Rpm Edition v5 (C6 v42.0.004) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

tunko

Üye
hocam acayım hemen bendekı belle top bat goruntusu boyle

ama sızın gosterdegınız gıbı degıl

nasıl sızın gosterdıgınız resimdeki gıbı nasıl yapabılırım hocam.

tunko

Üye
hocam cok tesekkurler cok sagolun (:

Tepkiler: x-scarface ve Pesimistt5
    Konu Sahibi

4burak5

Üye
CFW çok güzel hata da yok güncelleme gelicek mi kardeş ?

şu gifte ki hata var rakam yazmaya çalışırken harf de çıkıyor galiba hızlı yazma modundan kaynaklı . Kullandığım çoğu cfw de aynı sorun var.

topbar için atılan avkon.dll ile hızlı yazma modunun çakışmasından kaynaklı bi sorun o

avkon atmayınca olmasıda font kaynaklı bi sorun.
çakışma olmayan font malesef henüz modlanmadı.

xnomadx

Üye
kardeş merhaba gerçekten güzel bir cfw olmuş. ben bu Flash Dosyaları (uda.fpsx, rofs3.fpsx, core.C0r, dcp, vpl, signature.bin) indiriyorum 5 dosya var içinde ve rofs3.fpsx uzantılı dosya yok bu yüzden jaf Programı klasörde CNT için uygun dosya bulamadağı için yeşil yanmıyor bende başka bir cfwden aldığım rofs3.fpsx uzantılı dosyayı kullandım bu seferde şarj ve çekim gücü göstergeleri birde sensör çalışmıyor yardımcı olursan sevinirim iyi günler.

rofs3 e gerek yok cnt yanmasın zaten sen at flaşı kullan yazılımı güzel kardeşim

Atacan-

Üye
avkon atmayınca olmasıda font kaynaklı bi sorun.
çakışma olmayan font malesef henüz modlanmadı.

Konumun Başlığındada Belirttim yazdım Takip etmiyorsun sen benim Konuyu Darıldım..
Tesüf Ederim nasıl modlanmadı bizzat ben modladım benim belle topbar yazılımında çakışmaz hızlı yazma modu ve batarya şebeke kaybeden dosyayı,baştan modladım..İsteyen çeksin yazılımdan.Ama modu yayınlamamak şartıyla Mod paylaşımı yapmıyorum..

kardeş onu atıncada telefon açılmadı ama

- - - Eklendi - - -

dediğin gibi flaşladım v5.1 belle yi Hareket sensörü çalışmıyor.nedeni ne olabilir?

çalışıyordur da biraz uğraştırıyor
ama yok çalışmıyo dersen baska topbar yükle derim