[ROM][NB6][S5UI-FDN V5 4.3 ROM ] HIZLI & STABİL

berfo98

Üye
Rom çok güzel ve stabil telefonuma kurdum çok beğendim emeği geçen herkese teşekkür ederim sadece 1 sorum olcaktı v5.1 in v5 den farkı ney ? ve onuda cwmdenmi flashlıcaz

Tepkiler: GökhanERMCLR
    Konu Sahibi
Rom çok güzel ve stabil telefonuma kurdum çok beğendim emeği geçen herkese teşekkür ederim sadece 1 sorum olcaktı v5.1 in v5 den farkı ney ? ve onuda cwmdenmi flashlıcaz

v5 kurulu iken v5.1 i Recorvery romu silmeden (CWM,TWRP,PHİLZ VS.) den flashlıycaksın.. TWRP recorvery tavsiye ederim...

berfo98

Üye
V5.1İN V5 DEN FARKI NEDİR ?

maholan

Üye
konuyu açan arkadaşım v6 çıktı bugün sabah onuda ekle istersen. v6 final oldu arkadaşlar herekese desteğinden dolayı teşekkür ediyorum artık g2 kullanıcısıyım

Tepkiler: Kontrol ve The Shadow
    Konu Sahibi
konuyu açan arkadaşım v6 çıktı bugün sabah onuda ekle istersen. v6 final oldu arkadaşlar herekese desteğinden dolayı teşekkür ediyorum artık g2 kullanıcısıyım

Baktım ama v6 diye bir link göremedim link i buraya atarsanız konuya ekleyebilirim..

kardeş v4 sürümü megaya upload edebilir misin

Tepkiler: GökhanERMCLR
Kardeş v5 le 5.1 arasinda ne fark var bide v5 te kasma falan oluyor mu

GreaTH

Üye
V6 Final Sürümü Olarak Yapiliyor Daha Cikmadi.

kardeş NB6 ile NA7 arasında ne fark var

vega1977

Üye
V5.1 update v5 in üzerine kurun iki tane v6 version u var bi tanesi hatasız diğerinde 2 küçük bug var maholan arkadaşım bu yüzden bug lu olanı kaldırdı ama o saf s5 ti

Maximien

Üye
Resimler gitmiş herhalde yenileye bilirsen sevinirim dostum. Teşekkürler.

v4 link ölü kardeş yenileyebilir misin. teşekkürler

s.a hocam ben galaxy s3 yapacagım ilk yapışım olacak nasıl yapacagım ne program gerekiyor size zahmet olmazsa anlatırmısınız

burom nasıl tavsiye ediyormusunuz arkadaşlar