Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

emrah166

Üye
sir hocam gappsı paylaşabilir misiniz?

spazmol

spazmol

Üye
Bu günkü kullanımım arkadaşlar

Birde telefon ilk yüklediğimden şu An çok daha hızlı çalışıyor arama ekrani daha erken gelmeye başladı bence kullanmak isteyenler varsa deneyebilirler
(Dip not : 43mblik gapps dosyası yüklüdür)

Son düzenleme:

met2534

Üye
Yeni sürüm 14.03.2015 ... hayırlı olsun

• 2015-03-14: CM-12.0 20150314-UNOFFICIAL
    MD5SUM: fc56c6a70c5f140538587476f1e3344d
    • media_profiles: [TEMP] temporarly disable 720p recording for back camera
    • uevent: Set perm of dev/ledflash as R/W
    • BoardConfig: Enable some healthd charger options
    • device: Updated liblight
    • device: Removed deprecated egl.cfg
    • prop: Disable offload audio
    • rootdir: Increase zram disk size to 256mb on 512mb devices
    • rootdir: Increase Swappiness to 100
    Credits for various changes goes to: Christopher83, sirmordred.
Sayın arkadaşlar bu sürümü bir türlü indiremedim çünkü , site açılmıyor. xda da

bayfeat

bayfeat

Üye
Sayın arkadaşlar bu sürümü bir türlü indiremedim çünkü , site açılmıyor. xda da
kardeşim dns ayarını değiştir sayfa görüntülenemiyor hatası alıyordum bende :) 8888-8844 yap dns ayarını acılır...

met2534

Üye
Çok teşekkür ederim sağol.

özal_92

Üye
gapps dosyası romum içinde yükmülümü hocam ?

ghost37

Üye
el feneri düzelmiş mi kuruyorum

spazmol

spazmol

Üye
Açılıp kapanıyor

ghost37

Üye
ne el feneriymiş bea

özal_92

Üye
gaaps dosyası ayrı olarak alt linkte verilmiştir.
usta analatamadığım şey "spazmol" arakadaşımız 43 mb lik gapps yüklüdür demiş ben o 43 mb lik gappsı bulamadım alt linkte verilen gapps 155 mb ben zaten google uygulamalarını kullanmam bi playstore ve g mail tmm başaka hiç birini kullanmam "spazmoll" arkadaşın kullandığı 43 mb lik gapps ın linkini veriri se çok sevinirim kuracam o yüzden kuramadım teşekkürler.

spazmol

spazmol

Üye
Bi bakayım atayım hemen
Buyur

• Beğen
Tepkiler: özal_92
spazmol

spazmol

Üye
eyvallah çok teşekkürler indiriyorum :)
Rica ederim bak ilk gün telefon gayet yavaş çalışacak ondan sonra açılacak telefon çok yavaş deyipte silme hemen [emoji2]
Birde telefonda alarm sesi yok alarm çalmıyor ama alarm ayarlarından titreşimi açınca sadece titreşim çalıyor

özal_92

Üye
Rica ederim bak ilk gün telefon gayet yavaş çalışacak ondan sonra açılacak telefon çok yavaş deyipte silme hemen [emoji2]
Birde telefonda alarm sesi yok alarm çalmıyor ama alarm ayarlarından titreşimi açınca sadece titreşim çalıyor
merak etme silmem tekrar tşk bi deneyelim bakalım lolipopu :)

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Hocam Ben romu indirdim kurmak Icin gereken butun islemleri yaptim. Kurmaya basladigimda detected ext4 diyor ve yuklemiyor. Yuklemesini 80 dakika bekledim ama yinede yuklemedi.
Hocam yardimci olun lutfen.

spazmol

spazmol

Üye
Hocam Ben romu indirdim kurmak Icin gereken butun islemleri yaptim. Kurmaya basladigimda detected ext4 diyor ve yuklemiyor. Yuklemesini 80 dakika bekledim ama yinede yuklemedi.

Hocam yardimci olun lutfen.
İlk olarak Cwm nin Son sürümünü yükleyeceksin ondan sonra wip işlemlerini yapacaksın ve romu kuracaksın başka bir işlem yok belki yüklerken bir şeyi yapmayı unutmuşsundur

haydelanduka

haydelanduka

Üye
İlk olarak Cwm nin Son sürümünü yükleyeceksin ondan sonra wip işlemlerini gap scams ve romu kuracaksın başka bir işlem yok belki yüklerken bir şeyi yapmayı unutmuşsundur
Hocam yaptigim islemleri anlatiyorum.
Wipe data factory reset
Wipe cache
Format system
Format cache
Format data and data media
Sonrada SD kartima atiigm cm 12 non son surumunu flashlamaya basladim ancak
Detected filesystem ext 4 /dev/block falam fiyr gidiyor be android simgesinin karnindaki mavi cokgen donuyor ama hicbir ilerleme olmuyor. Soyledigim gibi 80 dakika bekledim. Olmayinca bataryayi cikartip birdaha denedim yine olmadi. Lutfen yardim edin.

spazmol

spazmol

Üye
Valla ben ilk defa böyle bir sorun gördüm onun için birsey diyemeyeceğim diğer bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa makbule geçerler

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Valla ben ilk defa böyle bir sorun gördüm onun için birsey diyemeyeceğim diğer bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa makbule geçerler
Hocam six linki baska bit siteye upload edebilir misiniz? Media fire kapatilmis bir site.
Cunku ilk indirdigimide de installation aborted hatasi almistim tekrar yuklemistim. Cok sīkīnti oluyor media fire.

Üst Alt