Rütbe için Msj sayıları artmaya başladı!!

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Boş konular çoğalacakti o zaman :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şimdi oldu :ehe bu konuda da arkamdan atıp tutan şahıslar var Davut sen alınma :)

'Davut

'Davut

Üye
Niye alınmim ben arkandan hep atip tutuyorum:ehe:d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen de mi Davutüs :nono:

DPool

DPool

Üye
katılıyorum . Önüne geçilemeyecek bir durum

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Açıklayabilir misin Engin.
yani yöneticilerin işine geliyor derken site için iyi
ne kadar üye o kadar konu ne kadar konu o kadar mesaj ne kadar mesaj o kadar reklam ne kadar reklam o kadar para ne kadar para ......yeterince açık galiba

Berlin Boleyn

nekadar ekmek okadar köfte:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
ne kadar üye o kadar konu ne kadar konu o kadar mesaj ne kadar mesaj o kadar reklam ne kadar reklam o kadar para ne kadar para ......yeterince açık galiba

Biraz geç oldu. Artık bu konu beni ilgilendirmiyor. Mesajımı alıntı yapmana gerek yoktu.

Ozan

Ozan

Admin
Ne kadar gereksiz mesaj, kısa mesaj site için o kadar kötü. Buna istatistiksel rakamlar ve kazançlar dahil ..

Yanlıs bakıyorsunuz olaya (klasik forum mantıgı ile bakıyorsunuz)

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
ARKDAŞIM YAPCAK BİŞE YOK. SEVİYE DEMEK BAZILARI İÇİN HERŞEK DEMEK
ADAM GENERAL OLMUŞ AMA YAPTIĞI PAYLAŞIM SIFIR. BEN SANA KATILIYORUM HERKES EMEĞE VE PAYLAŞIMA SAYGI DUYMALI !!! by (TheCrAyZTuRkS)

cemee61

cemee61

Üye
bu konu gercekten rahatsiz edici.beni en cok rahatsiz ettigi nokta: ornegin bir sey ariyorsunuz basligi buldunuz ama yorumlardanda baska birseyler cikacaktir kesinlikle. ama bir bakiyorsunuz 10-50 -100-200 vs sayfadan olusuyor. ve bu sayfalarin coookk buyuk bir yuzdesi, tesekkurler, eline saglik, guzel uygulama vs seklinde. sonuc olarak forumun performansi dusuyor. cozum zor. bircok yontem uygulanir ama yine kotu bir sekilde kullanacaklar cikacaktir. ozellikle sitenin uyelerinin cogu cok kucuk kardeslerimiz oldugundan bunu onlara anlatmak cok zor (anlayani cok guzel hareket edenleri tabiki var).
ornegin bir cozum: son 5-10 elestirisi 10-15 kelimeden kisa olanlarin elestirileri sayilmasin (bu seferde iyice sacmalama riskleri var gerci) yada rutbe kalksin
yada cok etkili olacagini dusundugum bir yontem: tesekkur butonuda rutbeye katki saglasin (boylece insanlar tesekkur butonunu kavrayacak, ayrica kolay oldugu icin islerine gelecek ve gereksiz msj yazmamis olacaklar)Soru sorulan konulardada tesekkur butonu olmasin
beni rahatsiz eden baska bir konuda(butun forumlardaki rahatsiz edici konudur bu) gereksiz baslik acilmasi. 100 kere anlatilmis adam aramayi kullanmiyor konu aciyor. buda konu kalabaligina neden olup yine insanin aradigini bulamamasina yol aciyor yine kalite dusuyor. mesela buna bir cozumde belki soyle olabilir: bolum sorumlulari yoneticiler vs. boyle bir konu acildiginda bunu silsin (eger bu konunun basligi aramada yardimci olabilecekse, basligi daha once acilmis olan konuyla birlestirsin)
cok uzattim galiba:) ama bu siteden cok yararlandim ve gercekten seviyorum. hic konu acmadim bu gune kadar. cunku ne aradiysam buldum. eger burada bulamazsam. baska bir yerde bulursam o zaman konu acarim. ayni konudan 100 tane acmanin yada "yardim edin noolur 5800 temasi bulamiyorum":d: vs diye konu acmanin alemi yok;)
cok zor ama ins cozulur bu sorunlar...

lovestar

lovestar

Üye
etnik değil etik bir davranış ...:ehe

konunun içeriğine de tamamen katılıyorum...:oke:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Benimde rahatsızlık duydugum bazı kişiler var her türlü konulara Teşekkürler,Sağol gibi şeyler yazıyorlar Teşekkür butonuna tıklayabilirler aslında. Eğer bu kişiler arasında bende varsam
Ben Kesinlikle rütbe için Mesaj yazmıyorum Yazdığım konulardada anlamlı ve güzel şeyler dile getirmeye çalışıyorum...

Consul9

Consul9

Üye
Ben bu mesajına sadece şunu yazacağım Anıl ..

Sitede Binbaşı' dan Binbaşı ' ya fark var .
Ama sitede teknik olarak değil, üyelerin gözünde ..

Yani kimseye mesaj atma şöyle at böyle at tabi diyemeyiz, teknik olarak da forum mantıgında yıla göre rütbeleme yapmayı düşünmem zira kısa zamanda çok yararlı aktiflik yapan arkadaslarımıza bu sefer saygısızlık olur.

Sadece diyebilmeliyiz ki, bu arkadaş çok iyi biri, çok yararlı aktiflik sergiliyor ve herkes tarafından biliniyor, tanınıyor. Güzel işlere imza attı. Bunları derken o üyenin rütbesine bakmıyoruz, bakmayız da .. Şahsen Benim için birçok binbaşı rütbeli üyeden çok daha siteye katkısı olan değerli çavuşlar bile olmustur. Bu bilinçte daha yararlı işlerle rütbe yükseltilmesini tavsiye ederim sadece. Buna önlem olarak açık konusmak gerekirse birşey yapmayacagiz, kimse de yapmadı bu güne kadar. Çünkü ne yaparsanız yapın olmaz yani:)

Tek yapabildigimiz, oyun ve deneme mesajları gibi bölümlerde mesaj sayısını arttırmamak oldu, normalde çogu forumda artmakta ve buralarda 1 günde binbası olunabilmekte.

Teknik olarak hazırladıgımız diğer sistem ise, Teşekkür ET Butonu ve buradaki tesekkurlerin sayılması. Bir üye general dahi olsa aldıgı tesekkur sayısı sıfır ise zaten değerli bir üye sayılmaz muhtemelen. Yakında teşekkür istatistikleri olan sayfamız da açılacak ..

evet bu yoruma kesinlikle katılıyorum;kimi yüzbaşılar bir albaydan daha etkilidir,üstelik rütbe artırınca üyeye herhangi bir ödül verilmiyor eğer yönetici olmak isterlersede aktif ve paylaşımcı olmalılar:oke:

Emir

Emir

Üye
Çok güzel Anlatmışşın sana katılıorum anıl maxicep li olmak için sitede olmayan konuları kendi emeginle açıp, yıllarını maxicepte gerçimen lazım işte bu gerçek maxiceplidir Rütbenin bir anlamı yok resimden başka

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Başka forumlarda yaptırımlar söz konusu.Güzelce teşekkür butonu koyulmuş.Sağol teşekkür ederim demenin ne anlamı var(bunu bende yapıyorum).kesinlikle izin verilmemeli veya verileceksede o teşekkür butonu kaldırılmalı

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne alakası var bir insana yardım ettiğin zaman sana " eyvallah Allah Razı olsun vb." sözler söylemesi bir butonun yerini tutar mı ?
Suistimal edenlerin kendi ayıbıdır ama her şeyi butona bağlamamak arada insanlığımızı göstermemiz gerekir diye düşünüyorum :)

44akif44

Üye
arkadaşlar bu siteden cep telefonuna mesaj atışıyormuş acaba nasıl oluyor?

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:hmmm