Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline sağlık güzel paylaşım olmuş. Ama aklıma takılan birşey var, "tunji hakeem" kim? Bu kişinin üyeliği üzerinden market bağlantısı yapıyor sanırım verdiğin dosya.
xmmtotrkx
Üye
aldıgımız kredı bıtınce aynısını tekrar yapınca 180000 kredı tekrar gelıyormu ??
Sanırım gelmez. Data dosyalarına arkadaşın verdiği datalardaki kredilerin kullanıldığı yazılıyor. Aynı kodlu kredileri tekrar kullandırmaz herhalde.
WhistlePR
Üye
Konu Sahibi
yapamayan arkadaşlar tekrar deneyiniz devamı için begeniyi çok görmeyin
metehantoksoy
Üye
Galaxy S3 için deneyeceğim
Edit: Bomshells için işe yaradı teşekkürler
djenex
Üye
kardeşim çok teşekkürler ancak ben bir türlü yapamadım bunu files dosyasının içerisinde gwallet klasörü yoktu kendim açtım kopyaladım ancak olmadı nerede bi hata olabilir
ozdenizdereli
Üye
ellerine sağlık kardesim biraz ugrastım ama sonunda yaptım tamda diyordum artık bu glu oyunlarının tadı cıkmıyor diye ama hızır gibi yetistin valla
apardan06
Üye
Kardesim allah razi olsun ya bagri oyunda zenginligin tadini cikartiyorum .ddd sevdim zenginlgi
WhistlePR
Üye
Konu Sahibi
Modum ben tunji hakeem diye bir şey göremedim uyarı veya markete girdiğimde bir değişiklik olmadı ama doğrudur tunji hakeem bu N'yi çeken kişide olabilir rica ederim
DRaCuLa474747
Üye
Ben denedim olmadi ayni sekilde telefon markasi samsun galaxy s3 bakiyorum gene eksilerde 10 defa sildim tekrar yukledim olmadi..
ConnorKenway
Üye
Bunların çoğu çalışmıyor ama bi deneyem yine
tılsım_18
Üye
Ck zombies te olmadi neden acaba bi yardim.
ryanbabel68
Üye
çok güzel bi paylaşım allah razı olsun :-)
22emre35
Üye
kardes dedigin gibi yaptı kredi gelmedi kopyalama işlemini pc den yaptım tablat usb baglıyarak işlemi gercekleştirdim bana yardımcı oluran sevinirim anlata bildiysen ne mutlu bana
ahetahet
Üye
tebrik ve tesekkurler
1oyun
Üye
Denendi Çalışıyor Teşekkürler Eline sağlık
emrahdogukan
Üye
ben 180 000 krediyi bitirdim simdi ne yapicaz yine para yok oyunda bile acizzzz ama cok tesekkurler cok guzel paylasim sanirim para
bitince bir daha olmuyor
fotino21
Üye
Çok sağol, bide gameloft u da bulsan mükemmel olur