Odysseus
Üye
bize göre sitenin kalitesini bozuyor ama yoneticilerinde işine geliyor
Açıklayabilir misin Engin.
bize göre sitenin kalitesini bozuyor ama yoneticilerinde işine geliyor
msj yazan kişi belki yazdıgı tüm konulardaki proları indirip kurdu o yüzden teşekkür mesajı braktı bunu nerden anlarsın? +belki msj yazan kişi başka yerlerden pro bulamıyor maxicepi sevdiği için hep burda takılıyo olabilir.. örneyin yeni bir üye bir pro paylaştı o üyenin konusunda bir binbaşının teşekkür etmiş olması yada emeğini takdir etmiş olması o yeni üyeye ne hissettirir? üye emeğinin boşa gitmedigini bin başının ona teşekür ettigini anlar ve daha çok paylaşım yapmak ister buda maxicepteki paylaşımı arttırır..msj yazan kişi belki rütbe için yazmıyo? ben bir konu açsam daha dün üye olan biri bana teşekkür etse bu niye benim hoşuma gitmesin? kendi adıma konuşuyorum..dans guardian die bir sistemle internette geziniyorum bu sistem bana yeni konu açmama fazla olanak tanımıyo sitelerin çogu yasaklı çünkü +elimde paylaşacak pro. olmadığı için konu açamıyorum ama bu şimdilik. yakında PDA bölümündeki prolarımı göreceksiniz+rütbe seni rahatsız ediyosa üyelerin konu ve teşekkürlerine bak.. paylaşımlarının devamını dilerim..
ewet haklısın sanahak veriyorum sacma sapankonular acıyorlar anlamsız mesaj yazıyorlar buda bize göre sitenin kalitesini bozuyor ama yoneticilerinde işine geliyor
KatıLıyorum..
Kendimden Örnek Vermek Gerekirse:
Maxicep Değil Başka Bir Sitede Bir iLk Çevirimi YayınLamıstım ve Moderatör'den Teşekkür GeLdi..
NasıL Sevindiğimi Anlatamam![]()
Konu Başlıgı:dogru diyosun kardeş katılıorum sana bu mesajı yazmıcaktım ama biraz rütbem artsın
![]()

Gözdecim konu senle alakalı degil Bilalinde dedigi gbi onlar aslında belli tabi son zamanalrda baya bir düşme oldu.onların hepsi benim takip listemdeler.Sen rahat olsitede sürekli online olan kişiler eğer symbion vs anlamıyorlarsa konu dışında takılıyorlar (benim gibi) doğal olarak bir muhabbet ortamı olduğu için msj sayıları artıyor.
bu konu sitenin genelinimi kapsıyor yoksa sitenin teknik yardım bölümünümü kapsıyor..
2 aylık bir üyeyim ve binbaşıyım![]()

Artırmaya çalışanlar belli, sürekli mesaj sayılarından yakınırlar![]()