Pesimistt5
Üye
bu zaman dilini güncellemesini anlamadım tele mi yükleniyor ki
Evet, Telefona Yüklüyorsun. Sanırım Şu Ayarlar / Tarih & Saat'de "Saat Dilimi" Diye Bir şey Var. Onun Güncellemesi.
bu zaman dilini güncellemesini anlamadım tele mi yükleniyor ki
Elinize sağlık mutlaka denicem birde şunu sormak istiyorum bütün cfw lerde nokia10.2 yüklenemiyo yüklenen cfw de de telefon açılıp kapandığında siliniyo sizinkinde nasıl bilmiyorum ama bi çözümü varmıdır sizden öğrenmek istedim kolay gelsin size Emekleriniz için Teşekkürler
Güncellemeyi Yaptım. Sorunsuz Bir Şekilde Yüklendi. Biraz Kurcaladım E-Posta Falan Yazdım. Sonra Kapattım Uygulamayı Telefonu Yeniden Başlattım. Uygulama Silinmedi. Bir Sorun Oluşmadı. İnş. Öğrenmek İstediğin Cevabı Almışsındır. Olmazsa Yine Mesajını Yaz Deneyelim.
galeri mod u var mi kardeş müzik çalar için
'E:Music' klasörünü tarar.yanlış anladın belirli bir klasöre mi atacaz müzikleri onu kast ettim

valla o mod u hiç sevmiyorum yaiş başa düştü gene desene

Tahmin etmiştim birisi çözer inşallah uğraşın için teşekkürlerYukarıda Bir Cevap Vermiştim ama Durum Değişti.
-> Telefon Bir Süre Kapalı Kalınca Program Kendi Kendine Silindi. Malesef Belirttiğiniz Sorun Her Cfw'de Olduğu Gibi Bunda da Varmış. Üzgünüm.
Tahmin etmiştim birisi çözer inşallah uğraşın için teşekkürler
temiz port dan ara bul
----------Eklendi @ 21:38:19 ---------- Yazıldı @ 21:37:37 ----------
çözdüm mantığı değişiklik yaparım inşallah
Tebrik ederim gerçekten mükemmel bi çalışma olmuş. Bu cfw nin ekran çözünürlüüğüyle oynama yapıldı mı bilmiyorum ama çok net bi görüntüsü var en çok bu yönünü sevdim. Başarılarınızın devemını dilerim. .![]()

kardes yorumlar super bkyrmdane mutlu sana

5800 ı sattık fıstık gibi cfw ler çıktı![]()

bende sattm c6-01 gecyrm pzrtsi ins.

Kardeş emeğine sağlık. ama ben tam olarak telefona nasıl uygulayacağımı anlamadım yardımcı olurmusun lütfen ?