Root çok gereklimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Root çok gereklimi
Arkadaşlar bende xperia neo var.telefon daha 4 aylık ama garantisi gitmesin die rootlamadım..

Sizce rootlamalımıyım..+ları nelerdir.eğer garanti gittikten sonra telefon ya bozulursa die kuşkularım var.ayrıcada böyle bir risk almaya değer mi..

bişi daha sorcam.birde telefonun mesela titreşimi bozulsa garanti dışına çıkınca yaparlarmı.bi arkadaş bana telefonu rootlayınca sadece yazılımsal yönden garantiden çıkar demişti bu doğrumu...

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

monibrasco12

Üye
rootla yüzde yüz daha fazla performans alırsın

StunnerDead

StunnerDead

Üye
evet kalır ... Benimde android 2.2 versiyon tablet pc var ama root yapmayı beceremedim bir türlü.

monibrasco12

Üye
Root geri aliniyo unrootla

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Garantiye yollar iken silinebilir unroot ile..Yani böylece garantiden çıkmamış olur.Ayrıca titreşimi de yaparlar serviste..

Del Rey

Del Rey

Üye
Çok gerekli benim için. Sistemde yetkin %100 oluyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Benim için çok gerekli değil.

Superfan

Superfan

Üye
Benimkide 4 - 5 aylık bende düşünüyorum.Şöyle güzel bir CM rom yüklerim.Stabil olması içinde 1.4 GHz OC yaparım.Gereksiz uygulamaları silerim ama yapamıyorum işte! :D Bu facebook felan bunları hep silmek istiyorum.WhatsApp / facebook bana gereksiz uygulamalar..

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Benimkide 4 - 5 aylık bende düşünüyorum.Şöyle güzel bir CM rom yüklerim.Stabil olması içinde 1.4 GHz OC yaparım.Gereksiz uygulamaları silerim ama yapamıyorum işte! :D Bu facebook felan bunları hep silmek istiyorum.WhatsApp / facebook bana gereksiz uygulamalar..
Nasıl silemiyorsun yahu :D İstersen formatla gitsin ;)

Superfan

Superfan

Üye
Yok Whatsapp diye bir şey kurmuş göndermişler.Sanki kullanacam...Hep geri yükleniyor.Bende sürümleri kaldırdım direk.

- - - Eklendi - - -

Silemiyoruz.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu işlemleri yapmaya karar verdim ama eğer ya yaparken telefon kapanırsa ..sonra bana kim yardımcı olcAK BU KONUDA

• Beğen
Superfan

Superfan

Üye
Bu tarz sorun çıkarsa jig diye bir şey varmış herhalde.USB yerine sokuyormuşsun.Telefon yazılımını yeniden yüklüyormuş.Galaxy Ace için olanı görmüştüm.15 TL imiş.Emin değilim.Araştır öğren.Kapanırsa en kötüsünde 40 tl verip açtırıyormuşsun herhalde.Bilmiyorum işte..

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
arkadaşlar bu işlemleri yapmaya karar verdim ama eğer ya yaparken telefon kapanırsa ..sonra bana kim yardımcı olcAK BU KONUDA
Enes abim bilmiyor isen yapmamanı öneririm yazılımsal sorunlar çıkabilir ortaya.

- - - Eklendi - - -

Bu tarz sorun çıkarsa jig diye bir şey varmış herhalde.USB yerine sokuyormuşsun.Telefon yazılımını yeniden yüklüyormuş.Galaxy Ace için olanı görmüştüm.15 TL imiş.Emin değilim.Araştır öğren.Kapanırsa en kötüsünde 40 tl verip açtırıyormuşsun herhalde.Bilmiyorum işte..
O aleti sürekli rom atıp silenler alıyor genelde :) Bunun yerine programlar var :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende facebook gibi bileşenlerden kurtulmak istiyorm ama simem imkansız, sisteme gömülmüş. Kaldırma yok.

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Garantinin bitmesini bekle Enes :oke: Eğer performansında bi sorun yoksa hiç bulaşma bilmeden daha kötü yapabilirsin cihazı ;) Ki bildiğim kadarıyla sen cihazından memnun birisin garantinin bitmesini beklemelisin tavsiye.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Garantinin bitmesini bekle Enes :oke: Eğer performansında bi sorun yoksa hiç bulaşma bilmeden daha kötü yapabilirsin cihazı ;) Ki bildiğim kadarıyla sen cihazından memnun birisin garantinin bitmesini beklemelisin tavsiye.
kardeşim benim garanti bitti mi benim için neo da biter.yani herhalde değiştirim iki sene sonraya

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
aslında performanstan memnunum da ben 4.04 rom atmak istiyorum rootlamaya gerek varmı benim için performansta sorun yok ama ice cream hosuma gidiyor..aslında root atsaydım ilk işim otomatik sensörü kapatıp parlaklığı istediğim gibi değiştirmekti..

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
kardeşim benim garanti bitti mi benim için neo da biter.yani herhalde değiştirim iki sene sonraya
Hm o zaman rootlama hakkında tam donanıma sahip olan birinden yardım iste kardeşim ;) Burdan duyurulur yardım edin arkadaşa :megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt