ROOTSUZ!! GLU OYUNLARI İÇİN BEDAVA 180.000 NAKİT(KREDİ) TheWhistlePR Farkıyla !

Sponsorlu Bağlantılar

71fatih

71fatih

Üye
çalıştı teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: vdere

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Kardesm sen adamn dibisin :)

beratkar

Üye
Wayy Çokkk teşekkürler.. :)))

blackkidle

Üye
Yaw ace 2 kullanıyom dedıklerını yaptım ama şu gizli dosyaları görme olayını açamadım dedıgın programıda indirdim her yerini karıştırdım yok gizlilikle bi alaka delircem bi el atın

hellthelast1

Üye
Selam.a beyler benim merak ettiğim bu olayı yaptıktan sonra oyunda güncelleme yapabiliyormuyuz ? yani yeni silahlar harita vs.. şeyler geliyormu

blackkidle

Üye
arkadaslar kafayi yicem bi ilgilenin ya. Bisiler yaptm ama blood and gloryde -7000 glu gosteriyo. Commender da 0 glu lutfen yardm edin ya !!

bejum3

bejum3

Üye
:tşk:

Kerim.

Kerim.

Üye
çalışıyor cok teşekkürler:alkisartık 188.062 altınım var:aha:

nosman05

Üye
Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa versin. Blod and Glory de çıldırma noktasına gelmiştim ki, verdiğiniz dosya işe yaradı ve krediler tam dediğiniz gibi arttı. Oyun artık zevk vermeye başladı. Çok Teşekkür ederim.

sek00

sek00

Üye
GUN BROS da çalışmıyor.

ersinbakar

ersinbakar

Üye
kesinlikle deneyin glu fena açık vermiş :D

foreverthe

foreverthe

Üye
Kardeşim vallaha çoook çook güzel bir paylaşım. Durmadan üyelik açıp beğenesim var bu konuyu :D

ToRReNeR

Üye
beyler link neredeeeeeee

ozcan_tet

Üye
mükkem fakat nete girdigimde kullandıgım kadarı eksiye düştü ve online oynanan bölümlere girdigimde disconnet veriyor giremiyorum tüm glu oyunlarında single playerlardada hareket ediyor fakat yaratıklara falan vuramıyorsun :S

cemseyyah

cemseyyah

Üye
bilgisayardan yaptım oldu.. teşekkürler

orcusss

orcusss

Üye
teşekkürler

Remember Me

Remember Me

Üye

erkanaymak

erkanaymak

Üye

okanbngl

Üye
kardeş uyguladım para geldi eternity warriors 2 ye alışveriş yaptım çıktım yeniden girdiğimde -23456 para verdi sebei neir yaw