülmez...
Bilmiyorlarki rütbe saygınlık getirmez
Saygınlık paylaşınmlarındadır
Saygınlık maxiceple geçirdigin yıllardır..
Ama bunu görmeleri biraz geç olacak gbime geliyor
Bunu sizlerle paylaşmak istedim bu konuyu adminler isterlerse silebilirler kendileri bilir.
Ama ben maxicep'i sevdigim için bir sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim
okudugunuz için teşekkürler.
aNL (Anıl)
bos ver isterlerse kor general olsunlar sitede kimin ne oldugunu zaten herkes biliyor ben bascavus geldim bascavus giderim yararli birsey bulursam aninda paylasirim mesela senin paylasimlarini yakindan takip ediyorum sitede binbasisin ama paylasimda gozumuzde onbinbasi sin
:oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bu tür mesajlar yüzünden vakit ve para kaybediyoruz. ben bi konuya yorum yapıyorum daha sonra profilden bakıyorm mesaj gelmiş:'güzel paylaşım' e orda teşekkür butonu var ona bas hem konuyu açanıda şevklendirmiş olursun. ben telefondan giriyorum her sayfa bana 60 kb patliyo. ben neden boşyere kotamı harcıyorum. yapmayın arkadaşlar. sölicek sözünüz varsa yazın, teşekkür edeceksen butona bas.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bos ver isterlerse kor general olsunlar sitede kimin ne oldugunu zaten herkes biliyor ben bascavus geldim bascavus giderim yararli birsey bulursam aninda paylasirim mesela senin paylasimlarini yakindan takip ediyorum sitede binbasisin ama paylasimda gozumuzde onbinbasi sin
:oke:
Böle bir msj görmek beni çok mutlu etti saol goliykorol teşekkürler.:oke::alkis

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ne geregı var yaa insanın tecrubesı mesaj sayısıyla bellı olmaz ne de rutbesıyle ınsanın kısılıgı verdıgı cevapların yaptıgı yorumların kalıtesındedır herkes kendını bellı eder.Gecın bunları arkadaşlar takmayın

goliykorol

Üye
ben tesekkur ederim son surat paylasima devaaaaaammm

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne geregı var yaa insanın tecrubesı mesaj sayısıyla bellı olmaz ne de rutbesıyle ınsanın kısılıgı verdıgı cevapların yaptıgı yorumların kalıtesındedır herkes kendını bellı eder.Gecın bunları arkadaşlar takmayın
Kafaya takmıyoruz zaten böle bir konu forumda paylaşılmamıştı tepkileri ve gerçekten yaşanıp yaşanmadıgını merak ettim.Görünen köy klavuz istemezmiş...
ben tesekkur ederim son surat paylasima devaaaaaammm
Aynen yakın zamanda çok güzel programlar paylaşcam biraz sabır:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Ben bu mesajına sadece şunu yazacağım Anıl ..

Sitede Binbaşı' dan Binbaşı ' ya fark var .
Ama sitede teknik olarak değil, üyelerin gözünde ..

Yani kimseye mesaj atma şöyle at böyle at tabi diyemeyiz, teknik olarak da forum mantıgında yıla göre rütbeleme yapmayı düşünmem zira kısa zamanda çok yararlı aktiflik yapan arkadaslarımıza bu sefer saygısızlık olur.

Sadece diyebilmeliyiz ki, bu arkadaş çok iyi biri, çok yararlı aktiflik sergiliyor ve herkes tarafından biliniyor, tanınıyor. Güzel işlere imza attı. Bunları derken o üyenin rütbesine bakmıyoruz, bakmayız da .. Şahsen Benim için birçok binbaşı rütbeli üyeden çok daha siteye katkısı olan değerli çavuşlar bile olmustur. Bu bilinçte daha yararlı işlerle rütbe yükseltilmesini tavsiye ederim sadece. Buna önlem olarak açık konusmak gerekirse birşey yapmayacagiz, kimse de yapmadı bu güne kadar. Çünkü ne yaparsanız yapın olmaz yani:)

Tek yapabildigimiz, oyun ve deneme mesajları gibi bölümlerde mesaj sayısını arttırmamak oldu, normalde çogu forumda artmakta ve buralarda 1 günde binbası olunabilmekte.

Teknik olarak hazırladıgımız diğer sistem ise, Teşekkür ET Butonu ve buradaki tesekkurlerin sayılması. Bir üye general dahi olsa aldıgı tesekkur sayısı sıfır ise zaten değerli bir üye sayılmaz muhtemelen. Yakında teşekkür istatistikleri olan sayfamız da açılacak ..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Millet sırf mesaj yazmak ıcın tesekkurler dıyor. Ya hu bunu somut olarak dıle getıryorsun anladık da kardesım ınsan bır tesekkur butonuna basar!Hem benım zamanım calınıyor gerı donup ne yazlmıs dıye bakmak zorunda kalıyorum.
Bunlara sınır olmamak elde değil.

Odysseus

Odysseus

Üye
Anıl konumu isterseniz silin demissin de kesinlikle herkesin gormesi gereken bir konu. Yardım amaclı acılan konulara yazılan tesekkur mesajlarını, konuyla alakasız mesaj olarak silmekten gına geldi. Bunun dısında mizah bolumunde acılan bir konuya her uyenin :ehe mesajından sonra :ehe :ehe yazıp, iki sayfayı sadece kendi mesajlarıyla dolduran arkadaslar var. Bu son derece anlamsız. Bazen, Ozan'ın da dedigi gibi bir cavus siteye daha yararlı olabiliyor. Ben Actıgım bir konuya sadece cevap yazmam gereken bir mesaj oldugunda yeni nesaj yazmayı tercih ediyorum. Bunun dısında sadece yazılan yorumları takip ediyorum.

Zaten yakın zamanda, Tesekkur sayısı, online suresi, toplam mesaj gibi istatistikler size de acılacak. Boylece kimin rutbbe icin, kimin paylasım icin mesaj yazdıgını anlayabilecegiz.

Ayrıca ister Albay olsun, ister onbası.. Bizim icin, bize en cok yardımı dokunan arkadaslarımız gozdedir. Ornegin en cok kural dısı mesajı sikayet eden uye..

Konuya degindigin icin tesekkurler kardesim.

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
anıl a katılıyorum çok doğru bir tespit!!!

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Aslinda arkadasin dedigi dogru. Ornegin bir uye soru soruyor diger uye soruya cevap yazmak yerine tesekkur ediyor. Arkadasda yazisinda belirtmis zaten.

Aynen katılıyorum.Örneğin programda hata var veya yalnış bir konu açılmış hatta linki ölmüş sağol teşekkür ederim falan filan.Yav birincisi o teşekkür butonu neden var?.İkincisi Mesaj yazmanı engelleyen yok Dosya paylaşım bölümünü doldurma gereksiz mesajlarınl

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bu mesajına sadece şunu yazacağım Anıl ..

Sitede Binbaşı' dan Binbaşı ' ya fark var .
Ama sitede teknik olarak değil, üyelerin gözünde ..

Yani kimseye mesaj atma şöyle at böyle at tabi diyemeyiz, teknik olarak da forum mantıgında yıla göre rütbeleme yapmayı düşünmem zira kısa zamanda çok yararlı aktiflik yapan arkadaslarımıza bu sefer saygısızlık olur.

Sadece diyebilmeliyiz ki, bu arkadaş çok iyi biri, çok yararlı aktiflik sergiliyor ve herkes tarafından biliniyor, tanınıyor. Güzel işlere imza attı. Bunları derken o üyenin rütbesine bakmıyoruz, bakmayız da .. Şahsen Benim için birçok binbaşı rütbeli üyeden çok daha siteye katkısı olan değerli çavuşlar bile olmustur. Bu bilinçte daha yararlı işlerle rütbe yükseltilmesini tavsiye ederim sadece. Buna önlem olarak açık konusmak gerekirse birşey yapmayacagiz, kimse de yapmadı bu güne kadar. Çünkü ne yaparsanız yapın olmaz yani:)

Tek yapabildigimiz, oyun ve deneme mesajları gibi bölümlerde mesaj sayısını arttırmamak oldu, normalde çogu forumda artmakta ve buralarda 1 günde binbası olunabilmekte.

Teknik olarak hazırladıgımız diğer sistem ise, Teşekkür ET Butonu ve buradaki tesekkurlerin sayılması. Bir üye general dahi olsa aldıgı tesekkur sayısı sıfır ise zaten değerli bir üye sayılmaz muhtemelen. Yakında teşekkür istatistikleri olan sayfamız da açılacak ..
yorumun için teşekürler.Çözümün olmayacagını biliyordum zaten belirtmiştim ama bunu dile getirmek istedim.
Anıl konumu isterseniz silin demissin de kesinlikle herkesin gormesi gereken bir konu. Yardım amaclı acılan konulara yazılan tesekkur mesajlarını, konuyla alakasız mesaj olarak silmekten gına geldi. Bunun dısında mizah bolumunde acılan bir konuya her uyenin :ehe mesajından sonra :ehe :ehe yazıp, iki sayfayı sadece kendi mesajlarıyla dolduran arkadaslar var. Bu son derece anlamsız. Bazen, Ozan'ın da dedigi gibi bir cavus siteye daha yararlı olabiliyor. Ben Actıgım bir konuya sadece cevap yazmam gereken bir mesaj oldugunda yeni nesaj yazmayı tercih ediyorum. Bunun dısında sadece yazılan yorumları takip ediyorum.

Zaten yakın zamanda, Tesekkur sayısı, online suresi, toplam mesaj gibi istatistikler size de acılacak. Boylece kimin rutbbe icin, kimin paylasım icin mesaj yazdıgını anlayabilecegiz.

Ayrıca ister Albay olsun, ister onbası.. Bizim icin, bize en cok yardımı dokunan arkadaslarımız gozdedir. Ornegin en cok kural dısı mesajı sikayet eden uye..

Konuya degindigin icin tesekkurler kardesim.
Güzel yorumun için ben teşekkürederim:oke:
anıl a katılıyorum çok doğru bir tespit!!!
saol arkadaşım :)

Henry

Henry

Üye
Her Forumda Olabilicek Sorun. Burda Bu Konuyu En Çok Yöneticiler Düşünmeli, Bir Kaç Kişiye Ceza Verilirse Önlemek Adına Büyük Bir Başlangıç Olur

draw1907

draw1907

Üye
walla doğru söylüyosun konuların içinde gerekli bilgilere bakıyorum ama 10 sayfadan 6-7 si gereksiz boş laflar genelde kısa diye heralde emeğine sağlık emeğe saygı teşekkür gibi boş laflarla dolu

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
arkadaslar nacızane bı fıkrım olacak ne kadar dogru bılmıyorum ama bı fıkır ıste anıl arkadasıma sonuna kadar katılıyorum ve bu fıkrıde o yuzden yazıorum arkadaslar rutbe mesa sayısı dıılde konu sayısına veya paylasım yapılan konu sayısına gore olsa dah ıı olmaz mı acaba ???