tema motoru cm12'ye daha yeni yeni eklenmeye başlandı bu yüzden böyle sorunların olması doğal ileriki sürümlerde cm takımı stabil hale getirirTema uygulamayı denediniz mi peki?Farklı tema uygulayınca telefon takılıp kalıyor;sürekli reset atıyor kendi kendine
Diğer özellikleri iyi gibi şu anda.Ben gapps kullanmıyorum.Belki o yüzden sorun yaşamamış olabilirim.
şuan dışardayım eve gidince paylaşabilirsem(şu sıralar net hızında sorunlarla karşılaşıyorumSir hocam gapps dosyanizi bizlere paylaşabilir misiniz cm12 yi kullanmayı çık istiyorum ama düzgün bir şekilde kullanmadım bir türlü birde hocam teli yeniden başlayınca bende uzun sürdü öylemi yoksa yanlış yüklemeden dolayımıdır
) paylaşırımsd kartın üzerine kurma ilk sürüm için geçerliydi ve christopher ile arco sorunu çözdüler şuan artık rom ana belleğe kuruluyor(yani olması gereken yere) o yüzden sdkartın romun çalışma hızını etkileyeceğini sanmıyorumsagol hocam eline saglık. hocam birşey soracaktım cm12 hafıza kartına kuruluyor takılmaların sebebi hafıza kartının okuma yazma hızı ile olabilirmi ? eğer bu yüzdense size bir sorum olacak bu hafıza kartlarının ayırma boyutları var yüksek ayırma metodu kullanılırsa hızlanırmış okuma hızı, yazma hızıda düşermis bu durumda romun daha iyi çalışması için hafıza kartını ne tür bir ayırma boyutu ile bicimlendirerek cm12 kurmalıyız belki takılma ve hız konusunda bu bilgi yardımcı olabilir. bilginiz varmıdır ? arkadaşlar bu konu ile bilginiz var ise sizdende bilgi almak isterim.![]()
Ne zaman musait olursanıztema motoru cm12'ye daha yeni yeni eklenmeye başlandı bu yüzden böyle sorunların olması doğal ileriki sürümlerde cm takımı stabil hale getirir
şuan dışardayım eve gidince paylaşabilirsem(şu sıralar net hızında sorunlarla karşılaşıyorum) paylaşırım
sd kartın üzerine kurma ilk sürüm için geçerliydi ve christopher ile arco sorunu çözdüler şuan artık rom ana belleğe kuruluyor(yani olması gereken yere) o yüzden sdkartın romun çalışma hızını etkileyeceğini sanmıyorum
teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğin için. hayatında başarıların daim olsun ...tema motoru cm12'ye daha yeni yeni eklenmeye başlandı bu yüzden böyle sorunların olması doğal ileriki sürümlerde cm takımı stabil hale getirir
şuan dışardayım eve gidince paylaşabilirsem(şu sıralar net hızında sorunlarla karşılaşıyorum) paylaşırım
sd kartın üzerine kurma ilk sürüm için geçerliydi ve christopher ile arco sorunu çözdüler şuan artık rom ana belleğe kuruluyor(yani olması gereken yere) o yüzden sdkartın romun çalışma hızını etkileyeceğini sanmıyorum

tamam el fenerini çözmüşsünde bizimkini nasıl düzeltiriz sıf el feneri için kullanmıyom programları sevmiyom bi yardımcı olsanroot yetkisi ilk cm12'den itibaren vardı sadece aktifleştirmen gerek(bu aktifleştirme işlemide güvenlik gereği çünkü sen izin vererek sorumluluğu üzerine alıyorsun)
aktifleştirmek için: Ayarlar->geliştirici seçenekleri->root access-> apps and adb yada sadece apps
lagın nedeni gapps. o yüzden mümkün olduğunca düşük boyutlu gapps kullanmanızı öneririm ben kendime bir tane yaptım onu kullanıyorum 23 mb sadece playstore ve rehber senkronizasyonu var diğer tüm gereksizleri sildim benim telefonumda şuan cm12 cm11'den iyi diyebilirim
birde son sürümle ram'da ek 26 mb artış oldu bu da telefonu yine rahatlattı diyebiliriz.
yalnız arcoyu anlamak güç. Hatalı olan el fenerini çözdümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuan gayet iyi çalışıyor fakat arco en son build'e eklemedi neden bilmiyorum garip...
tamam el fenerini çözmüşsünde bizimkini nasıl düzeltiriz sıf el feneri için kullanmıyom programları sevmiyom bi yardımcı olsan
teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğin için. hayatında başarıların daim olsun ...![]()
[KERNEL][3.4.106][LP][ION] K^Kernel 3.4.106 v2.0 for LP 5.0 [11/03/2015]
OC_EXUV =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(+Daha çok batarya tasarrufu)
OC_UV =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız()
Normal olarak OC_UV versiyonu(kullanım) stabildir.OC_EXUV versiyonu biraz laglara sebebiyet verebilir.Tercihe göre indirebilirsiniz.
bu kernel versiyonundan yeterince verim alamazsanız batarya tasarrufu üzerine tasarlanmış bir kerneldir.OC_EXUV =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin (+Daha çok batarya tasarrufu) belirtilmiş.Batarya tasarrufu için ayarlarda değişim yapmamız gerekiyor mu?Yada genel olarak performans ayarlarında ne önerirsiniz daha uzun batarya ömrü için?
bu hata ne