ROOTSUZ!! GLU OYUNLARI İÇİN BEDAVA 180.000 NAKİT(KREDİ) TheWhistlePR Farkıyla !

Sponsorlu Bağlantılar

lionkratos

Üye
çok sagol kardeşim denemedim ama çalışacagını tahmin ediyorum.
:D)

olgacxxx

Üye
kardeş uyguladım para geldi eternity warriors 2 ye alışveriş yaptım çıktım yeniden girdiğimde -23456 para verdi sebei neir yaw

Aynı şey şuanda bendede oldu -126.383 olarak gözküyor acaba bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebiliriz ?

bjk987654321

bjk987654321

Üye
Adamsın eyvallah süper oldu . :) :tşk:

hummerrap

Üye
frontline commando da çalışmıyor kardeş

okanbngl

Üye
fredwerevıra

fredwerevıra

Üye
bende calisiyor kardes tekrar bi dene

ismailkaraoglu

ismailkaraoglu

Üye
ya arkadaşlar nasıl aktif üye olacağım konu açamıyorum :S

raptorcu73

Üye
Dostum Cok Teşekkurler Galaxy S2 De Denedim Çalıştı Suan 180 Bin Altınım Var. Cok Sağol

Oyunkolik61

Üye
Kesinlikle denemelisin %100 çalışıyor ve hile değil.

- - - Eklendi - - -

Teşekkür etmeyenin kredisi bozulsun inşallah :ehe:ehe
. Ya ben dosyayı indirmek istiyorum ama safari bu dosyayı indirmiyor diyo bu sorunu nasıl çözübilirim

kivana

kivana

Üye
Kardeşim tüm yorumları okudum, glu oyunlarının çoğunda söz konusu hilenin işe yaradığını düşünüyorum fakat aklıma takılan başka bir husus var. Sonuçta en azından google hesabımız androide kayıtlı... Bu hileyi kullanırsak başımız derde girer mi? ve ya herhangi bir sakıncası var mı? Kısacası hile ne derece sağlıklı? Şimdiden emeğin için teşekkürler ;)

ergunsir

Üye
Harika da link nerde

ozkanderya22

Üye
tam çalışmıştı ki daha alışverişi yapamadan silindi tüm krediler.. :(

- - - Eklendi - - -

internet bağlantısını kesince sorun ortadan kalkıyormuş...

karakaplan_61

Üye
linl hani yaw

zero12

zero12

Üye
Saol kardeşim

extra24

Üye
arkadaşlar oyun güncellenince oyuna girdim krediler felan save olayı falan normaldi ama oyundan attı sonra tekrar girdim glu kredisi -9 a inmiş :D

aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa dosyaları tekrar atarak krediyi kullanmaya devam edebilirler.

zero12

zero12

Üye
Dediğin herşeyi yptm olmadı. oyunu tekrar sildim yükledim yine olmadı. Blood And Glory NR de çalıştıramadım. Ama söylediklerini aynen yaptım eğer işe yarasaydı çalışıyor olurdu.

MrFinito

MrFinito

Üye
Sensation XE de nereye aticaz peki?

- - - Eklendi - - -

Sensation XE de nereye aticaz peki?

Troth

Üye
Öncelikle çok teşekkürler. Arkadaşlar bende 130k olan kredi 180k oldu geri ama eksiye dusenlerin dosyayı geri atması sorunu çözmesi lazim

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
allah razı olsun hocam

The East

The East

Üye
Tablette olmuyormu dediklerinin hepsini yaptım yolladım girdim en ucuzundan silah alcaktım almadı zaten 0 kredi .D