RomPatcher v3.1 - For Cookers | Rofs'a Gömülebilir Mod Versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
RomPatcher v3.1 - For Cookers | Rofs'a Gömülebilir Mod Versiyonu
RomPatcher'in .sis uzantılı halini Siscontents ile parçalayıp yazılıma gömerseniz, çalıştırdığınızda "Not found" hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunla karşılaşmamak için RomPatcher'in yazılıma gömülebilir halini kullanmanız gerekir.

RomPatcher v3.1 - For Cookers indirmek için

Ayrıca RomPatcher entegresini tam yapabilmek için herhangi bir Resource\Starter*.rsc dosyasını açıp, en gereksiz dosya adı yerine RPPAuto.exe yazıp kaydetmelisiniz. RSCEdit programını kullanmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Headbang95 ve mc.a

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

Süleyman

Süleyman

Üye
:tşk:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
patchler auto olurmu acaba. Yoksa her açılışta tekrarlarmıyız? . Teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Starter arm yi düzenliyorum rsc editörle zaten rompatcher la ilgili bişey var kullandığım starter da onu değiştirip Sys\bin\rppautoexe yapıyorum ama olmuyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Starter arm yi düzenliyorum rsc editörle zaten rompatcher la ilgili bişey var kullandığım starter da onu değiştirip Sys\bin\rppautoexe yapıyorum ama olmuyor :)

Harf büyüklükleri önemli olabilir, dikkat etmelisin. Bir de RPPAuto.exe olacak :) Bizde oluyor böyle ama şuan CFW'mizde kullanmıyoruz.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye

Harf büyüklükleri önemli olabilir, dikkat etmelisin. Bir de RPPAuto.exe olacak :) Bizde oluyor böyle ama şuan CFW'mizde kullanmıyoruz.
Buraya yazdığım gibi yazmıyorum oraya tabide bilmiyorum çalıştıramadım biraz daha uğraşıyım :)

Headbang95

Üye
bunu arıyordum teşekkürler Furkan abi. Deneyeyim ben de, olacağını düşünüyorum :)

- - - Eklendi - - -

Ben de işe yaradı, tekrar teşekkürler :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Rambo sana hazırladığım mod sadece sistem dosyası olacak, başlangıçta rompatcher başlamayacak ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
Sadece bununla kalmayacak, daha yeni modlar da gelecek ;)

Headbang95

Üye
Aklıma takılan birşey var. Zaten editlediğim starter dosyası içinde girilmiş RPPAuto vardı.. Ama uzantısı ".exe" değil ".ex$" şeklindeydi.. Ben sadece onu ".exe" yaptım. Sorun öyle çözüldü. Yaptığım doğru mu ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Aklıma takılan birşey var. Zaten editlediğim starter dosyası içinde girilmiş RPPAuto vardı.. Ama uzantısı ".exe" değil ".ex$" şeklindeydi.. Ben sadece onu ".exe" yaptım. Sorun öyle çözüldü. Yaptığım doğru mu ?

Doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt