Root çok gereklimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Superfan

Superfan

Üye
Enes yapacaklarınız söyliyeyim.6 Ay daha bekle.Garantisi bitsin.Ondan sonra bir program var.İndiriyorsun.Tıklıyorsun.Root oldu yazıyor.Ahada root oldu.Tekrar tıklıyorsun.O zaman da unroot oldu diyor.Bu kadar basit olabiliyor.Ama elektrikler gitti...aha..bittin işte.En kötüsünde telefonun donanımı yanar bitersin.En iyisinden yazılım zarar görür.Bir telefoncuya götürsen senden en az 40TL alır ayrıca telefonuna zarar verebilir, parça sökebilir.

Yani garantisi bitsin.Root ederiz.Benimki de 4 aylık.Beraber yaparız root işini.Şimdi boş yere zorlamıyalım .D

- - - Eklendi - - -

:hmmm Ben görev yöneticisisinden direk kaldırıyorum abim :hmmm

Sen o yöneticiyi kapatamadan geri açılıyor :D

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Enes yapacaklarınız söyliyeyim.6 Ay daha bekle.Garantisi bitsin.Ondan sonra bir program var.İndiriyorsun.Tıklıyorsun.Root oldu yazıyor.Ahada root oldu.Tekrar tıklıyorsun.O zaman da unroot oldu diyor.Bu kadar basit olabiliyor.Ama elektrikler gitti...aha..bittin işte.En kötüsünde telefonun donanımı yanar bitersin.En iyisinden yazılım zarar görür.Bir telefoncuya götürsen senden en az 40TL alır ayrıca telefonuna zarar verebilir, parça sökebilir.

Yani garantisi bitsin.Root ederiz.Benimki de 4 aylık.Beraber yaparız root işini.Şimdi boş yere zorlamıyalım .D
6 ay sonra bitmiyorki garanti daha 20 ay var yawww offf....peki rootlamadan telefona 4.04 rom atabilirmiyim.orjinal 4.04 teki gibi diğer romlarda sorun yokmuş...

Superfan

Superfan

Üye
O romu atmak için root dan daha fazlası da gerek.Bir sürü riskli iş var.Root işin kolayı.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
6 ay sonra bitmiyorki garanti daha 20 ay var yawww offf....peki rootlamadan telefona 4.04 rom atabilirmiyim.orjinal 4.04 teki gibi diğer romlarda sorun yokmuş...
Öyle bi olay yok kardeşim rootlamadan yazılım atmak mümkün değil... Yaptığında zaten rootlamak..

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

Sen o yöneticiyi kapatamadan geri açılıyor :D
Nasıl yani :hmmm Sildikten sonra göremiyorum ben bir daha :D

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
eee peki furkan 4.04 dem memnun değildi nasıl 2.3.4 rom attı telefonuna root yapmamış ki...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt