Rpm Edition v3 (C6 v41.0.010) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
bu zaman dilini güncellemesini anlamadım tele mi yükleniyor ki

Evet, Telefona Yüklüyorsun. Sanırım Şu Ayarlar / Tarih & Saat'de "Saat Dilimi" Diye Bir şey Var. Onun Güncellemesi.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Elinize sağlık mutlaka denicem birde şunu sormak istiyorum bütün cfw lerde nokia10.2 yüklenemiyo yüklenen cfw de de telefon açılıp kapandığında siliniyo sizinkinde nasıl bilmiyorum ama bi çözümü varmıdır sizden öğrenmek istedim kolay gelsin size Emekleriniz için Teşekkürler

Güncellemeyi Yaptım. Sorunsuz Bir Şekilde Yüklendi. Biraz Kurcaladım E-Posta Falan Yazdım. Sonra Kapattım Uygulamayı Telefonu Yeniden Başlattım. Uygulama Silinmedi. Bir Sorun Oluşmadı. İnş. Öğrenmek İstediğin Cevabı Almışsındır. Olmazsa Yine Mesajını Yaz Deneyelim.

Yukarıda Bir Cevap Vermiştim ama Durum Değişti.

-> Telefon Bir Süre Kapalı Kalınca Program Kendi Kendine Silindi. Malesef Belirttiğiniz Sorun Her Cfw'de Olduğu Gibi Bunda da Varmış. Üzgünüm.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
galeri mod u var mi kardeş müzik çalar için

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
galeri mod u var mi kardeş müzik çalar için

Galeri Modu Derken?

Müzik Çalar Menüsü Var. Menüde Sırasıyla; "Şimdi Çalınıyor, Müzik Kütüphanesi, Radyo, İnternet Radyo, Müzik Zamanlayıcı" Bulunmakta.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
yanlış anladın belirli bir klasöre mi atacaz müzikleri onu kast ettim

esqalsiz

esqalsiz

Üye
valla o mod u hiç sevmiyorum ya :) iş başa düştü gene desene

agun35

Üye
Yukarıda Bir Cevap Vermiştim ama Durum Değişti.

-> Telefon Bir Süre Kapalı Kalınca Program Kendi Kendine Silindi. Malesef Belirttiğiniz Sorun Her Cfw'de Olduğu Gibi Bunda da Varmış. Üzgünüm.
Tahmin etmiştim birisi çözer inşallah uğraşın için teşekkürler

esqalsiz

esqalsiz

Üye
temiz port dan ara bul :D

----------Eklendi @ 21:38:19 ---------- Yazıldı @ 21:37:37 ----------

çözdüm mantığı değişiklik yaparım inşallah

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Tebrik ederim gerçekten mükemmel bi çalışma olmuş. Bu cfw nin ekran çözünürlüüğüyle oynama yapıldı mı bilmiyorum ama çok net bi görüntüsü var en çok bu yönünü sevdim. Başarılarınızın devemını dilerim. . :)

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Tebrik ederim gerçekten mükemmel bi çalışma olmuş. Bu cfw nin ekran çözünürlüüğüyle oynama yapıldı mı bilmiyorum ama çok net bi görüntüsü var en çok bu yönünü sevdim. Başarılarınızın devemını dilerim. . :)

Çok Teşekkür Ederim. Beğendiğinize Sevindim. :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kardes yorumlar super bkyrmda :D ne mutlu sana

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
'Sefer

'Sefer

Üye
5800 ı sattık fıstık gibi cfw ler çıktı :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
bende sattm c6-01 gecyrm pzrtsi ins.

adnn61

Üye
Kardeş emeğine sağlık. ama ben tam olarak telefona nasıl uygulayacağımı anlamadım yardımcı olurmusun lütfen ?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş emeğine sağlık. ama ben tam olarak telefona nasıl uygulayacağımı anlamadım yardımcı olurmusun lütfen ?

Forumda Telefona Kurabilmen için Sana Yardımcı Olacak Konular Mevcut, Biraz Araştırmalısın.

Telefondan Yazıyorum Link Veremeyeceğim Üzgünüm...

simbat08

Üye
Başarılı bir çalışma teşekkürler ancak telefon kilitlemek için keylock kısayol uygulaması bende çıkmadı, yine yandaki tuştan kapatıyorum tuş kilidini kısayolu ekleyebilirmiyim acaba? teşekkürler..

Üst Alt