Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
esed avast kaspersenky bunlarda uygulamayi virus olarak gördü dr web de hata yok. uygulaman viruslu. cogu android uygalamasinda virus yok. bir kaçinda var örnegin bu uygulama gibi
(deer hunter2 ) (blood and glory) (blood and glory legend ) google play e gir glu yaz oyunların hepsi cıkar zaten
soyupakhasan
Üye
eline saglik cok ise yaradi
Kimliksiz12
Üye
Paylaşım için
halilagic
Üye
ben gamekiller ile 50.000.000 para yapmıştım hileyi uyguladım altınım 4.000.000 oldu inanilmaz zevkli oldu oyun tek vuruşta nakavt patronlari bile magazada en son çikan silahlari falan alip birde ozelliklerini yukseltince artik siz duşunun oynadigim oyun ETERNITY WARRIORS 2 tesekkurler dostum
gungfu155110
Üye
İnderecegimiz dosya nerede yav
kamilhack91
Üye
Hileyi yapabilen herkes yada hileni paylasandan rica ediyorum! iletisim kurun: facebook.com/kamil.nezerli.11
frontline commando da yapcam hileyi
EagLeEyess
Üye
Bunun Gamelof lusu olsa süper olcak
kewell777
Üye
Telefonunuz rootlu ise freedom dan girin direk istediginiz alışverisi yapın blood glory de oyun sonu getirdim 1 ve 2 sinde
yücel06
Üye
Arkadaşlar dosya nerde biz nie görmüyoruz
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
lort61
Üye
ETERNITY WARRIORS 3 de işe yararmı hile bilen varmı
Kardeş açılmıyor derken linkdeki apkyi indir kur gerekli anlatım konuda mevcut
J.Price
Üye
Arkadaşlar ben de indirdim. Ama internet i açıp oyuna giremedim. Çıktım ekran karardı. Daha sonra error geldi. Tamam deyip Çıktım. Ama internet kapatılınca gire bildim.
casiii
Üye
Olmuyor arkadasim blood end glory de bi ise yaramiyo kac kere denediysem sonuc basarisiz ustelik -40 glu gorunuyo kendi kazandiklarim da silindi