wwwcomtr
Üye
tamam belle yükledimde ondan sordum belki farklı bisey vardır diye baktım fw e sorun yok cok iyi stabil ekran dönüs hızı daha da artmıs gibi geldi bana dokunma hassasiyeti arttı gibi demişsin doğru azda olsa artma var emeğine sağlık ne diyeyim başarıların devamını dilerimşu ana kadar sorduğum sorularla seni sıktıysam simdiden özür dilerim ve ilgin icinde tesekkürler devamını bekleriz
kardes arayanın adını söyleme kesin çalısıyo mu?
----------Eklendi @ 21:16:53 ---------- Yazıldı @ 20:51:25 ----------
temaların süper kardes indirdim kurdum tesekkurler
Yok karder ne dalgasi dj matrx in knı yukledm adam isnn ehlyms uygulamalar slnms fw de ama fw cleanerde yuklu gösteryor tekrar fw cleanerden geri yukledm msj okuycunn smgesı geldı proya grmedı ses komutlarnda attm ama fwde görunmyr arayann adnı söylemede calsmadı
Hmm iyi kardes supersn pips ve qt de sorunszdur ins
kardeşim bnm 5800 da v60 yüklü geçen gün senin paylaştığın bu yazılımı yükledim telefona açmaya çalıştım ama telefon titredi ışıklar yandı geri kapanıp kapanıp açıldı sence neden kaynaklanıyor şimdiden tşkler
Onu yapması icn ya yarıda kesti flas i yada mod uyumszlugundan acmaz benm de kackez basma geldi flasladm duzeldi
Cepten gryrm kardsmde skntı oluyr. Gercekten elne saglk görselne baktm super
Kardeşim aynı sorun devam ediyor orjinal yazılım atıyorum telefon açılıyor birde ben telefon tamircisiyim direk orjinal jaftan programlıyorum telefonu usbden değil direk kablo ile atıyorum usbden de attım aynı anlamadım gitti
Kardes o 2 ihtimaln dsnda flas dosyalari eksk olablr normalde 7 adet dosya olması lazm ama rof3 olmadan da flas atlyr.. Sen cogunlugun kurdugu fw yi indr upload edrken dosya bozulmus yada inerken sorun olmus olablr
yok kardeşim dosyalar sağlam tam hepsi bozuk olsa atmaz zaten jaf
head hunter bendede olmustu o jaf ile sorun giderilmiyor sen phoneix indir pc ne ordan flash at ordan yapınca sorunsuzca yuklersn yine olmazsa bu sefer telefonun orginal fw sini yukle tekrar phoneix ile yüklemeyi dene phoneix ile ölü flash yaparak atıyorsun flashı al sana acıklama:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html bu anlatım.Bu da;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızphoneix indir.sorun olursa bana söyle buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?