Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Bence nisanın yaptığı Xperia temalı rom galaxy Wonder için en iyi lolipop romu. Şuan o romdan yazıyorum ve herşeyi süper

sir mordred

sir mordred

Üye
Tema uygulamayı denediniz mi peki?Farklı tema uygulayınca telefon takılıp kalıyor;sürekli reset atıyor kendi kendine :(

Diğer özellikleri iyi gibi şu anda.Ben gapps kullanmıyorum.Belki o yüzden sorun yaşamamış olabilirim.
tema motoru cm12'ye daha yeni yeni eklenmeye başlandı bu yüzden böyle sorunların olması doğal ileriki sürümlerde cm takımı stabil hale getirir
Sir hocam gapps dosyanizi bizlere paylaşabilir misiniz cm12 yi kullanmayı çık istiyorum ama düzgün bir şekilde kullanmadım bir türlü birde hocam teli yeniden başlayınca bende uzun sürdü öylemi yoksa yanlış yüklemeden dolayımıdır
şuan dışardayım eve gidince paylaşabilirsem(şu sıralar net hızında sorunlarla karşılaşıyorum :)) paylaşırım
sagol hocam eline saglık. hocam birşey soracaktım cm12 hafıza kartına kuruluyor takılmaların sebebi hafıza kartının okuma yazma hızı ile olabilirmi ? eğer bu yüzdense size bir sorum olacak bu hafıza kartlarının ayırma boyutları var yüksek ayırma metodu kullanılırsa hızlanırmış okuma hızı, yazma hızıda düşermis bu durumda romun daha iyi çalışması için hafıza kartını ne tür bir ayırma boyutu ile bicimlendirerek cm12 kurmalıyız belki takılma ve hız konusunda bu bilgi yardımcı olabilir. bilginiz varmıdır ? arkadaşlar bu konu ile bilginiz var ise sizdende bilgi almak isterim. :)
sd kartın üzerine kurma ilk sürüm için geçerliydi ve christopher ile arco sorunu çözdüler şuan artık rom ana belleğe kuruluyor(yani olması gereken yere) o yüzden sdkartın romun çalışma hızını etkileyeceğini sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: isoy ve bayfeat
spazmol

spazmol

Üye
tema motoru cm12'ye daha yeni yeni eklenmeye başlandı bu yüzden böyle sorunların olması doğal ileriki sürümlerde cm takımı stabil hale getirir

şuan dışardayım eve gidince paylaşabilirsem(şu sıralar net hızında sorunlarla karşılaşıyorum :)) paylaşırım

sd kartın üzerine kurma ilk sürüm için geçerliydi ve christopher ile arco sorunu çözdüler şuan artık rom ana belleğe kuruluyor(yani olması gereken yere) o yüzden sdkartın romun çalışma hızını etkileyeceğini sanmıyorum
Ne zaman musait olursanız

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
bayfeat

bayfeat

Üye

teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğin için. hayatında başarıların daim olsun ...:)

• Beğen
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Teşekkürler hocam.

• Beğen

ghost37

Üye
root yetkisi ilk cm12'den itibaren vardı sadece aktifleştirmen gerek(bu aktifleştirme işlemide güvenlik gereği çünkü sen izin vererek sorumluluğu üzerine alıyorsun)
aktifleştirmek için: Ayarlar->geliştirici seçenekleri->root access-> apps and adb yada sadece apps
lagın nedeni gapps. o yüzden mümkün olduğunca düşük boyutlu gapps kullanmanızı öneririm ben kendime bir tane yaptım onu kullanıyorum 23 mb sadece playstore ve rehber senkronizasyonu var diğer tüm gereksizleri sildim benim telefonumda şuan cm12 cm11'den iyi diyebilirim
birde son sürümle ram'da ek 26 mb artış oldu bu da telefonu yine rahatlattı diyebiliriz.
yalnız arcoyu anlamak güç. Hatalı olan el fenerini çözdüm şuan gayet iyi çalışıyor fakat arco en son build'e eklemedi neden bilmiyorum garip...
tamam el fenerini çözmüşsünde bizimkini nasıl düzeltiriz sıf el feneri için kullanmıyom programları sevmiyom bi yardımcı olsan

sir mordred

sir mordred

Üye
tamam el fenerini çözmüşsünde bizimkini nasıl düzeltiriz sıf el feneri için kullanmıyom programları sevmiyom bi yardımcı olsan

tam fonksiyonel el feneri için kernel yamasının ve birkaç yamanın kaynaştırılıp yeni bir build yapmak lazım fakat şuanlık programlarla halletmenizi öneririm. bir sonraki sürümde arco muhtemelen yamaları ekler ve el feneride çözülmüş olur inşAllah
teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğin için. hayatında başarıların daim olsun ...:)

eyvallah kardeşim hepimizin inşAllah.. ;)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve kosovali41
WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
[KERNEL][3.4.106][LP][ION] K^Kernel 3.4.106 v2.0 for LP 5.0 [11/03/2015]

OC_EXUV = (+Daha çok batarya tasarrufu)

OC_UV = ()

Normal olarak OC_UV versiyonu(kullanım) stabildir.OC_EXUV versiyonu biraz laglara sebebiyet verebilir.Tercihe göre indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
isoy

isoy

Üye
[KERNEL][3.4.106][LP][ION] K^Kernel 3.4.106 v2.0 for LP 5.0 [11/03/2015]

OC_EXUV = (+Daha çok batarya tasarrufu)

OC_UV = ()

Normal olarak OC_UV versiyonu(kullanım) stabildir.OC_EXUV versiyonu biraz laglara sebebiyet verebilir.Tercihe göre indirebilirsiniz.

OC_EXUV = için (+Daha çok batarya tasarrufu) belirtilmiş.Batarya tasarrufu için ayarlarda değişim yapmamız gerekiyor mu?Yada genel olarak performans ayarlarında ne önerirsiniz daha uzun batarya ömrü için?

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
OC_EXUV = için (+Daha çok batarya tasarrufu) belirtilmiş.Batarya tasarrufu için ayarlarda değişim yapmamız gerekiyor mu?Yada genel olarak performans ayarlarında ne önerirsiniz daha uzun batarya ömrü için?
bu kernel versiyonundan yeterince verim alamazsanız batarya tasarrufu üzerine tasarlanmış bir kerneldir.

bu versiyonda %35 performans, %65 batarya olarak düşenebilirsiniz.Çoğunluk pil'e ayrılmıştır.Voltaj değerleri diğer versiyona göre daha düşüktür buda kesintilere sebebiyet verecektir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: isoy
spazmol

spazmol

Üye
Arkadaşlar şu An cm12 kullanıyorum tek sıkıntım birisi aradığı zaman ekran aşırı derecede geç geliyor bunun için birsey yapabilir miyiz yardimci olursanız sevinirim

aryscat

aryscat

Üye
Yeni sürüm 14.03.2015 ... hayırlı olsun

• 2015-03-14: CM-12.0 20150314-UNOFFICIAL
    MD5SUM: fc56c6a70c5f140538587476f1e3344d
    • media_profiles: [TEMP] temporarly disable 720p recording for back camera
    • uevent: Set perm of dev/ledflash as R/W
    • BoardConfig: Enable some healthd charger options
    • device: Updated liblight
    • device: Removed deprecated egl.cfg
    • prop: Disable offload audio
    • rootdir: Increase zram disk size to 256mb on 512mb devices
    • rootdir: Increase Swappiness to 100
    Credits for various changes goes to: Christopher83, sirmordred.

• Beğen
spazmol

spazmol

Üye
Sir hocam gappsida yükleyebilirse çok güzel olur :D

• Beğen
DeepForce

DeepForce

Üye

bu hata ne

spazmol

spazmol

Üye
Bi kere daha wipleri yap kur düzeliyor

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
new build

spazmol

spazmol

Üye
son surum gayet akici takilmalar baya giderilmis arama gec geliyor biraz baska sikinti su anlik gormedim

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Sarjı nasıl gidiyor hocam?

spazmol

spazmol

Üye
Şu An şarj için birsey diyemem uygulamaları felan yüklediğim için telefon şarjda iken uğraştım yarın akşam durumu daha net bir şekilde bildiririm

Üst Alt