Rütbe için Msj sayıları artmaya başladı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Eğer ben öyle olsaydım şimdiye albaydım :ehe

by_samci

by_samci

Üye
bende konulara bakıyorum aslında benim işime yaramayan bi paylaşım ama ben yinede teşekkür edip yorum yapıyorum çünkü o insan bi emek vermiş ve paylaşmış o anki paylaşım belki benim işim e yaramayabilir fakat o konuyla insanların ilgilendiğini görsün daha iyi şeyler daha değişik şeyler paylaşır diye yapıyorum.nasıl bir mala talep olursa hareket oluyo buda öyle hareket olsun :) mesela ben kendi numaramla yazdığım msj'ı bir başka numarayla göndermesini istiyorum. mesela sen söylüyeceksin telefon msj olarak algılayp TÜRK çe yazıcak...bunun gibi değişik bişeyler istiyorum ben beceremiyorum ustalardan bekliyorum ne diyeyim şimdiden emeğe sayı..

jeki01

jeki01

Üye
yapılmış emeğe teşekkür ederim,

güzel bir konu olmuş.

kol@j

kol@j

Üye
kardeş çok doğru söylüyorsun...
rütbeme layık olabilmek için...
mizahlara bile ciddi yaklaşıyorum...
eğer dikkate değer noktası varsa onlara işaret ediyorum...
mizah cevabından her ne kadar kazanç "görünmese" de bunu da yapıyorum... belki birşey öğretir diye...
sadece "teşekkür ettiğim" konular ise kendime ya da başkasına yardımı bulduğum konular ki konuyu açana moral ve teşvik olsun diyedir...
mesaj yazarken üç esasım var: öğretici, eğlendirici, teşvik edici

inşallah bu yazdıklarımm da faydalı olur...

themardinli

themardinli

Üye
ya kardes belki vBulletin sisteminden cıkılırsa dedigin sey olur ama imkansız gibi

Mr.Behlül

Mr.Behlül

Üye
Anl_tr nickli arkadaşa katılıyorum illa teşekkür etmek isteyen varsa mesaj yazmak yerine teşekkür butonuna basabilirler...

Necmati

Necmati

Üye
zaten teşekkür edeceklerse teşekkür butonuna bassın yeter yani :D

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
bilgilendirme için saol

T®_C®iMe_C*

T®_C®iMe_C*

Üye
bence de abi haklısın burda önemli olan rütbe değil önemli olan güzel paylasımlar yapmak

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
hakılısın boş boş mesaj yazanları çok gördüm.. yazdığı mesajlardada hiç bişey yok..

punqermojo

Üye
bellir bir şeyden sonra bıkarlar abicim ^^

Burak

Üye
eskiden mesaj kasıyordum.sonra uyarı aldım bidahada kasmadım :ehe

kral_73

kral_73

Üye
haklısın kardeş ;)

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Mes-ele rütbe değil Mes-ele paylaşım yapmak yeni şeyler öğrenmek yoksa boşuna rütbe yükseltmek için mesaj atsan ne olur atmasan ne olur

Fransızların Sevdiğim Bi Sözü Var: Boş Fıçılar Çok Ses çıkarır.. işte bü tür insanlarda aynen böyle

saol Anıl abi Seninle Aynı düşünceye sahibim

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
özellikle dikkatimi çeken haber konularına yorum yerine teşekkür edilmesi :nono:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
haklısın gerçekten bende katılıyorum ismim mustafa nickim starsley bana yeter,başta bende kapıldım rütbe yükseltmeye ama farketmez, paylaşmak ve muhabbet etmek herşeye yeter burda olmak güzel 3senedir maxicep liyim bundan sonrada devam edecektir. teşekkürler bu güzel konu ve yorumların için

pRime.

pRime.

Üye
bos ver isterlerse kor general olsunlar sitede kimin ne oldugunu zaten herkes biliyor ben bascavus geldim bascavus giderim yararli birsey bulursam aninda paylasirim mesela senin paylasimlarini yakindan takip ediyorum sitede binbasisin ama paylasimda gozumuzde onbinbasi sin
:oke:

Aynen katılıyorum. Aynı eşekliği bir kere ben de yaptım ve yaptığıma da bin pişman oldum. Önemli olan yaptığın paylaşımlarla yararlı bir üye olmak.

caner90

caner90

Üye
:))

Lacoste

Lacoste

Üye
benim takıldığım başka bi forum sitesinde teşekkür mesajı yazmak yasaktı sadece yorum olarak mesaj yazılabiliyordu. yani yasak dediğim ban sebeplerindendi. ama her mesajada teşekkür butonu koyuluyodu. bu sistem burdada uygulanabilir.