Bend puffinden indirdim hocamDnsi değiştirip indirebilirsin ben telefondan indirdimde kurdum![]()
by kpnuda en iyi puffin ama indirrken telefonu here dusurdum kapandi. Sonra Ben tekrar actim ve indirme kaldogi yerden devam etti o yuzden olabilor mi? Dosya hatali midir acaba?Tamam hocam.Büyük ihtimalle olabilir tekrar indirmen daha sağlıklı olur
kardeş ben dün gece yükledim romu ilk açıldığında bu ayarları yaptığımız menüde yani bu mail hesabı nı istediği yere kadar çok yavaş çalıştı sonundada durduruldu hatası verip tekrar başa aldı zorunda kaldım 4-5 kez falan denedim hep aynı hatayı verdi sonra yeniden başlattım bi şekilde geçtim orayı normal kullanım için stabil geldi ama 3g yi açıp nete falan girdiğimde aşırı kasıyor uygulama falan yüklerken net falan açıldımı iyi kasıyor yani linkte verildiği gibi yükledim ama içim rahat etmedi en iyi şekilde nasıl yüklenir cwm nin başından sonuna talimatlerı yazsan ayrıntılı şekilde sonra nebileyim ayrıyten yüklemem gereken prolar varmı performans için yada farklı kernel yüklemelimiyim en güzeli hangisi bu konularda bilgilendirirsen cok sevininirm şimdeden teşekkürler..Bu günkü kullanımım arkadaşlar
Birde telefon ilk yüklediğimden şu An çok daha hızlı çalışıyor arama ekrani daha erken gelmeye başladı bence kullanmak isteyenler varsa deneyebilirler
(Dip not : 43mblik gapps dosyası yüklüdür)
Ben yaptıklarımi söyleyeyim sana wip cache wip data format system cacha data sd kartkardeş ben dün gece yükledim romu ilk açıldığında bu ayarları yaptığımız menüde yani bu mail hesabı nı istediği yere kadar çok yavaş çalıştı sonundada durduruldu hatası verip tekrar başa aldı zorunda kaldım 4-5 kez falan denedim hep aynı hatayı verdi sonra yeniden başlattım bi şekilde geçtim orayı normal kullanım için stabil geldi ama 3g yi açıp nete falan girdiğimde aşırı kasıyor uygulama falan yüklerken net falan açıldımı iyi kasıyor yani linkte verildiği gibi yükledim ama içim rahat etmedi en iyi şekilde nasıl yüklenir cwm nin başından sonuna talimatlerı yazsan ayrıntılı şekilde sonra nebileyim ayrıyten yüklemem gereken prolar varmı performans için yada farklı kernel yüklemelimiyim en güzeli hangisi bu konularda bilgilendirirsen cok sevininirm şimdeden teşekkürler..
teşekkürler kardeşim sen uygulama yüklerken durduruldu die hata alıyorumusun ?Ben yaptıklarımi söyleyeyim sana wip cache wip data format system cacha data sd kart
Wip dalvik cache ondan sonra romu ve gapps yükledim sonra wip cache wip dalvik cache yaptım sonra dediğin gibi başta kurulumda hata çok veriyor onu bir şekilde bende geçtim ondan sonra Dosyalarimi yukledim iste bende ilk basta cok kasma oldu ama su an gayet guzel kullaniyorum ek birsey yuklemeye gerek yok bence
Denemek lazim denemeden bilemeyiz.şuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkerneli yüklesem olurmu daha iyi performans alabilirmiyim yoksa sıkıntı çıkarırmı
ama gorsellik acisindan cm12 cok guzel finalini bekliyorum bu romun sarj 2-3 gunden sonra kullanmiyor bile ama 3g de internete girmedigin surece benim deneyimlerim bunlar 

SD kartı vfat formatında formatlaUsta ben son surumu ve 43mb gapps ve o arkadasin bahsettigi kerneli yukledim sikintisiz ilk ayarlari yaptim kasma bende nadir yasaniyor oynadigim carx drift racing i cok ama cok az kasmayla oynadim yok denebilir bi kasma kerneldeki overclock ve i/o cok fazlalazmis kernel sayesinde ben performans olarak 1824 mhz intertivecx ve i/o olarak vr kullaniyorum bende o kadar sorun yok sanki final surum hissi veriyorama gorsellik acisindan cm12 cok guzel finalini bekliyorum bu romun sarj 2-3 gunden sonra kullanmiyor bile ama 3g de internete girmedigin surece benim deneyimlerim bunlar
Arkadaslar ben oyun için cwm yi dusurup g-wonder v2 romu kurdum ama 1.70 hafıza gitti onu nasıl geri getirebilirm lütfenn yardimcı olun acillll![]()
Söylediğin hataların hiçbiri bende yok telefonun açılması en fazla 1.5 dk felan sürüyor Ha stabil istiyorsan Cm 10.1 plus yükleyebilirsinen son güncelleme romu kurdum keşke kurmasaydım diyorum illallah ettim her açılışta android yeni sürüme güncelleniyor diyor en az 7dk bekliyorum, çok hantal, sürekli sistem durdu hatası, ayarlar durdu hatası, whatsapp durdu hatası vs alıyorum. Bana stabil bir ROM önerebilecek var mı?
Kullandığım uygulamalar; Facebook, Twitter, Instagram, Soundcloud, WhatsApp, Swarm vs. oyun felan oynamam.
Beklemedeyim umarım birileri cevap yazar
Bu arada tavsiyem stabil bir sürüm gelene kadar beklemeniz.
Kurulumu nasıl yaptığını tek tek anlatma imkanın var mı? Tekrar kurayım bende ona göre.SD kartı vfat formatında formatla
Söylediğin hataların hiçbiri bende yok telefonun açılması en fazla 1.5 dk felan sürüyor Ha stabil istiyorsan Cm 10.1 plus yükleyebilirsin
SD kartı vfat formatında formatla
wip cache wip data format (system, cache, data, sd kart)Kurulumu nasıl yaptığını tek tek anlatma imkanın var mı? Tekrar kurayım bende ona göre.
Önemli değil bizde Sora Sora öğrendikBen cwm den formatlamistim ama turunu bilmiodun ilk once default ,ext4 ,bide ntfs olarak yapmistim vfat olduginu bseydim sormazdim cevap icin tesekurler

Kernel de yükledin mi? kurulumda hata ROM flaslandığında hata verip kuruluma devam etti mi? şuan tekarar kuracağım umarım problem çözülür.wip cache wip data format (system, cache, data, sd kart)
Wip dalvik cache ondan sonra romu ve gapps yükledim sonra wip cache wip dalvik cache bu kadar